Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020
Με την εκδήλωση «Δώσμου τραγούδι και χορό και εγώ θα γυμναστώ και στο τρελό ρυθμό μ' ένα χαμόγελο θα εκφραστώ», ο Δήμος Αγίας Νάπας συμμετέχει στις δράσεις που διοργανώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive, η οποία διεξάγεται από τις 23-30 Σεπτεμβρίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020, στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα», στις 7:30μ.μ. και θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου και εκπρόσωπος του ΚΟΑ.
Το Αθλητικό μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει γυμναστικές επιδείξεις από τα τμήματα των ομάδων του ΑΓΟ Αμμοχώστου, πρόγραμμα Zumba Dance από ομάδα παιδιών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα του ΚΟΑ, Αθλητισμός Για΄Ολους (ΑΓΟ) στο Αυγόρου και πρόγραμμα Κινητικής Αγωγής από μέλη του (ΑΓΟ) που συμμετέχουν στα ειδικά προγράμματα «Αθλητισμός και Τρίτη Ηλικία» από το ΣΚΕ Ξυλοτύμπου. Συντονίστρια του Αθλητισμός για όλους Όλους (ΑΓΟ) η κα. Δέσπω Οικονόμου Σέπου.
Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει Κυπριακούς Παραδοσιακούς Χορούς με τον Χορευτικό Όμιλο Δήμου Αγίας Νάπας και το Χορευτικό Συγκρότημα «Κίμων» Ξυλοτύμπου με χοροδιδάσκαλο τον κ. Χριστάκη Κορυζή. Το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς θα κλείσει με τη Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής «Τα μάτια σου τα αγαπώ» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ρωμηοσύνη» και μαέστρο τον κ. Γιώργο Κυπριανού.
Είσοδος ελεύθερη.
Σχετικά
Οι Κυβίδες ετοιμάζουν και φέτος Χριστουγεννιάτικο χωριό
Ανακοίνωσαν ημερομηνίες και μία μεγάλη συναυλία
Weekend Agenda: 40 μοναδικές προτάσεις για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο βόλτες, θέατρο και Halloween
Από τις γιορτές παλουζέ και κρασιού στα χωριά μέχρι τις συναυλίες, τις παραστάσεις και τα Halloween parties, όσα ξεχωρίσαμε για τις 30 Οκτωβρίου–1 Νοεμβρίου.
Χριστουγεννιάτικη Αγορά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στη Σωτήρα
Στόχος των διοργανωτών να προωθήσουν το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
30 Χρόνια Pokémon: Το POW! The Shop διοργανώνει δύο μοναδικά events.
Τα Pokémon γιορτάζουν 30 χρόνια με δύο μεγάλες εκδηλώσεις για συλλέκτες στην Κύπρο.
Το πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανακοίνωσε το πρόγραμμά του
Ο Καλοπαναγιώτης φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα
Μία υπέροχη Λεωφόρος Χριστουγέννων, θα στηθεί και φέτος στο χωριό
Η «Λεωφόρος Χριστουγέννων» στην Ορμήδεια ετοιμάζεται και πάλι για να ανοίξει τις πύλες της για τους μικρούς και μεγάλους της φίλους
Let’s Do It! Cyprus 2026: Η μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού ολοκληρώνεται στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας!
Την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου, το Together Cyprus προσκαλεί όλους τους πολίτες στην Τελετή Λήξης της Παγκύπριας Εκστρατείας Καθαρισμού
Το The One MOM Show... πάει Λεμεσό
Μετά τη μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία, η Κρίσταλ δίνει ραντεβού με το κοινό της Λεμεσού
«Αναγνώστες από Κούνια»: Ραντεβού με τα βιβλία για τους μικρότερους αναγνώστες
Το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου επιστρέφει στις 31 Οκτωβρίου για βρέφη από 4 μηνών έως 2,5 ετών και τους συνοδούς τους.
Και φέτος θα επισκεφτούμε το σπίτι του Άγιου Βασίλη στη Σιά
Η πιο μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή έρχεται και φέτος
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Κόκκινο Γράμμα» για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η παράσταση συνδυάζει θεατρική δράση, αρχειακό υλικό, γράμματα, ντοκουμέντα και τα μελοποιημένα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.