Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2020
Το Too Hot to Handle -μέχρι να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα το The Last Dance, το docuseries για τον Michael Jordan, κατείχε την πρώτη θέση στο ελληνικό Top10- είναι ό,τι λέει το όνομά του, οι κανόνες του όμως δεν είναι αυτοί που έχουμε συνηθίσει· υπάρχει ένα δυνατό plot twist στον αέρα.
Η Chloe, η Fransesca, η Nicole, η Rhonda, η Haley, η Lydia, η Madison και τα αγόρια της παρέας έχουν επενδύνσει στο σώμα τους, στη φυσική τους ομορφιά, στα γυμναστήρια και στα social media. Είναι αυτό που θα λέγαμε influencers, όχι με κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα αλλά κυρίως με το πόσο ευχάριστοι και "καυτοί" δείχνουν στο μάτι του θεατή. Δεν είναι σεφ, δεν είναι γυμναστές, δεν είναι καλλιτέχνες - ή μάλλον ακόμη και αν ανήκαν σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, κανείς δε θα έδινε σημασία σε αυτές τις πληροφορίες, αλλά μόνο στους πόσους χιλιάδες followers διατηρούν, στο πόσες "καρδούλες" μαζεύουν.
Ποιο, όμως, είναι το plot twist που επιφύλαξε το Netflix στους συμμετέχοντες; Σε μία κίνηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαδιστική, οι παραγωγοί αποφάσισαν ότι αυτά τα "τέλεια" αγόρια και κορίτσια, που δηλώνουν ότι δυσκολεύονται να διατηρήσουν μόνιμες σχέσεις και περνούν από το ένα one night stand στο άλλο, θα πρέπει να δείξουν εγκράτεια. Τεράστια εγκράτεια. Βρίσκονται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, γεμάτη spa και πισίνες, κυκλοφορούν όλη τη μέρα με το μαγιό, κάνουν δηλαδή με άλλα λόγια τις τέλειες φοιτητικές διακοπές (τσάμπα), αλλά δεν μπορούν να αγγίξουν τα σώματά τους.
Too Hot to Handle: Η ένοχη απόλαυση του Netflix
Κάθε φιλί κοστίζει 3.000 δολάρια πρόστιμο ενώ το sex είναι (σχεδόν) απαγορευτικό καθώς τιμωρείται με 10.000 δολάρια που αφαιρούνται από το συνολικό έπαθλο των 100.000 δολαρίων που θα μοιραστούν στο τέλος - αν, φυσικά, είναι φρόνιμοι. Μάλιστα, στην εποχή που τo social distancing αποτελεί απόλυτη ανάγκη, το Too Hot to Handle (που έκανε πρεμιέρα στις 17 Απριλίου) μοιάζει σαν δαιμονική σύμπτωση. Το βασικό του πρόβλημα, όμως, είναι ότι ίσως παίρνει τον εαυτό του πιο σοβαρά από ότι χρειάζεται. Κακά τα ψέματα, δύσκολα μπορεί κάποιος θεατής να αντισταθεί στον πειρασμό να χαζέψει (στα όρια του ηδονοβλεψία) ημίγυμνα, τέλεια σώματα που κολυμπούν σε δροσερά νερά αφήνοντας "καυτές" υποσχέσεις.
Γιατί, λοιπόν, το Netflix προσπάθησε να δώσει ένα διαφορετικό νόημα σε όλο αυτό; Ίσως, για να δικαιολογήσει την "ένοχη" επιλογή του. Δε θα ήταν καλύτερο, μιας και μπαίνουμε στη διαδικασία του reality, το έπαθλο να το κέρδιζαν οι πιο αχαλίνωτοι συμμετέχοντες; Άλλωστε αυτό δεν είναι που θέλουμε, βαθιά μέσα μας, όλοι οι θεατές;
Σχετικά

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ από την ταινία για τη ζωή του Μπρους Σπρίνγκστιν με τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ
Παρακολουθώντας τα γυρίσματα, το «Αφεντικό» επαίνεσε την ερμηνεία του Γουάιτ, τον οποίο χαρακτήρισε έναν «εξαιρετικό ηθοποιό» που «τραγουδάει πολύ καλά».

Ο 16χρονος γιος του Τζέισον Μομόα στο Dune 3
Ο ρόλος που θα υποδυθεί, η έναρξη των γυρισμάτων και η ημερομηνία προβολής της τρίτης ταινίας

Το "Υπάρχω" και οι άλλες 27 ταινίες που θα δούμε κάτω από τον έναστρο ουρανό του Πρωταρά
Ανακοινώθηκε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του 11ου Protaras Summer Film Festival

14 θερινά σινεμά μάς περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι με αγαπημένες ταινίες
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του κάθε υπαίθριου κινηματογραφου στην Κύπρο

Ο Τομ Κρουζ θα πάρει επιτέλους Όσκαρ αλλά όχι για ερμηνεία
Στην ίδια τελετή της Ακαδημίας θα τιμηθεί και η Ντόλι Πάρτον

Πέθανε ο ηθοποιός του «Lilo & Stitch» David H.K. Bell, λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας
Λίγες εβδομάδες μετά το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

Θερινός Κινηματογράφος «Κωνστάντια»: Μάθαμε πότε ξεκινούν οι προβολές
Ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος της πρωτεύουσας επιστρέφει

Σηκώνει αυλαία το Φεστιβάλ «Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου»
Το Φεστιβάλ κάνει αρχή με ένα αφιέρωμα (In Memoriam) στον σπουδαίο δημιουργό David Lynch

Η Λευκωσία (από τη Δευτέρα) θα βλέπει εναλλακτικό σινεμά στην αυλή
Έναρξη για το Φεστιβάλ "Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου"

Τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, στις Πλάτρες θα βλέπουμε σινεμά κάτω από τα αστέρια
Η καρδιά των Πλατρών μεταμορφώνεται σε ένα παλιό, αγαπημένο σινεμά

Το θερινό σινεμά στην όμορφη αυλή της παλιάς Λευκωσίας, αρχίζει τις προβολές!
Ξεκινά ένα ακόμη καλοκαίρι κινηματογραφικών εμπειριών στον όμορφο θερινό κινηματογράφο της παλιάς πόλης

Η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη έχει ημερομηνία πρεμιέρας
«Ένα σύγχρονο καθαρόαιμο αστικό δράμα, με τραγικούς ήρωες και μοιραίους χαρακτήρες, σε έναν κόσμο γκρίζο και ναρκοθετημένο».