Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2020
Η Μπίλι Άιλις κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει και κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο, «Therefore I Am» (άρα υπάρχω).
Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, στον οποίο έγραψε, «Νέο τραγούδι “Therefore I Am” κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12/11 στις 10 π.μ. ώρα δυτικής ακτής των Η.Π.Α (8 μ.μ. ώρα Κύπρου). Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι′ αυτό».
Ο τίτλος του τραγουδιού προέρχεται από το γνωμικό «I think, therefore I am» (Σκέφτομαι, άρα υπάρχω).
Η Μπίλι Άίλις είχε προγραμματίσει για το 2020 παγκόσμια περιοδεία με τίτλο, «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?», που δυστυχώς η πανδημία του κορονοϊού δεν τις επέτρεψε να ολοκληρώσει καθώς μόνο τρεις συναυλίες πραγματοποιήθηκαν, αφού στην συνέχεια ακυρώθηκε.
Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και μέσα από livestream συναυλίες παρουσίασε το νέο της σινγκλ, «My Future», ενώ για μία άλλη φορά έκρουσε και τον κώδωνα του κινδύνου για την κλιματική αλλαγή προτρέποντας τον κόσμο στις εκλογές για την ανάδειξη του 46ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών να καταψηφίσουν τον «πορτοκαλί άνθρωπο», αναφερόμενη στον Ντόναλντ Τραμπ.
Τον Οκτώβριο η Μπίλι Άιλις κυκλοφόρησε το βίντεο για το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, «No Time to Die».
Πηγή: Variety
Σχετικά
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται για την πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού στον Πρωταρά
Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για την εμφάνισή του
200 κιθάρες επί σκηνή με την Γιώτα Νέγκα
Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει προσωπικές της επιτυχίες, αλλά και τραγούδια, σταθμούς της διαδρομής της
Αντώνης Ρέμος: Η ξαφνική ανακοίνωση που αλλάζει τα δεδομένα στη νυχτερινή Αθήνα
Ο Αντώνης Ρέμος αποσύρεται από τη νύχτα τον ερχόμενο χειμώνα
Eurovision 2026: Αποκαλύφθηκε η εντυπωσιακή σκηνή που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό (βίντεο)
Αυτές είναι οι ημερομηνίες των προβών για Κύπρο και Ελλάδα
Η Κέλλυ Κελεκίδου έρχεται Κύπρο για συναυλίες σε πόλεις και χωριά
Με 5 προγραμματισμένες εμφανίσεις στο νησί, η τραγουδίστρια υπόσχεται βραδιές γεμάτες ένταση, διασκέδαση και τις μεγάλες επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει
Eurovision 2026 – Oddschecker: Σε τροχιά ανόδου Ελλάδα και Δανία
Η Δανία και η Ελλάδα αναδεικνύονται στους κύριους κερδισμένους της εβδομάδας στην κούρσα για τη Eurovision 2026, σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα δεδομένα της πλατφόρμας Oddschecker.
«Αχ! Πατρίδα μου γλυκειά»: Ένα μουσικό ταξίδι με τη «Διάσταση», τη Μαρία Κηλαηδόνη και τον Δώρο Δημοσθένους
Μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στο έργο του Λουκιανού Κηλαηδόνη, με ζωντανές ερμηνείες, χιούμορ και συγκίνηση που ενώνουν γενιές
Ο ανεπανάληπτος Κώστας Μπίγαλης έρχεται για ένα "δυνατό" ρετρό πάρτι, στον κήπο
Ετοιμαστείτε για ένα live που θα ξυπνήσει τις πιο όμορφες μουσικές αναμνήσεις!
«Τραγούδια που έγραψαν ιστορία»: Κώστας Μακεδόνας και Κούλης Θεοδώρου στο Σκαλί
Τραγούδια που σημάδεψαν στιγμές, που συγκίνησαν και ενώθηκαν με τις αναμνήσεις του κόσμου
Άννα Βίσση: Αυτό είναι το βιντεοκλίπ για το viral «Αιγαίο»
Σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, το νέο κομμάτι της τραγουδίστριας κυριάρχησε στο TikTok πριν ακόμη κυκλοφορήσει επίσημα