Δημοσιεύτηκε στις 14 Αυγούστου 2020
Το Street Food Festival είναι μια γιορτή “street” φαγητού και μουσικής που αναπτύχθηκε την τελευταία δεκαετία στο εξωτερικό. Την τελευταία τριετία αναπτύχθηκε και στην Ελλάδα με αφετηρία την Αθήνα και πλέον πραγματοποιείται σε περισσότερες από 20 πόλεις ανά την Ελλάδα. Τώρα έρχεται και στην Κύπρο.
Φαγητό του δρόμου, ποτό και χορός είναι όλα όσα υπόσχονται στο κοινό οι διοργανωτές του 1ου Street Food Festival Cyprus. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου στον Ποταμό Γερμασόγειας.
Ωστόσο, τα πλάνα των διοργανωτών άλλαξαν...
Με απόλυτο σεβασμό στις εισηγήσεις των λοιμοξιολόγων και τις αποφάσεις της κυβέρνησης, αλλά και με γνώμονα την ασφαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ και την προστασία όλων μας, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το 1o Street Food Festival Limassol για τις 9-10-11 Οκτωβρίου.
Ο χώρος θα διαμορφωθεί στα πλαίσια των κανονισμών για το Covid και θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Μέχρι τότε να είστε όλοι ασφαλείς.

Σχετικά
Οι Κυβίδες ετοιμάζουν και φέτος Χριστουγεννιάτικο χωριό
Ανακοίνωσαν ημερομηνίες και μία μεγάλη συναυλία
Weekend Agenda: 40 μοναδικές προτάσεις για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο βόλτες, θέατρο και Halloween
Από τις γιορτές παλουζέ και κρασιού στα χωριά μέχρι τις συναυλίες, τις παραστάσεις και τα Halloween parties, όσα ξεχωρίσαμε για τις 30 Οκτωβρίου–1 Νοεμβρίου.
Χριστουγεννιάτικη Αγορά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στη Σωτήρα
Στόχος των διοργανωτών να προωθήσουν το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
30 Χρόνια Pokémon: Το POW! The Shop διοργανώνει δύο μοναδικά events.
Τα Pokémon γιορτάζουν 30 χρόνια με δύο μεγάλες εκδηλώσεις για συλλέκτες στην Κύπρο.
Το πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανακοίνωσε το πρόγραμμά του
Ο Καλοπαναγιώτης φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα
Μία υπέροχη Λεωφόρος Χριστουγέννων, θα στηθεί και φέτος στο χωριό
Η «Λεωφόρος Χριστουγέννων» στην Ορμήδεια ετοιμάζεται και πάλι για να ανοίξει τις πύλες της για τους μικρούς και μεγάλους της φίλους
Let’s Do It! Cyprus 2026: Η μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού ολοκληρώνεται στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας!
Την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου, το Together Cyprus προσκαλεί όλους τους πολίτες στην Τελετή Λήξης της Παγκύπριας Εκστρατείας Καθαρισμού
Το The One MOM Show... πάει Λεμεσό
Μετά τη μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία, η Κρίσταλ δίνει ραντεβού με το κοινό της Λεμεσού
«Αναγνώστες από Κούνια»: Ραντεβού με τα βιβλία για τους μικρότερους αναγνώστες
Το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου επιστρέφει στις 31 Οκτωβρίου για βρέφη από 4 μηνών έως 2,5 ετών και τους συνοδούς τους.
Και φέτος θα επισκεφτούμε το σπίτι του Άγιου Βασίλη στη Σιά
Η πιο μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή έρχεται και φέτος
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Κόκκινο Γράμμα» για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η παράσταση συνδυάζει θεατρική δράση, αρχειακό υλικό, γράμματα, ντοκουμέντα και τα μελοποιημένα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.