Δημοσιεύτηκε στις 13 Αυγούστου 2020
Σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό σωματείο «Αγκαλιάζω με αγάπη», η Μαρίνα Λεμεσού συνεισφέρει με το δικό της τρόπο στον αγώνα που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών που δημιούργησε η φονική έκρηξη στον Λίβανο. Το Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ έχει παραχωρηθεί αφιλοκερδώς στη διάθεση του σωματείου για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και η Μαρίνα Λεμεσού καλεί όλο τον κόσμο να ανταποκριθεί στη σημαντική αυτή προσπάθεια που καταβάλλεται.
Αποτελώντας το μοναδικό σημείο συλλογής αντικειμένων από το σωματείο «Αγκαλιάζω με αγάπη» στην πόλη της Λεμεσού, το Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ θα είναι ανοιχτό προς το κοινό καθημερινά από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, με σκοπό τη συλλογή διαφόρων αγαθών, τα οποία θα σταλούν στη γειτονική χώρα του Λιβάνου για ανθρωπιστική στήριξη. Εθελοντές του φιλανθρωπικού σωματείου θα βρίσκονται στον χώρο για την παραλαβή διαφόρων ειδών, συμπεριλαμβανομένου ξηράς τροφής μακράς διαρκείας, φαρμάκων, προστατευτικών γαντιών και μασκών, αντισηπτικών, ρουχισμού και λευκών ειδών όπως σεντόνια, κουβέρτες κ.α. Τη μεταφορά και την παράδοση των συλλεχθέντων αντικειμένων έχει αναλάβει το ίδιο το σωματείο, ενώ αντιπρόσωπός του στον Λίβανο θα αναλάβει την παραλαβή και τη μεταφορά τους στην πόλη.
Αποδεικνύοντας έμπρακτα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας, η Μαρίνα Λεμεσού θεωρεί καθήκον της να συνεισφέρει με το δικό της τρόπο σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσου, κ. Νικηφόρος Παμπακάς, «ως Μαρίνα Λεμεσού, θεωρούμε καθήκον μας να ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα βοηθείας προς τη γειτονική χώρα του Λιβάνου, και αυτή ήταν μια απόφαση που είχε παρθεί χωρίς δεύτερη σκέψη».
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φιλανθρωπικό σωματείο «Αγκαλιάζω με αγάπη» στο +357 96 935 597 ή να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του σωματείου στο Facebook: https://bit.ly/30MsVy6
Σχετικά
Οι Κυβίδες ετοιμάζουν και φέτος Χριστουγεννιάτικο χωριό
Ανακοίνωσαν ημερομηνίες και μία μεγάλη συναυλία
Weekend Agenda: 40 μοναδικές προτάσεις για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο βόλτες, θέατρο και Halloween
Από τις γιορτές παλουζέ και κρασιού στα χωριά μέχρι τις συναυλίες, τις παραστάσεις και τα Halloween parties, όσα ξεχωρίσαμε για τις 30 Οκτωβρίου–1 Νοεμβρίου.
Χριστουγεννιάτικη Αγορά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στη Σωτήρα
Στόχος των διοργανωτών να προωθήσουν το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
30 Χρόνια Pokémon: Το POW! The Shop διοργανώνει δύο μοναδικά events.
Τα Pokémon γιορτάζουν 30 χρόνια με δύο μεγάλες εκδηλώσεις για συλλέκτες στην Κύπρο.
Το πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανακοίνωσε το πρόγραμμά του
Ο Καλοπαναγιώτης φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα
Μία υπέροχη Λεωφόρος Χριστουγέννων, θα στηθεί και φέτος στο χωριό
Η «Λεωφόρος Χριστουγέννων» στην Ορμήδεια ετοιμάζεται και πάλι για να ανοίξει τις πύλες της για τους μικρούς και μεγάλους της φίλους
Let’s Do It! Cyprus 2026: Η μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού ολοκληρώνεται στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας!
Την Κυριακή, 1η Νοεμβρίου, το Together Cyprus προσκαλεί όλους τους πολίτες στην Τελετή Λήξης της Παγκύπριας Εκστρατείας Καθαρισμού
Το The One MOM Show... πάει Λεμεσό
Μετά τη μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία, η Κρίσταλ δίνει ραντεβού με το κοινό της Λεμεσού
«Αναγνώστες από Κούνια»: Ραντεβού με τα βιβλία για τους μικρότερους αναγνώστες
Το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου επιστρέφει στις 31 Οκτωβρίου για βρέφη από 4 μηνών έως 2,5 ετών και τους συνοδούς τους.
Και φέτος θα επισκεφτούμε το σπίτι του Άγιου Βασίλη στη Σιά
Η πιο μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή έρχεται και φέτος
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Κόκκινο Γράμμα» για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η παράσταση συνδυάζει θεατρική δράση, αρχειακό υλικό, γράμματα, ντοκουμέντα και τα μελοποιημένα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.