Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο, ξεχωριστό στέκι της Λευκωσίας βρίσκεται στην Πράσινη Γραμμή

Έρχεται το Nomad bar food experience

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2020

Με πυρήνα την ανίχνευση των ρίζων μας και το από πού προερχόμαστε, δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος εστίασης με σκεπτικό βασισμένο στην απλότητα.

Μέσα από μια ωμή απόδοση των υλικών, το NOMAD BAR FOOD EXPERIENCE προφέρει διάφορες γωνίες φιλοξενίας σε χαμηλά και ψηλά τραπέζια, καναπέδες, ξύλινες τάβλες που θυμίζουν τις ταβέρνες των Vikings & των Ενετών, τραπέζια φαγητού αλλά και μαξιλάρια πάνω σε χαλιά μεταφέροντας μας και στη Μέση Ανατολή. 

Ο καταπράσινος κήπος με τον έντεχνο φωτισμό και με την επιβλητική θέα των Ενετικών τειχών της Λευκωσίας μαζί με την ατμοσφαιρική μουσική επένδυση, έχει σκοπό να διεισδύσει στον εσωτερικό μας κόσμο και να μας δημιουργήσει ονειρώδη συναισθήματα. 

Το NOMAD BAR FOOD EXPERIENCE φιλοξενείται στο Chateau Status και ανοίγει από νωρίς το απόγευμα με «ψαγμένες» ετικέτες ποτών και δημιουργικά cocktails ενώ οι προτάσεις σε εδέσματα, μας ταξιδεύουν με τα μπαχαρικά και τα υλικά τους εκτός από την Μεσόγειο και σε άλλους μακρινότερους προορισμούς του κόσμου. 

Όπως εξηγεί ο δημιουργός του χώρου Πάρις Χριστοφίδης, ο επισκέπτης μέσω της εμπειρίας NOMAD μπορεί να ταξιδέψει οπουδήποτε νιώθει και να γίνει οποιοδήποτε θέλει… και ίσως να συναντήσει τον εαυτό του όπως ξεκίνησε…

NOMAD BAR FOOD EXPERIENCE
Μάρκου Δράκου 12 (απέναντι από το ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας), Λευκωσία 1102
Τηλέφωνο κρατήσεων +357 77771167

*‘Νομάδες· πληθυσμοί όπου η στρατηγική για επιβίωση είναι η κινητικότητα για ανίχνευση σκορπισμένων πηγών εκμετάλλευσης, ομάδες κυνηγών… ποιμένων… εμπόρων… ρίζες… αντίληψη και τρόπος ζωής! Εσύ και εγώ’

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close