Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2020
Ανακοινώθηκε επισήμως το σίκουελ του Dirty Dancing, μιας από τις πιο εμβληματικές ταινίες των 80ies, 33 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του.
Όπως επιβεβαιώθηκε, η Τζένιφερ Γκρέι -που στο ορίτζιναλ Dirty Dancing υποδυόταν τη «Baby» που έζησε ένα μεγάλο έρωτα με τον δάσκαλο χωρού, Τζόνι (Πάτρικ Σουέιζι)- θα έχει ρόλο στην ταινία, στην οποία θα είναι και παραγωγός. Ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση του φιλμ που θα σκηνοθετήσει ο Τζόναθαν Λιβάιν (σκηνοθέτης των 50/50, Warm Bodies)
«Θα είναι ακριβώς το είδος της ρομαντικής, νοσταλγικής ταινίας που περιμένουν οι κινηματογραφόφιλοι και που αποτελεί ένα από τους πιο εμπορικούς τίτλους στην ιστορία της εταιρείας» αναφέρει ο Τζον Φελτχάιμερ, διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής κινηματογραφικής εταιρείας παραγωγής Lionsgate. Το ορίτζιναλ φιλμ, με μπάτζετ μόλις 6 εκατ.δολ, εξελίχθηκε σε εισπρακτικό θρίαμβο, αποφέροντας 214 εκατ. δολάρια έσοδα.
Το βασικό τραγούδι της ταινίας, The Time of My Life, κέρδισε Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα καλύτερου τραγουδιού. Η σκηνή δε, με το περίφημο lift στο νερό (εικόνα) άφησε ιστορία, όπως ακριβώς και η ατάκα του Τζον Καστλ «Κανένας δεν βάζει τη Μπέιμπι στην γωνία».
Υπενθυμίζεται πως ο Πάτρικ Σουέιζι, ο κινηματογραφικός Τζον Καστλ, πέθανε το 2019 σε ηλικία 57 ετών από καρκίνο στο πάγκρεας.
Πηγή: www.lifo.gr
Σχετικά

Η ελληνική ταινία Heat me της Κέλλυς Σαρρή διακρίθηκε στο Oscar Qualifying Galway Film Fleadh
Η ταινία που θίγει το θέμα της κλιματικής κρίση απέσπασε το Βραβείο Joe McMahon ως Καλύτερη Διεθνής Ταινία Μικρού Μήκους.

«Lord of the Rings: The Hunt for Gollum»: Eπιστρέφουν γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα στην νέα ταινία
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ίαν ΜακΚέλεν

Θερινό σινεμά πλάι στο κύμα με μία αγαπημένη κωμωδία
Ο καιρός επιβάλλει ανέμελες βραδιές με ποπ κορν

Οι ταινίες που θα απολαύσουμε στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες αναλυτικά τις προβολές στον θερινό κινηματογράφο της Λευκωσίας

Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών
Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στον 3ο Θερινό Κινηματογράφο Περιστερώνας
Δύο όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με (δωρεάν) υπαίθριες προβολές και όχι μόνο

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ο Τζόνι Ντεπ σε συζητήσεις για την επιστροφή του ως Jack Sparrow
«Αν του αρέσει ο τρόπος που είναι γραμμένος ο ρόλος, νομίζω ότι θα το κάνει»

Θερινός κινηματογράφος δίπλα στη θάλασσα με το Πετρίδειο Ίδρυμα
Μία καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό

«Κωνστάντια»: Οι προβολές ταινιών στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών

H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα: «Δεν θα ξαναγίνει ταινία σαν αυτή»
Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).