Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Με τις νέες ταχύτητες internet της Cablenet θα αποφασίζεις ακόμα πιο γρήγορα για την επόμενη έξοδό σου!

Με τις νέες ταχύτητες Internet,η Cablenet καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020

Η Cablenet αντιλαμβανόμενη πλήρως τις νέες ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί στην κοινωνία, πρωτοπορεί και πάει την Κύπρο σε μία νέα εποχή, προσφέροντας σε όλους ταχύτητες Internet που ξεκινούν από τα 100Mbps, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ψηφιακής Κύπρου, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε όλους τους Συνδρομητές της, υφιστάμενους και νέους, να απολαμβάνουν νέες τεχνολογίες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σήμερα.

Με τις νέες ταχύτητες Internet 100Mbps, 200Mbps και 300Mbps η Cablenet καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, ώστε όλοι να μπορούν πιο εύκολα, πιο άμεσα και πιο ολοκληρωμένα να επικοινωνούν, να σερφάρουν, να εργάζονται και να εκπαιδεύονται!

Κι επειδή σήμερα μπορεί να μην θέλεις να βγεις, με την Cablenet στο σπίτι δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή. Γιατί εκτός από τις νέες πολύ υψηλές ταχύτητες Internet και τη ΔΩΡΕΑΝ Σταθερή Τηλεφωνία, με την Cablenet μπορείς να απολαμβάνεις το πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, με όλο το Κυπριακό και Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα περνάνε ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Με την Cablenet όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τη νέα εποχή, σήμερα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες ταχύτητες, αλλά και όλες τις υπηρεσίες και τις προσφορές της Cablenet επισκεφθείτε το www.cablenet.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close