Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2020
Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Τρίτη, 3 Νοεμβρίου. Θα διεξάγονται ωστόσο εργασίες σε δρόμους στην Λευκωσία και στην Λάρνακα, που αναμένεται να επηρεάσουν την κυκλοφορία, σύμφωνα με την Αστυνομία Κύπρου.
Στην Λευκωσία, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, από τις 6.00 το πρωί, διεξάγονται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να είναι κλειστές για την κυκλοφορία, οι δύο λωρίδες στην κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας «Γαβριηλίδη» προς Λευκωσία, στο τμήμα μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης. Οι εργασίες θα διακοπούν στις 3.00 το απόγευμα.
Επίσης στη Λευκωσία, συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης της λεωφόρου Λάρνακος, στο τμήμα από τη συμβολή με τις λεωφόρους Στασίνου και Σαλαμίνος, μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αγίου Δημητρίου.
Στην Λάρνακα, συνεχίζονται οι εργασίες που διεξάγονται στις λεωφόρους Γρίβα Διγενή και Γ. Χριστοδουλίδη, για δημιουργία κυκλικών κόμβων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.
Στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας - Λευκωσίας και Αεροδρομίου Λάρνακας - Παραλιμνίου, στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς, από τις 8.30 το πρωί, μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι, θα διεξάγονται εργασίες από το Τμήμα Δασών, για φροντίδα των δέντρων στην κεντρική νησίδα και στο έρεισμα των δρόμων. Κατά τη διάρκειά τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα πορείας και στις δύο κατευθύνσεις από και προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, για απόσταση 100 μέτρων περίπου.
Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στην περιοχή όπου θα διεξάγονται οι εργασίες, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την τροχαία σήμανση.
Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.
Σχετικά
Το ήσυχο ελληνικό νησί που αναμένεται να γίνει top τουριστικός προορισμός το 2027
Διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι μετά την κινηματογραφική επιτυχία της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, η Ιθάκη θα είναι από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς το 2027
The Deck: Εκεί όπου οι ξεχωριστές βραδιές αποκτούν νόημα
Το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσεις κάθε στιγμή
Η Cyprus Airways βάζει τον κόσμο σε mood ταξιδιού με εισιτήρια από €80 (μετ' επιστροφής)
Ετοιμάσου να ταξιδέψεις σε Ρώμη, Παρίσι, Μόναχο, Ηράκλειο κ.ά. με μόνο €80
5 λόγοι για να κάνεις διακοπές τον Σεπτέμβριο στο AYA Resort
Από το day pass μέχρι μια ονειρεμένη διαμονή
Προσφορές σε 6 υπέροχα ξενοδοχεία του νησιού, ιδανικά για Weekend Escapes
Weekend Escapes στα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Λεμεσό, Πρωταρά και Πάφο
Το BoC Fintech Hackathon 7.0 είναι γεγονός! | Build The Future!
27-29 Νοεμβρίου 2026 στο IDEA Innovation Center, στη Λευκωσία
Αίθριο το σκηνικό με αυξημένες νεφώσεις - Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Το Enavsma Foundation επενδύει ξανά στα όνειρα και το μέλλον των νέων
Απονομή υποτροφιών για την ακαδημαϊκή περίοδο 2026-2027
Αίθριος καιρός με βροχές στα ορεινά - Το σκηνικό μέχρι και την Κυριακή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτοί είναι οι πιο φθηνοί προορισμοί για ένα city break στην Ευρώπη
Πόσο κοστίζει ένα Σαββατοκύριακο στις πιο οικονομικές πόλεις της Ευρώπης - Το εντυπωσιακό εύρημα της μελέτης
Η Ryanair ανακοίνωσε προσφορές για 9 προορισμούς, με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις €14.99
Για τρεις μόνο μέρες