Cine News , Κινηματογράφος

Το Netflix έδωσε το "ΟΚ" για τη 3η σεζόν του The Umbrella Academy

Ησειρά"Η Ακαδημία της Ομπρέλας"πήρετο πράσινο φως από το Netflix για μία ακόμα σεζόν

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2020

Το Netflix ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι ανανεώνει για δεύτερη σεζόν τη ρομαντική κομεντί «Η Έμιλι στο Παρίσι» (Emily in Paris), η οποία είναι το νέο πνευματικό δημιούργημα του Αμερικανού παραγωγού Ντάρεν Σταρ και ο οποίος είναι γνωστός για τις πετυχημένες σειρές παγκοσμίως «Beverly Hills», «90210», «Melrose Place», «Sex and the City» και «Younger».

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Λίλι Κόλινς, κόρη του διάσημου τραγουδιστή Φιλ Κόλινς, η οποία υποδύεται την εικοσάχρονη Έμιλι Κούπερ από το Σικάγο. Ενα φιλόδοξο στέλεχος μάρκετινγκ, που βρίσκει ξαφνικά τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, όταν η εταιρεία της εξαγοράζει μια γαλλική γκλαμουράτη εταιρεία μάρκετινγκ, στην οποία θα αναλάβει να εκσυγχρονίσει τη στρατηγική των social media. Η ζωή της στο Παρίσι είναι γεμάτη με συναρπαστικές περιπέτειες και αναπάντεχες προκλήσεις, καθώς προσπαθεί ταυτόχρονα να κερδίσει τη συμπάθεια των συναδέλφων της, να κάνει φίλους και να ζήσει νέους έρωτες.

Παράλληλα, το Netflix έκανε και δεύτερη ανακοίνωση στα social media, αποκαλύπτοντας ότι «Η Ακαδημία της Ομπρέλας» (The Umbrella Academy) πήρε το πράσινο φως για τρίτη σεζόν. Μια ημέρα του 1989, τυχαίες γυναίκες που δεν σχετίζονται μεταξύ τους φέρνουν στον κόσμο 43 παιδιά παρόλο που μέχρι και την προηγούμενη ημέρα δεν παρουσίαζαν κανένα σημάδι εγκυμοσύνης. Ο Σερ Ρέτζιναλντ Χάργκριβς, ένας δισεκατομμυριούχος βιομήχανος, υιοθετεί επτά από αυτά, ιδρύει την Ακαδημία της Ομπρέλας και προετοιμάζει τα «παιδιά» του για να σώσουν τον κόσμο.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close