Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2020
Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 12 Αυγούστου στην ελληνική γλώσσα τη νέα βιογραφία του πιο πολυσυζητημένου αυτή τη στιγμή ζευγαριού στον κόσμο, με τίτλο:
FINDING FREEDOM – ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΧΑΡΙ και ΜΕΓΚΑΝ και η Δημιουργία μιας Μοντέρνας Βασιλικής Οικογένειας
από τους Omid Scobie και Carolyn Durand.
Όταν τα νέα για το ειδύλλιο που είχε αρχίσει να αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν αγαπημένο Άγγλο πρίγκιπα και μια Αμερικανίδα ηθοποιό, είδαν το φως της δημοσιότητας, προκάλεσαν αμέσως το παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά και τη φρενίτιδα των διεθνών μέσων ενημέρωσης.
Όσο όμως κι αν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ συνέχισαν να προσελκύουν το ενδιαφέρον του τύπου – με τον αρραβώνα, τον γάμο και τη γέννηση του γιου τους Άρτσι, καθώς και με την αναπάντεχη απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα– λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν την αληθινή ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν.
Το βιβλίο FINDING FREEDOM – ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για πρώτη φορά στα χρονικά, προχωρά ένα βήμα πέρα από τα όσα γράφονται στον τύπο και αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή ζωή του Χάρι και της Μέγκαν, διαλύοντας τις διάφορες φήμες και παρεξηγήσεις που ακολουθούν το ζευγάρι και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.
Ως μέλη της επίλεκτης ομάδας δημοσιογράφων που καλύπτουν τις ειδήσεις για τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια και τις δραστηριότητές της, οι Omid Scobie και Carolyn Durand έχουν παρακολουθήσει από κοντά τη ζωή του νεαρού ζευγαριού, όσο λίγοι.
Με το προνόμιο αυτής της μοναδικής πρόσβασης, αλλά και με τη συμμετοχή ανθρώπων από το στενό περιβάλλον του ζεύγους, το FINDING FREEDOM – ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σκιαγραφεί αφοπλιστικά και με ειλικρίνεια το πορτρέτο ενός ζευγαριού γεμάτου αυτοπεποίθηση, με πρωτοποριακό τρόπο σκέψης και επιρροή, το οποίο δεν φοβάται να σπάσει την παράδοση, είναι αποφασισμένο να χαράξει έναν νέο δρόμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και που είναι αφοσιωμένο στη δημιουργία μιας ανθρωπιστικής κληρονομιάς η οποία θα κάνει ουσιαστική διαφορά στον κόσμο.
Λίγα λόγια για τους Omid Scobie και Carolyn Durand
Ο Omid Scobie είναι συγγραφέας, αρχισυντάκτης του βασιλικού ρεπορτάζ για το Harper’s Bazaar, αρθρογράφος του ABC News, τακτικός συνεργάτης του “Good Morning America” και παρουσιαστής στη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του ABC, “The Heir Pod.” Ο Scobie που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, αποτελεί μια έγκυρη φωνή όσον αφορά τη ζωή και τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες των νεότερων μελών της Βασιλικής Οικογένειας και έχει ισχυρή πρόσβαση στον εργασιακό κύκλο των Σάσεξ.
Η Carolyn Durand είναι βραβευμένη με Emmy παραγωγός και συγγραφέας που έχει περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες δουλεύοντας στο Λονδίνο, καλύπτοντας ειδήσεις για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το Παλάτι του Κένσινγκτον, το Κλάρενς Χάουζ αλλά και μεγάλες διεθνείς εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έκανε την παραγωγή σε πολλές συνεντεύξεις με μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου και του Πρίγκιπα Χάρι. Συνεργάζεται με τα περιοδικά O-The Oprah Magazine, Elle και άλλα αμερικανικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
«Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να απεικονίσει τους πραγματικούς Χάρι και Μέγκαν, ένα ζευγάρι που συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της ανθρωπιστικής και φιλανθρωπικής δράσης τους, αλλά που συχνά παρουσιάζεται με ανακρίβειες. Η προσπάθειά μας είχε ως κίνητρο την επιθυμία να δώσουμε μια ακριβή εκδοχή της πορείας τους και, επιτέλους, να παρουσιάσουμε την αλήθεια πίσω από λανθασμένες ιστορίες, οι οποίες έχουν γίνει «ευαγγέλιο» μόνο και μόνο επειδή επαναλαμβάνονται συνεχώς. Χάρη στις πηγές μας μπορέσαμε να μοιραστούμε την πραγματική ιστορία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ», αναφέρουν οι συγγραφείς.
«Ο Omid Scobie και η Carolyn Durand έχουν δημιουργήσει μια ισορροπημένη και λεπτομερή περιγραφή της ιστορίας του Πρίγκιπα Χάρι και της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν, η οποία βασίζεται στην αλήθεια και όχι σε εικασίες. Η βιογραφία τους αυτή, περιγράφει την όμορφη ιστορία αγάπης του ζευγαριού και την έντονη επιθυμία τους να βρουν έναν τρόπο για να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο», δήλωσε η Carrie Thornton, VP και διευθύντρια σύνταξης της Dey Street Books, εταιρεία του Ομίλου William Morrow της HarperCollins, η οποία και διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία για τα δικαιώματα έκδοσης του βιβλίου σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 12 Αυγούστου του 2020, παράλληλα με την έκδοσή του σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

Σχετικά
Οι 20 νέες σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στο Netflix
Το φθινόπωρο συνεχίζεται με νέες προσθήκες στην τηλεοπτική ατζέντα του streamer, από punk animation μέχρι δράματα εποχής και σύγχρονα horror
Η Φιλομίνα Κανκ βάζει στο στόχαστρο το σινεμά και επιστρέφει στο Netflix
Το «Cunk on Cinema» έρχεται στις 15 Νοεμβρίου, με την Ντιάν Μόργκαν να εξερευνά την ιστορία του κινηματογράφου μέσα από αφοπλιστικά παράλογες ερωτήσεις και συνεντεύξεις γεμάτες αμηχανία.
Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου ενισχύει το μήνυμα της πρόληψης μέσα από τη συλλογική συμμετοχή
31 εργαζόμενοι του Κέντρου, από διαφορετικές ειδικότητες και επαγγελματικούς ρόλους, μοιράστηκαν μέσα από σύντομα βίντεο τι συμβολίζει για τους ίδιους το ροζ χρώμα
Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο-Αλλάζει το σκηνικό από τη Δευτέρα
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Μεμονωμένες βροχές σήμερα – Στους 25 βαθμούς η θερμοκρασία
Το Σαββατοκύριακο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις
«Περηφάνια και Προκατάληψη»: Πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix με Έμα Κόριν και Τζακ Λόουντεν
Η νέα παραγωγή φιλοδοξεί να παραμείνει πιστή στο πνεύμα του μυθιστορήματος της Όστεν, που εκδόθηκε το 1813.
Πάνω από 5.000 επισκέπτες στο 3ο Cybersecurity for ALL Festival
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της κυβερνοασφάλειας μέσα από εκθεσιακά περίπτερα, δράσεις εικονικής πραγματικότητας, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια, επιδείξεις και βιωματικές εμπειρίες
Αυτή η κυπριακή πόλη είναι ανάμεσα στους πιο οικονομικούς προορισμούς για city break στην Ευρώπη
Το συνολικό ημερήσιο κόστος για έναν επισκέπτη
6 παραμυθένιοι προορισμοί της Ευρώπης -Πύργοι, μεσαιωνικά τείχη και υπέροχη αρχιτεκτονική
Πόλεις που εντυπωσιάζουν με τα ατμοσφαιρικά σοκάκια τους, την μεσαιωνική αύρα τους και την ιστορία τους.
«Πάφος 2017–2027»: Ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες με στήριξη έως €40.000 ανά έργο
Η πόλη ετοιμάζει το επετειακό της πρόγραμμα για το 2027 και δέχεται προτάσεις από την Κύπρο και το εξωτερικό μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.
Ryanair: Τι αλλάζει για τις αποσκευές από τις 10 Νοεμβρίου – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Η αλλαγή αφορά όλα τα αεροδρόμια του δικτύου της
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες- Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο