News , Guide

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αύριο στην Κύπρο

Αναλυτική πρόγνωση

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2020

Η θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από αύριο Τετάρτη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και σταδιακά στα προσήνεμα παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια ταραγμένη.

Την Πέμπτη,  θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή,  θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο,  θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close