Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου 2020
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μας καλούν κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15 στο loft του DOT. για να ακούσουμε όμορφες, συγκινητικές ή αστείες ιστορίες από τους καλεσμένους τους, με φόντο τη φετινή προτροπή: Good Vibes!
Φυσικά, δεν λείπουν οι ενότητες για φαγητό, ευεξία, υγεία, ομορφιά και όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τη ζωή και τη διάθεσή μας καλύτερη. Στην κουζίνα της Νάνσυς και του Θανάση μαγειρεύει ο Γιάννης Αποστολάκης, ενώ η Μάγκυ Ταμπακάκη και ο σύζυγος της Φραντζέσκο Γκρανάτα προτείνουν τα δικά τους γευστικά πιάτα. Στην παρέα του Dot, έρχονται η Τζίνα Αλιμόνου, η Τζούλη Αγοράκη, η Αλεξάντρα Κατσαΐτη, η Ζάννα Σίριακ, η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, η Φανή Γεωργακοπούλου, η Βάλια Ζαμπάρα, η Μαρία Χολέβα, η Κατερίνα Πιπέρη, η Μαριάννα Παινέση και η Στέλλα Παντελιά.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στην παρέα μας έρχεται η Δέσποινα Βανδή. Κοιτώντας τα εξώφυλλα των τελευταίων 20 ετών, θυμάται αστείες και συγκινητικές ιστορίες από τη ζωή της.
Ακόμα, η Κάτια Ταραμπανκό, λίγο πριν σαλπάρει με το ιστιοπλοϊκό των Θαλασσόλυκων, μας υποδέχεται… «στο κρεβάτι της». Και ο Μανώλης Σφακιανάκης εξηγεί πώς κυκλοφορούν τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο και τι πρέπει να προσέχουν τα κορίτσια.
Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, καλεσμένη η αγαπημένη σεφ και παρουσιάστρια της εκπομπής Ώρα για Φαγητό, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Εξηγεί για ποιο λόγο παντρεύτηκε καπετάνιο και μιλά για τις καλές και άσχημες τηλεοπτικές στιγμές. Επίσης, αποκαλύπτει το άγνωστο ταλέντο της ενώ απαντά και σε ερωτήσεις θαυμαστών της μέσα από το Instagram. Ακόμη, η Σμαράγδα Καρύδη μιλά για το photoshop που την ενόχλησε. Και ο γιατρός - γενετιστής Κωνσταντίνος Πάγκαλος και η συγγραφέας Μανίνα Ζουμπουλάκη μιλούν για την εγκυμοσύνη στα 50.
DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15 στο ΣΙΓΜΑ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:15
Σχετικά
Καλοκαιρινές Βραδιές με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο Elysium
Τέσσερις αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική, εκλεκτές γαστρονομικές εμπειρίες και τη μοναδική κομψότητα της Μεσογείου
Η Lidl Κύπρου διαχρονικά δίπλα στους νέους, μέσα από την Παγκύπρια Κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Με ουσιαστική προσφορά προς το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, η Lidl Κύπρου στήριξε, για ακόμα μια χρονιά, μια εβδομάδα εμπειριών, μάθησης και κοινωνικής ενδυνάμωσης για 50 μαθητές από όλη την Κύπρο
Αφιέρωμα: Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές
5 κυπριακά ξενοδοχεία για διακοπές με παιδιά
Επαρχία Αμμοχώστου: Ένας προορισμός, χιλιάδες αναμνήσεις
Μια διαχρονικά αξιόπιστη επιλογή για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, ιδανική για κάθε επισκέπτη!
Ξέρουμε σε ποια πισίνα θα κάνεις τις βουτιές σου αυτό το καλοκαίρι στη Λευκωσία
Η καλοκαιρινή σου απόδραση δροσιάς στη Λευκωσία
Αίθριος σήμερα ο καιρός – Πότε και πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Voici La Mode: Νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης με CEO τον Μιχάλη Αντωνιάδη
Η κίνηση αυτή αποτυπώνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τη φιλοσοφία του Ομίλου: μια ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που εξελίσσεται διαρκώς
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σιακόλας, ιδρυτής του Ομίλου CTC
Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας, Νίκος Σιακόλας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στην υγεία του
Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
Έχει παίξει σε σειρές που ήταν σταθμοί στην ελληνική τηλεόραση όπως «Γιούγκερμαν», «Πανθέοι», «Η γειτονιά μας», «Οι φρουροί της Αχαϊας»