News , Guide

Το Core Communication είναι εδώ

Οι άνθρωποί του μας συστήνουν τοCore Communication

Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2020

Το Core Communication είναι εδώ. Ένα πολυγλωσσικό δίκτυο μετάφρασης, διερμηνείας και επικοινωνίας, το οποίο παρέχει πολλές υπηρεσίες σε μία και μόνο επαγγελματική στέγη, με το πλεονέκτημα της αμεσότητας, χωρίς τους περιορισμούς και τις χρονοβόρες διαδικασίες της πολλαπλής αναζήτησης.

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών που λειτουργούσαμε ως ελεύθεροι επαγγελματίες στους συγκεκριμένους κλάδους. Ωστόσο η ιδέα της συλλογικής δράσης ενός δικτύου και των συνεργειών που θα δημιουργήσει με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, οδηγεί και στην επίσημη έναρξη του Core Communication. 

Επιδίωξή μας να καλύψουμε το κενό που παρατηρούμε στην εξυπηρέτηση τόσο εταιρικών αναγκών μετάφρασης, σύνταξης και διόρθωσης κειμένων, όσο και του οποιοδήποτε οργανισμού, ομάδων ή ατόμων αναζητούν ποιότητα, ταχύτητα αλλά και οργάνωση στις υπηρεσίες μετάφραση, διερμηνείας και επικοινωνίας κάθε μορφής.

Παρέχουμε υπηρεσίες που αφορούν τη μετάφραση, σύνταξη και διόρθωση παντός είδους κειμένου και σε οπτικοακουστικό επίπεδο, (ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ) τη real time διερμηνεία (Ελληνικά-Αγγλικά),  την αφήγηση (Ελληνικά-Αγγλικά), την σύνταξη, οργάνωση και διόρθωση κειμένων σε ιστοσελίδες, καθώς και τη μετάφραση, σύνταξη, προσαρμογή και επεξεργασία ανακοινώσεων τύπου οποιασδήποτε μορφής και έκτασης.

Καλύπτουμε τις κυριότερες Ευρωπαϊκές γλώσσες-Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά καθώς και Ρωσικά, ενώ παρέχουμε και υπηρεσίες στην Κινεζική και Αραβική γλώσσα.

Ευελπιστούμε ότι η προσπάθεια μας θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας, θα τύχει εμπιστοσύνης και θα καλύψει τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα μας www.corecommunication.eu
Μπορείτε επίσης να μας αναζητήσετε σε Facebook, Instagram και Twitter.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΝΤΑΣ
Συντονιστής-Οργανωτής Δικτύου Core Communication

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close