Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη αεροπορική εταιρεία που καταρρέει εξαιτίας του κορωνοϊού

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι κηρύσσει στάση πληρωμών, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Απριλίου 2020

Η αεροπορική εταιρεία Virgin Australia ανακοίνωσε σήμερα ότι κηρύσσει στάση πληρωμών, αποτελώντας την πρώτη μεγάλη αεροπορική εταιρεία η οποία καταρρέει εξαιτίας του σοκ της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού. Ειδικότερα σε ενημέρωσή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές της Αυστραλίας, η διεύθυνση της αυστραλιανής Βέρτζιν διαβεβαιώνει πάντως ότι θέλει να συνεχίσει τις πτήσεις της ενόσω η τύχη της θα επαφίεται σε δικαστικούς διαχειριστές.

Η Virgin Australia Airlines Pty Ltd , που συνήθως αναφέρεται ως Virgin Australia , είναι μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Αυστραλία. Ξεκίνησε τις υπηρεσίες του στις 31 Αυγούστου 2000 ως Virgin Blue , με δύο αεροσκάφη σε μία μόνο διαδρομή.  Ξαφνικά βρέθηκε ως μια μεγάλη αεροπορική εταιρεία στην εγχώρια αγορά της Αυστραλίας μετά την κατάρρευση της Ansett Australia τον Σεπτέμβριο του 2001. Από τότε η αεροπορική εταιρεία έχει αναπτυχθεί για να εξυπηρετήσει άμεσα 42 πόλεις στην Αυστραλία, από κόμβους στο Μπρίσμπεϊν , τη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ .

Η αεροπορική εταιρεία εδρεύει ιδρύθηκε από τον Βρετανό επιχειρηματία Richard Branson και τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Brett Godfrey.

 

Το 2011, η αεροπορική εταιρεία υπέστη τεράστιο μετασχηματισμό. Αυτό περιελάμβανε την εισαγωγή ενός νέου χρώματος αεροσκάφους, νέων στολών και νέων επιλογών μενού επί του σκάφους. Νέα αεροσκάφη μεγάλου αμαξώματος αποκτήθηκαν για χρήση για να ανταγωνιστούν την Qantas και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τάξης σε όλο το δίκτυο της Virgin Australia.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close