Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2020
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πάρκου των σκύλων στον Στρόβολο, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020.
Πληθώρα κόσμου μαζεύτηκε στο χώρο για να δει από κοντά τον μικρό παράδεισο που θα χαρίζει στο εξής, απλόχερα στους τετράποδους μας φίλους, στιγμές ξεγνοιασιάς, βόλτας παιχνιδιού και κοινωνικοποίησης.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, αφού ευχαρίστησε για την εκεί παρουσία τους, τους παρευρισκομένους και όλους όσους συνεισέφερα με τον δικό τους τρόπο στην αναβάθμιση του πάρκου, σημείωσε ότι το εν λόγω πάρκο είναι αποτέλεσμα των εισηγήσεων των δημοτών και αναβαθμίστηκε για να καλύψει τις ανάγκες τους. «Ακούσαμε τις εισηγήσεις σας και αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες σας» είπε συγκεκριμένα «για αυτό αναβαθμίσαμε τον χώρο του πάρκου των σκυλών, για να μπορούν οι τετράποδοι φίλοι μας να απολαμβάνουν την βόλτα τους και να κοινωνικοποιούνται, παίζοντας με διαδραστικά παιχνίδια».
Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα ότι όλοι οι επισκέπτες του πάρκου θα μείνουν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πάρκο και θα συνεχίσουν να τις απολαμβάνουν καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ο χώρος να μείνει σε άριστη κατάσταση στο πέρασμα του χρόνου.
Σχετικά
Η τοιχογραφία που έδωσε χρώμα στον Πρωταρά
Νέα τοιχογραφία δίνει χρώμα και καλλιτεχνική ταυτότητα στην τουριστική περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας.
Διεθνής διάκριση για την παραλία Αγίου Ερμογένη
Ένα από τα σημαντικά σημεία αναφοράς της παράκτιας ζώνης του Δήμου Κουρίου, πήρε και φέτος τη "Γαλάζια Σημαία"
Δωρεάν είσοδος στο διάσημο υδροπάρκο για όλους τους μπαμπάδες!
Οι μπαμπάδες μπαίνουν δωρεάν στο Fasouri Watermania για τη Γιορτή του Πατέρα
Στο «μενού» βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Πότε αναμένεται άνοδος θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση
Coastal Urban Futures: Τριήμερη έκθεση και πρόγραμμα παράλληλων δράσεων για το μέλλον της παράκτιας ζώνης της Λάρνακας
Με προβολή ταινιών, ποδηλατική περιήγηση και ακρόαση ηχοτοπίων
Αυτές είναι οι 18 πιο καθαρές, οργανωμένες και προσβάσιμες παραλίες του Πρωταρά
Πρώτος παγκύπρια ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας με 18 Γαλάζιες Σημαίες για το 2026
Η καλοκαιρινή Madame Figaro κυκλοφορεί με cover girl τη Βίκυ Καγιά
Ένα τεύχος γεμάτο μόδα, ομορφιά, προτάσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές και ουσιαστικές συναντήσεις.
Νέα σημαντική διάκριση για κυπριακό ξενοδοχείο
Το Louis Ledra Beach, μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels, βραβεύεται ξανά για τις καινοτόμες κοινωνικές πρακτικές του
Ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες στο Cap St Georges Hotel & Resort
Υπάρχουν μέρη που απλά πας για διακοπές, και υπάρχουν και μέρη που σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό
Αυτές είναι οι παραλίες της Κύπρου με Γαλάζια Σημαία για το 2026
56 παραλίες και οι 2 μαρίνες βραβεύθηκαν φέτος από σύνολο 123 περιοχών νερών κολύμβησης
Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Απόψε ξεκινά το Μουντιάλ 2026: Πρεμιέρα με Μεξικό–Νότια Αφρική στο Sigma
Το Μουντιάλ 2026 κάνει πρεμιέρα και το Sigma σε βάζει στο παιχνίδι