Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα σημαντικό βραβείο για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία του νησιού

Βρίσκεται ανάμεσα σταξενοδοχεία που εντυπωσιάζουν περισσότερο τους επισκέπτες τηςBritish Airways

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2020

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό με χαρά ανακοινώνει ότι έχει λάβει το British Airways Customer Excellence Award για το 2019. Αυτό το βραβείο προέρχεται από ειλικρινείς κριτικές πελατών και έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει τα ξενοδοχεία που εντυπωσιάζουν περισσότερο τους επισκέπτες.

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa έλαβε συνολικό σκορ 9.3 / 10.

Η British Airways Holidays είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου. Ως μέρος της δέσμευσής της να παρέχει διακοπές υψηλής ποιότητας, η British Airways χρησιμοποιεί τα σχόλια των πελατών της για να βρει τα κορυφαία ξενοδοχεία της. Η British Airways Holidays συνεργάζεται με την Reevoo, μια ανεξάρτητη και αμερόληπτη εταιρεία τρίτων μερών, για τη συλλογή κριτικών από τους πελάτες τους. Οι κριτικές συλλέγονται μόνο από γνήσιους πελάτες της British Airways Holidays, οι οποίοι καλούνται να βαθμολογήσουν ξενοδοχεία με βάση την τοποθεσία, την εξυπηρέτηση, την καθαριότητα και την ποιότητα του ύπνου. Οι συμμετέχοντες δίνουν επίσης στο ξενοδοχείο μια συνολική βαθμολογία στα δέκα. Μάθετε περισσότερα για το Reevoo στη διεύθυνση ba.com/reviews.

Η British Airways Holidays έχει συγκεντρώσει πάνω από 102.000 ανεξάρτητες κριτικές ξενοδοχείων φέτος. Το 2019, η British Airways απέσπασε σχεδόν 650 Customer Excellence Awards σε όλο τον κόσμο για να αναγνωρίσει τα κορυφαία ξενοδοχεία.

«Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa έχει διακριθεί από τους πελάτες της British Airways Holidays https://www.britishairways.com/en-gb/flights-and-holidays/holidays για την παροχή μιας ανώτερης εμπειρίας πελατών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας επιβεβαιώσουμε ότι είστε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία μας για το 2019 », δήλωσε η Claire Bentley, Διευθύνουσα Σύμβουλος της British Airways Holidays.

«Είμαστε πολύ ευτυχείς που λαμβάνουμε αυτό το διάσημο βραβείο από την British Airways Holidays, το οποίο βασίζεται αποκλειστικά στα σχόλια των πελατών τους. Μας κάνει όλους πολύ περήφανους που το επιτύχαμε, ιδιαίτερα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας. Αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τους αφοσιωμένους συνεργάτες μας και τη σκληρή δουλειά τους να επιτύχουν αυτά τα αποτελέσματα. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στην ομάδα μου και φυσικά στους πελάτες της BAs» είπε ο York Brandes, Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close