Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2020
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη, που αναµένεται να υποχωρήσει από αύριο αργά το απόγευµα.
Το απόγευµα, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στο δυτικό κοµµάτι του νησιού. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.
Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά αρχικά, στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Μεγάλο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Τη ∆ευτέρα του Πάσχα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο το Μεγάλο Σάββατο και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά
Οι 20 νέες σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στο Netflix
Το φθινόπωρο συνεχίζεται με νέες προσθήκες στην τηλεοπτική ατζέντα του streamer, από punk animation μέχρι δράματα εποχής και σύγχρονα horror
Η Φιλομίνα Κανκ βάζει στο στόχαστρο το σινεμά και επιστρέφει στο Netflix
Το «Cunk on Cinema» έρχεται στις 15 Νοεμβρίου, με την Ντιάν Μόργκαν να εξερευνά την ιστορία του κινηματογράφου μέσα από αφοπλιστικά παράλογες ερωτήσεις και συνεντεύξεις γεμάτες αμηχανία.
Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου ενισχύει το μήνυμα της πρόληψης μέσα από τη συλλογική συμμετοχή
31 εργαζόμενοι του Κέντρου, από διαφορετικές ειδικότητες και επαγγελματικούς ρόλους, μοιράστηκαν μέσα από σύντομα βίντεο τι συμβολίζει για τους ίδιους το ροζ χρώμα
Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο-Αλλάζει το σκηνικό από τη Δευτέρα
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Μεμονωμένες βροχές σήμερα – Στους 25 βαθμούς η θερμοκρασία
Το Σαββατοκύριακο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις
«Περηφάνια και Προκατάληψη»: Πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix με Έμα Κόριν και Τζακ Λόουντεν
Η νέα παραγωγή φιλοδοξεί να παραμείνει πιστή στο πνεύμα του μυθιστορήματος της Όστεν, που εκδόθηκε το 1813.
Πάνω από 5.000 επισκέπτες στο 3ο Cybersecurity for ALL Festival
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της κυβερνοασφάλειας μέσα από εκθεσιακά περίπτερα, δράσεις εικονικής πραγματικότητας, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια, επιδείξεις και βιωματικές εμπειρίες
Αυτή η κυπριακή πόλη είναι ανάμεσα στους πιο οικονομικούς προορισμούς για city break στην Ευρώπη
Το συνολικό ημερήσιο κόστος για έναν επισκέπτη
6 παραμυθένιοι προορισμοί της Ευρώπης -Πύργοι, μεσαιωνικά τείχη και υπέροχη αρχιτεκτονική
Πόλεις που εντυπωσιάζουν με τα ατμοσφαιρικά σοκάκια τους, την μεσαιωνική αύρα τους και την ιστορία τους.
«Πάφος 2017–2027»: Ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες με στήριξη έως €40.000 ανά έργο
Η πόλη ετοιμάζει το επετειακό της πρόγραμμα για το 2027 και δέχεται προτάσεις από την Κύπρο και το εξωτερικό μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.
Ryanair: Τι αλλάζει για τις αποσκευές από τις 10 Νοεμβρίου – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Η αλλαγή αφορά όλα τα αεροδρόμια του δικτύου της
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες- Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο