Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2020
Αν σου έλεγαν ότι μπορείς να κάνεις διακοπές με 25 ευρώ και μάλιστα σε νησί της Ελλάδας, σίγουρα δεν θα μπορούσες να το πιστέψεις.
Ωστόσο ισχύει! Οπότε αν και φέτος ονειρεύεσαι διακοπές σε ένα από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά, τότε προτείνουμε μια εξαιρετική και οικονομική λύση, γνωρίζοντας έναν τόπο με σπάνιες ομορφιές, από τις ατελείωτες που μετρά το Αιγαίο.
Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τη Λήμνο, με το νησί να προσφέρεται για όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς. Μπορείς, μάλιστα, εκεί να περάσεις υπέροχα με μόλις 25 ευρώ τη μέρα, ενώ μην ξεχνάς τα υπέροχα νησιά των Κυκλάδων, όπου θα μπορέσεις να μείνεις τον Αύγουστο με κόστος μόλις στα 50 ευρώ.
Πού θα μείνεις στη Λήμνο
Στη Μύρινα και το Ατσίκι και στο Μούδρο υπάρχουν καλές επιλογές για διαμονή. Ξέρω ότι είναι μεγάλο νησί – το 8ο μεγαλύτερο – αλλά έχει πολλά γραφικά χωριουδάκια, που αν δεις μερικά είναι σα να τα ‘χεις δει όλα. Αν μείνεις στη Μύρινα θα δεις και το κάστρο. Από παραλίες οι περισσότερες είναι ελεύθερες, άρα θα κάνεις ανέξοδα μπάνια. Στη Μύρινα έχει 4 παραλίες για να πας, οπότε δεν θα χρειαστεί να μετακινηθείς πολύ.
Πώς θα περάσεις τον χρόνο σου στο νησί του Ηφαίστου
Τα υπόλοιπα 25 ευρώ θα τα ξοδέψεις στη Γλαροπούλα, στο Λιμανάκι, στις Τζιτζιφιές για ψαρικά, ενώ μπορείς να την βγάλεις με σουβλάκια και άλλα ψητά στο Λιμάνι ή την Πίτα του Μαντέλα. Για τα ψαρικά μπορείς να φας οκ με 12-13 ευρώ. Στα σουβλάκια δεν χρειάζεται μιζέρια. Οπότε σου μένουν από 10 μέχρι 20 ευρώ. Τα οποία μπορείς να τα ξοδέψεις για να πας σε παραλία άλλου οικισμού με ταξί ίσως και να πιεις ποτό στον Καραγκιόζη ή στο Manos Beach Bar. Άνετα 50 ευρώ για κάθε μέρα.
Με πληροφορίες (και φωτο) από το AthensMagazine.gr
Σχετικά
Έντονη καιρική μεταβολή απόψε - Ποιες περιοχές θα πληγούν έντονα (video)
Κίτρινη προειδοποίηση 20 ωρών – Έρχονται καταιγίδες και άνεμοι 8 μποφόρ
Νωρίτερα φέτος η αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω
Πλησιάζει η αλλαγή της ώρας που θα σημάνει την έναρξη της χειμερινής περιόδου. Ποια Κυριακή θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω
Μια ελληνική γειτονιά στις πιο κουλ του κόσμου για το 2026
Τις πιο κουλ γειτονιές του κόσμου για το 2026 ανακοίνωσε το Time Out. Ποια ελληνική γειτονιά κατέκτησε την 3η θέση
Η πόλη που μυρίζει Χριστούγεννα από τον Σεπτέμβριο
Στην Εστέπα της Ισπανίας 18 εργαστήρια ετοιμάζουν περίπου 20.000 τόνους γλυκισμάτων μέχρι τον Δεκέμβριο και αποφέρουν έσοδα 80 εκατ. ευρώ
Άστατος καιρός με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Βαρομετρικό χαμηλό «χτυπάει» αύριο την Κύπρο – Έρχονται τα πρωτοβρόχια
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«Back to Travel» της Cyprus Airways – Πτήσεις με επιστροφή από €80 (μόνο για 2 μέρες)
Στην προσφορά περιλαμβάνονται και οι νέες, όλο τον χρόνο, συνδέσεις της Cyprus Airways με Ρώμη, από τις 11 Δεκεμβρίου, και Μόναχο, από τις 17 Δεκεμβρίου.
Simba Animal Aid: Ένας Σεπτέμβριος γεμάτος δράσεις για τους τετράποδους φίλους μας
Κάθε βοήθεια είναι απαραίτητη
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η παράδοση του Bring Your Child to Work της Pafilia στο Minthis
To Minthis μετατράπηκε σε έναν χώρο εξερεύνησης για μερικούς πολύ ξεχωριστούς επισκέπτες
Γνωστό κτήμα της Λευκωσίας αποκτά νέα εντυπωσιακή αίθουσα για γάμους
Μια νέα εποχή ξεκινά στο Κτήμα Κουσιουμή!