Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου 2020
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Jiu Jitsu, της πρώτης Χολιγουντιανής ταινίας που γυρίστηκε στην Κύπρο, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Nicolas Cage, Alain Moussi, Tony Jaa και Frank Grillo και με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λογοθέτη.
Σε ανάρτηση του ο σκηνοθέτης της ταινίας ανέφερε ότι θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Νοεμβρίου 2020.
Ο Δημήτρη Λογοθέτης, σκηνοθέτης της ταινίας Jiu Jitsu σε προηγούμενες δηλώσεις του είπε ότι «είμαστε εξαιρετικά περήφανοι και χαρούμενοι που το Jiu Jitsu επιλέχθηκε ως η πρώτη ταινία που θα κυκλοφορήσει κάτω από την συμφωνία της The Avenue Entertainment - Paramount Home Entertainment. Ανεξάρτητες ταινίες όπως το Jiu Jitsu, πολύ σπάνια επιλέγονται για διανομή από μεγάλα στούντιο όπως η Paramount. Η διανομή της ταινίας μας από το συγκεκριμένο οργανισμό, όχι μόνο επαληθεύει την ποιότητα της δουλείας μας αλλά και δίνει ξανά το «βήμα» στην Κύπρο, να επικοινωνήσει ότι είναι ένα ιδανικό μέρος για γυρίσματα ταινιών».
Ο Δημήτρη Λογοθέτης ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο του preproduction για το Man of War, τη δεύτερη ταινία που θα γυρίσει στη Κύπρο, όπου τη διανομή ανέλαβε η Highland Film Group σε συνεργασία με την Avenue Entertainment, συνέχισε λέγοντας ότι «η δουλεία που έγινε από όλες τις πλευρές είναι πραγματικά απίστευτη. Η σχέση μας με την εταιρία διανομής Highland Film Group και ειδικά με την εκτελεστική διευθύντρια Αριάν Φρεϊζερ, μας οδήγησε στο να πετύχουμε αυτή τη πολύ σημαντική προβολή, αλλά και μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε κοινές και συναρπαστικές νέες ιδέες για ταινίες που θέλουμε να φέρουμε Κύπρο».
Παραγωγοί της ταινίας Jiu Jitsu είναι ο Μάρτιν Μπάραπ, ο Κρις Οικονομίδης και ο Δημήτρη Λογοθέτης.
Δείτε το τρέιλερ:
Σχετικά

Θερινό σινεμά με την πολυβραβευμένη ταινία La La Land σε μία υπέροχη αυλή
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμα Στόουν χορεύουν κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λεμεσού

Νέες πρεμιέρες στη μεγάλη οθόνη: Από το αποχαιρετιστήριο “Downton Abbey” μέχρι το σκοτεινό “The Long Walk”
Συγκίνηση, δράση, θρίλερ και νοσταλγία σε μια εβδομάδα γεμάτη κινηματογραφικές εμπειρίες

Netflix: Η ξέφρενη ζωή του Τσάρλι Σιν και οι νέες σειρές της εβδομάδας
Όλες οι νέες σειρές και οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας: O Χρυσός Λέων στον Τζιμ Τζάρμους - Όλοι οι νικητές
Η ταινία «Father Mother Sister Brother» του Τζιμ Τζάρμους κέρδισε Χρυσό Λέοντα, ενώ ο Μπένι Σάφντι απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Smashing Machine»

Το βράδυ της Κυριακής βλέπουμε σινεμά στην παραλία, κάτω από την πανσέληνο!
Πάρε μαξιλάρι και ζήσε τον κινηματογράφο κάτω από τα αστέρια!

Αλλαγή ταινιών προβολής στον δωρεάν Υπαίθριο Κινηματογράφο της πρωτεύουσας
Με pop corn και μπουκάλια νερού για όλους

4 νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Από συγκλονιστικά δράματα μέχρι ανάλαφρες κωμωδίες, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν ξανά με ιστορίες που αξίζει να δεις στη μεγάλη οθόνη

Το Θέατρο Ριάλτο επαναρχίζει με υπαίθριες προβολές
Ταινίες γεμάτες πρωτοτυπία, τρυφερότητα και χιούμορ που εστιάζουν στις ανθρώπινες σχέσεις και την πολυπλοκότητα που τις χαρακτηρίζει σήμερα, θα μας προσφέρουν ευχάριστες κινηματογραφικές αποδράσεις

Υπαίθριος Κινηματογράφος στην καρδιά της πρωτεύουσας
Η μαγεία του σινεμά κάτω από τα αστέρια

Φεστιβάλ Βενετίας: Επτά λεπτά χειροκρότημα για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Η Έμμα Στόουν δάκρυσε από χαρά με τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας.

Επίσημο τρέιλερ για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Έμα Στόουν
Απόψε η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου φιλμ από τον Έλληνα σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

«Hamnet» με τον Πολ Μέσκαλ: Η άγνωστη ιστορία του Σαίξπηρ – Ο γιος του Άμνετ και ο Άμλετ
Το σενάριο της ταινίας που σκηνοθετεί η Κλόε Ζάο βασίζεται στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Ιρλανδής Μάγκι Ο′ Φάρελ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα. Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.