Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Πρώτες εικόνες από το ανανεωμένο hot spot του Πρωταρά

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο opening του ανανεωμένου Nava Seaside!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2020

Σημείωσε την ημερομηνία: Παρασκευή 5 Ιουνίου! 

Όπως ήδη σού ανακοινώσαμε είναι η ημερομηνία που ανοίγει τις πόρτες του το Nava, το εντυπωσιακό μαγαζί του Πρωταρά, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο opening του, το οποίο μάλιστα σηματοδοτεί την έναρξη ενός υπέροχου και ανέμελου καλοκαιριού.

Παρά τα νέα δεδομένα, οι άνθρωποι του Nava μάς υπόσχονται διασκέδαση, λάμψη, μουσική και ποιότητα, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει (από το καλοκαίρι του 2018, οπότε και πρωτοάνοιξε τις εντυπωσιακές του πόρτες!). 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το στολίδι του παραλιακού Πρωταρά, θα συνδυάσει ατμόσφαιρα και μοναδική διακόσμηση, θετική διάθεση, ευφάνταστες γευστικές προτάσεις, υπέροχη μουσική και τον κοσμοπολίτικο αέρα. 
Το εντυπωσιακό Nava Seaside θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του διατηρώντας πάντα ένα υψηλό επίπεδο ελέγχου και ασφάλειας, όπως η νέα εποχή ορίζει.

Νέος χώρος
Ανανεωμένο, έχοντας προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών, ο χώρος έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, εστιάζοντας στην συγκλονιστική βραδινή ατμόσφαιρα, με stools και λαμπάκια, στο εμβληματικό bar, που είναι τοποθετημένο ακριβώς εκεί όπου πρέπει και στο dj booth σε σημείο που να δημιουργεί έτσι ένα backstage area.
Στο μουσικό κομμάτι τώρα, το Nava υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι μεγάλα ονόματα DJs, αναδεικνύοντας τη νυχτερινή διασκέδαση, με το πρόγραμμα του μήνα να έχει ήδη «κλειδώσει» (και με κάποιες βραδιές να είναι ήδη sold out).

Νέο μενού
Πίσω από τα menu βρίσκεται ο chef Λούκας Σταύρου με νέες προτάσεις ιαπωνικής κουζίνας. «Το μενού φέτος θα είναι βασισμένο στην ιαπωνική κουζίνα, ενώ θα υπάρχουν ταυτόχρονα και κάποιες γεύσεις από το Περού, όπως τα bao buns με γαρίδα και πάπια, ceviche τόνου αλλά και τα sushi rolls, όλα φτιαγμένα με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες. 

Πάντα, βεβαίως, επιδιώκουμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του κοινού, γι’ αυτό φέτος επιλέξαμε αυτήν την κουζίνα με συγκεκριμένες γεύσεις, παρόλο που σε δύσκολες εποχές φροντίζουμε να παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό σε προσιτές τιμές». 

Μάλιστα, εμείς φροντίσαμε να επισκεφθούμε το νέο χώρο (λίγα μόνο εικοσιτετράωρα προτού ανοίξει), και να ρίξουμε κλεφτές ματιές σε χώρο και μενού.


Προσκεκλημένοι μάλιστα για να ζήσουν πρώτοι την εμπειρία ήταν ο ο Παναγιώτης Θεόφιλος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον  πρώτο κύκλο του «Power of Love», που προβλήθηκε στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, όπως και η νεαρή τραγουδίστρια Δανάη Παναγιώτου. Την ίδια την είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice» το 2018.

Εμείς απλώς ανυπομονούμε για το μεγάλο opening! 

(22777744), www.navabeachbar.com) Πέρνερας 27, Πρωταράς.

*Φωτογραφίες: Κυριάκος Χατζηιορδάνης

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close