Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2020
Η θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από αύριο, Πέμπτη. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σύντομα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Το Σάββατο, καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Καλοκαιρινές Βραδιές με τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο Elysium
Τέσσερις αξέχαστες βραδιές γεμάτες μουσική, εκλεκτές γαστρονομικές εμπειρίες και τη μοναδική κομψότητα της Μεσογείου
Η Lidl Κύπρου διαχρονικά δίπλα στους νέους, μέσα από την Παγκύπρια Κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Με ουσιαστική προσφορά προς το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, η Lidl Κύπρου στήριξε, για ακόμα μια χρονιά, μια εβδομάδα εμπειριών, μάθησης και κοινωνικής ενδυνάμωσης για 50 μαθητές από όλη την Κύπρο
Αφιέρωμα: Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές
5 κυπριακά ξενοδοχεία για διακοπές με παιδιά
Επαρχία Αμμοχώστου: Ένας προορισμός, χιλιάδες αναμνήσεις
Μια διαχρονικά αξιόπιστη επιλογή για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, ιδανική για κάθε επισκέπτη!
Ξέρουμε σε ποια πισίνα θα κάνεις τις βουτιές σου αυτό το καλοκαίρι στη Λευκωσία
Η καλοκαιρινή σου απόδραση δροσιάς στη Λευκωσία
Αίθριος σήμερα ο καιρός – Πότε και πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Voici La Mode: Νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης με CEO τον Μιχάλη Αντωνιάδη
Η κίνηση αυτή αποτυπώνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τη φιλοσοφία του Ομίλου: μια ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που εξελίσσεται διαρκώς
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σιακόλας, ιδρυτής του Ομίλου CTC
Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας, Νίκος Σιακόλας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στην υγεία του
Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
Έχει παίξει σε σειρές που ήταν σταθμοί στην ελληνική τηλεόραση όπως «Γιούγκερμαν», «Πανθέοι», «Η γειτονιά μας», «Οι φρουροί της Αχαϊας»