Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2020
Τον τίτλο της πλουσιότερης γυναίκας μουσικού στον κόσμο και μία θέση στην πεντάδα των πλουσιότερων μουσικών στη Βρετανία -πάνω από τους θρύλους Έλτον Τζον και Μικ Τζάγκερ- κατέκτησε η Ριάνα.
Σύμφωνα με τη Rich List των Sunday Times με τους πλουσιότερους μουσικούς, η 32χρονη Ριάνα φιγουράρει στην τρίτη θέση με περιουσία 468 εκατ. λιρών (529 εκατ. ευρώ), πίσω από τον σερ Άντριου Λόιντ Βέμπερ και τον σερ Πολ Μακάρτνεϊ, οι οποίοι έχουν έκαστος περιουσία 800 εκατ. λιρών.
Η Ριάνα ξεπέρασε την Μαντόνα (462 εκατ. στερλίνες), τη Σελίν Ντιόν (365 εκατ. στερλίνες) και τη Μπιγιόνσε (325 στερλίνες).
Σημειώνεται ότι μόνο η αξία της εταιρείας της Fenty Beauty εκτιμάται σε 3 δις δολάρια.
Όπως δήλωσε ο συντάκτης της λίστας Ρόμπερτ Γουότς «η Ριάνα απεικονίζει τη εκ βάθρων αλλαγή της λίστας τα τελευταία χρόνια, καθώς κάποτε η Rich List κατέγραφε τον κληρονομημένο πλούτο, ενώ τώρα περισσότερα από 1000 πρόσωπα σε αυτήν είναι αυτοδημιούργητοι, με μέτριο ακόμη και προβληματικό σημείο εκκίνησης στη ζωή τους που τα οδήγησε να εργαστούν πραγματικά σκληρά».
Οι φαν της Ριάνα, η οποία ακριβώς έναν χρόνο πριν εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, ακόμη αναμένουν την κυκλοφορία του ένατου άλμπουμ της, το οποίο κατά δήλωση της (στο Instagram) θα έβγαινε το 2019, αλλά μικρή σημασία έχει.
Τον περασμένο Μάρτιο, με το ξέσπασμα της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, έκανε δωρεά 5 εκατομμύρια δολάρια σε φτωχές χώρες που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού, καθώς και 700.000 δολάρια για αναπνευστήρες στη γενέτειρα της, τις νήσους Μπαρμπέιντος. Έκανε επίσης, δωρεά ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και πάνω από 2 εκατομμύρια σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας που έχουν πληγεί την περίοδο της κρίσης.
Με πληροφορίες από NME
Σχετικά

Spotify: Ετοιμάζεται για αύξηση τιμών συνδρομών το καλοκαίρι
Η Spotify προγραμματίζει αύξηση τιμών συνδρομών σε πολλές χώρες.

16 μουσικά ραντεβού με αγαπημένους καλλιτέχνες τον Μάιο σε όλη την Κύπρο
Μουσικές επιτυχίες από Έλληνες και Κύπριους καλλιτέχνες

Η Χορωδία Amalgamation παρουσιάζει την παράσταση CLAY – ΠΗΛΟΣ στη Λεμεσό
Μια μοναδική μουσική εμπειρία, που συνδυάζει την κυπριακή μουσική παράδοση με σύγχρονα στοιχεία, γιορτάζοντας την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού


Ελένη Τσαλιγοπούλου: Αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της στην Κύπρο
"Το Ρεμπέτικο.... αλλιώς" με τον Κούλλη Θεοδώρου, τη Χορωδία Αδούλωτη Κερύνεια και τις παιδικές χορωδίες Ανθή Φιλίππου και Δήμου Λευκωσίας

Το Paradise Jazz Festival επιστρέφει και φέτος στο μαγευτικό Val’s Place στη Γιαλιά
Το δημοφιλές καλοκαιρινό φεστιβάλ, ανακοίνωσε ημερομηνίες

Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν
Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό

Ο Κέντρικ Λαμάρ ηγείται των υποψηφιοτήτων για τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία
Ακολουθούν οι Post Malone, Μπίλι Άιλις, Chappell Roan και Shaboozey


Ανακοινώθηκε η πρώτη καλοκαιρινή συναυλία στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών
Με ένα αγαπημένο δίδυμο

Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Τζαζ με την MorFarm Big Band στην Πλατεία Ελευθερίας
Ελεύθερη είσοδος

Αφιέρωμα στην Άννα Βίσση: Ένα εκρηκτικό βράδυ με τα τραγούδια της απόλυτης σταρ
Με ζωντανή μουσική από εξαιρετικούς τραγουδιστές