Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2020
Το Séraphine Stage ανοίγει τις πόρτες του διαδικτυακά και κάθε Πέμπτη στις 21:00 θα παρουσιάζει ONLINE μουσικά σχήματα, μικρές παραστάσεις, stand up comedy, γνωστούς αγαπημένους ερμηνευτές και ανελισσόμενους καλλιτέχνες, μουσικούς παραγωγούς, οργανοπαίχτες, DJ's, θεματικές βραδιές, αφιερώματα σε γνωστούς συνθέτες, στιχουργούς, ερμηνευτές.
Η ομάδα του Séraphine Stage, με την αφιλοκερδώς στήριξη των συνεργατών της και πλειάδας καλλιτεχνών, φιλοδοξεί να πληρώσει το κενό στις βραδινές σας εξόδους έως ότου λήξει η απαγόρευση λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων. Οι συνεργάτες μας, Νικόλας Πετέλης και Μαρτίνος Θαλασσέτης από την εταιρεία Protech Electrics LTD στον ήχο και τον φωτισμό, ο Παντελής Βαλταδώρος από την εταιρεία ArtQuality στην εικονοληψία και μοντάζ, ο Μάριος Θεοδοσίου στα γραφικά και ο Πάνος Πετρίδης ως διαχειριστής του Séraphine Stage όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τη κρίση που προκάλεσε η πανδημία.

Στην προσπάθεια μας επίσης έχουμε τη στήριξη των Gloria Jean's Coffee Λεμεσού με παραχώρηση δωρεάν προϊόντων για τους τεχνικούς και τους καλλιτέχνες και οι συναυλίες τελούν Υπό την Αιγίδα του Δήμου Λεμεσού.
Η πρεμιέρα έγινε την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 στις 21:00 παρουσιάζοντας την Iro Kleitou σε μία live εμφάνιση μαζί με τους Kotsougiannis George και Σωτήρης Χριστοδούλου όπου ερμήνευσε γνωστά covers και δικά της τραγούδια! Το πρώτο Live Stream Session στέφθηκε με επιτυχία αφού έχει φτάσει μέσα σε 5 μέρες σχεδόν 6,000 προβολές.

Αυτή τη Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 στις 21:00 κοντά μας το συγκρότημα The Decoys
The Decoys…the ultimate party band! Covering a wide range of material from the genres’ of pop, rock, funk and charts Decoys gigs are always busted from energy and good vibes!
Kirsty Dewar: Vocals
Alexandros Papantoniou: Guitar
Alexis Demetriou: Guitar
Aleksandar Jotovic: Bass
Alexander Papadopoulos: Drums
(Το Link της εκδήλωσης https://www.facebook.com/events/2632851036972531/ )
Ραντεβού κάθε Πέμπτη στις 21:00 Live από το Séraphine Stage
Σχετικά
Ο Θοδωρής Φέρρης έρχεται Κύπρο για μια μεγάλη συναυλία
Μόλις ανακοινώθηκε η συναυλία της άνοιξης
BRIT Awards 2026: Όλες οι υποψηφιότητες - Ποιοι διεκδικούν τα κορυφαία βραβεία
Τα Brit Awards 2026 θα πραγματοποιηθούν στις 28 Φεβρουαρίου στο Co-Op Live Arena στο Μάντσεστερ, με παρουσιαστή τον Jack Whitehall
Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών ανοίγουν ξανά τον Φεβρουάριο, με Θαλασσινό και Μαραντίνη
Ένα πρωτοποριακό ραδιοφωνικό–μουσικό live στο Θέατρο Παλλάς
Ένα μουσικό οδοιπορικό στην καλλιτεχνική διαδρομή της Χαρούλας Αλεξίου
Μία μουσική παράσταση από το Μουσικό Σύνολο «ες αεί» με τίτλο "Χάρις, σε σένα. Το μουσικό πορτέτο της Χαρούλας"
"Τα Παιδιά της Χαβούζας" στο Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης
Για μία βραδιά γεμάτη μουσική και χορό
Eurovision 2026 - Ελλάδα: Πέντε τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει
Ποια τραγούδια εμφανίζουν ως φαβορί οι στοιχηματικές εταιρείες
Harry’s Magic Symphony: Βραδιές μουσικής μαγείας με την ορχήστρα Lords of the Sound
Η παράσταση προσκαλεί το κοινό σε ένα ταξίδι στις πιο εμβληματικές μουσικές στιγμές της θρυλικής κινηματογραφικής σάγκα
Δύο κορυφαία κουαρτέτα με πιάνο της ρομαντικής εποχής επί σκηνής
Το Κουαρτέτο με Πιάνο της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου ενώνει δεξιοτεχνία και συναίσθημα σε έργα των Fauré και Brahms
Nama Dama και Plain History σε μία ηχητική τελετουργία στον Πολυχώρο Συνεργείο
Πρόκειται για το πρώτο event της ομάδας παραγωγής ΦΑΝ
Οι Notes Live ανακοίνωσαν τον επόμενο καλλιτέχνη που θα ανέβει στη σκηνή τους
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έρχεται για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων
Eurovision Ελλάδα 2026: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές -Η κυκλοφορία των τραγουδιών έφερε ανατροπές, ποια είναι τα φαβορί
Σε ρυθμούς Eurovision 2026 κινούνται οι φανς και φυσικά η ΕΡΤ, έπειτα και από την παρουσίαση ολόκληρων των τραγουδιών που διεκδικούν την ελληνική εκπροσώπηση