News , Guide

Αυξημένες νεφώσεις και ομίχλη στο μενού του καιρού απόψε

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2020

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται αυξημένη χαμηλή νέφωση και σταδιακά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά στα δυτικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά αρχικά κατά τόπους μέτριοι, 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα καταστούν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά, στα νότια παράλια, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά αναμένεται αυξημένη χαμηλή νέφωση και σταδιακά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Tην Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Κυριακή θα σημειώσει σταδιακά περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί γενικά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close