News , Guide

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη - Αναλυτικά η πρόγνωση

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2020

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται από την Τετάρτη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως  βορειοδυτικοί  ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς  στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close