Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 

Με δράσεις αποκλειστικά για την ημέρα!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2020

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη παραμένει κλειστή, αλλά μένει σε συνεχή επαφή με το κοινό μέσα από πολλές νέες διαδικτυακές δράσεις. Ως εκ τούτου κι εμείς παραμένουμε αισιόδοξοι και διατηρούμε την επαφή μας, επικοινωνώντας μέσω της δύναμης της τέχνης! 

Γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με θέμα «Μουσεία για Ισότητα: Ποικιλομορφία και Κοινωνική Συνοχή» και σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος των Συλλογών μας – να σκεφτείτε τι σημαίνουν για εσάς. Επιλέξαμε μία ομάδα έργων από τις Συλλογές μας και θέλουμε να τα δούμε μέσα από τα δικά σας μάτια.

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 | 18:00
Ειδική παράσταση Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου

Κλιμάκιο των χάλκινων πνευστών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου με τον καθηγητή τους κ. Gareth Griffiths θα δώσει παράσταση μπροστά από το εμβληματικό έργο της Κυπριακής Συλλογής της Λεβεντείου Πινακοθήκης «Ο Κόσμος της Κύπρου».

Ζωντανή αναμετάδοση μέσα από τις σελίδες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Λεβεντείου Πινακοθήκης Facebook & Instagram.

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 | 11:00
Αγάπη, ο δράκος της Λεβεντείου Πινακοθήκης!

Διαδικτυακή εικαστική δραστηριότητα για τους μικρούς μας φίλους

Η Αγάπη είναι ένας πολύ μεγάλος δράκος που της αρέσει να κρύβεται ανάμεσα στις Συλλογές της Λεβεντείου Πινακοθήκης. Όπως θα καταλάβατε, ένας δράκος είναι πολύ διαφορετικός από εμάς, κάποιοι ίσως και να φοβηθούν όταν τον αντικρίσουν. Αλλά, παρά την εμφάνιση του, δεν διαφέρει καθόλου από εμάς. Είναι ευγενικός, καλός και αγαπάει πολύ, μα πάρα πολύ την τέχνη. Το μουσείο είναι ένας χώρος για όλους, ανεξάρτητα εμφάνισης, καταγωγής ή θρησκείας και αυτός είναι και  ο λόγος που ο δράκος-Αγάπη αποφάσισε να κατοικήσει ανάμεσα στους πίνακες της Λεβεντείου Πινακοθήκης. 

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής μας δράσης, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για τον δράκο Αγάπη, πως η διαφορετικότητα δεν παίζει κανένα ρόλο σε ένα μουσείο και στο τέλος θα μεταμορφωθούμε και εμείς σε δράκους, φτιάχνοντας τη δική μας ξεχωριστή γιρλάντα και φυσικά χρησιμοποιώντας πολλή, μα πολλή φαντασία!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close