Δημοσιεύτηκε στις 01 Απριλίου 2020
Θυμάστε τον ντόρο που προκάλεσε η είδηση ότι η διάσημη τραγουδίστρια Shakira και ο επίσης διάσημος σύζυγός της και άσος του ποδοσφαίρου Gerard Pique απέκτησαν το δικό τους πολυτελές εξοχικό στην Κύπρο, αφού αγόρασαν πολυτελή έπαυλη στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας, στην επαρχία της Πάφου;
Μάλιστα, στη συνέχεια αυτού του άρθρου, ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, Μάριος Ιγνατίου, μας αποκάλυψε ότι με την ολοκλήρωση του έργου στην περιοχή των Θαλασσινών Σπηλιών, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ακρωτηρίου Αγίου Γεωργίου της Πέγειας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με σκοπό να καλωσορίσουν και να παραδόσουν στους ιδιοκτήτες τις κατοικίες τους.
Όπως φαίνεται, όμως, τα επιχειρηματικά σχέδια του διάσημου ζευγαριού στο νησί μας, δεν σταματούν εδώ, καθώς, όπως μας αποκάλυψαν έγκυρες πηγές της περιοχής, ο Πικέ και η Σακίρα κατέθεσαν νέα πρόταση στους ανθρώπους της πόλης της Πάφου, για καινούρια αγορά!
Τι άλλο θέλουν να αγοράσουν θα αναρωτιέστε. Κι εμείς, την ίδια απορία είχαμε, μέχρι που μάθαμε ότι οι φυσικές ομορφιές της Πάφου, μάγεψαν τόσο το ζευγάρι... που δεν μπόρεσε να αντισταθεί ούτε στους πολιτιστικούς μας θησαυρούς.
Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, λοιπόν, ζήτησε από την αγαπημένη του, Κολομβιανή σταρ να του αγοράσει τους Τάφους των Βασιλέων. Ναι, καλά διάβασες.
Νοουμένου λοιπόν ότι οι περίφημοι «Τάφοι των Βασιλέων» που αποτελούν τμήμα του Αρχαιολογικού Πάρκου της Κάτω Πάφου, και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Κύπρου, κατέχοντας θέση και στον κατάλογο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, δεν βλέπουμε και πολύ εύκολη αυτήν την εξαγορά.
Εκτός, βέβαια, και αν η προσφορά που θα κάνει η Σακίρα είναι τόσο δελεαστική, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!
Για να δούμε!
Σχετικά
Οι 20 νέες σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στο Netflix
Το φθινόπωρο συνεχίζεται με νέες προσθήκες στην τηλεοπτική ατζέντα του streamer, από punk animation μέχρι δράματα εποχής και σύγχρονα horror
Η Φιλομίνα Κανκ βάζει στο στόχαστρο το σινεμά και επιστρέφει στο Netflix
Το «Cunk on Cinema» έρχεται στις 15 Νοεμβρίου, με την Ντιάν Μόργκαν να εξερευνά την ιστορία του κινηματογράφου μέσα από αφοπλιστικά παράλογες ερωτήσεις και συνεντεύξεις γεμάτες αμηχανία.
Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου ενισχύει το μήνυμα της πρόληψης μέσα από τη συλλογική συμμετοχή
31 εργαζόμενοι του Κέντρου, από διαφορετικές ειδικότητες και επαγγελματικούς ρόλους, μοιράστηκαν μέσα από σύντομα βίντεο τι συμβολίζει για τους ίδιους το ροζ χρώμα
Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο-Αλλάζει το σκηνικό από τη Δευτέρα
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Μεμονωμένες βροχές σήμερα – Στους 25 βαθμούς η θερμοκρασία
Το Σαββατοκύριακο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις
«Περηφάνια και Προκατάληψη»: Πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix με Έμα Κόριν και Τζακ Λόουντεν
Η νέα παραγωγή φιλοδοξεί να παραμείνει πιστή στο πνεύμα του μυθιστορήματος της Όστεν, που εκδόθηκε το 1813.
Πάνω από 5.000 επισκέπτες στο 3ο Cybersecurity for ALL Festival
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της κυβερνοασφάλειας μέσα από εκθεσιακά περίπτερα, δράσεις εικονικής πραγματικότητας, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια, επιδείξεις και βιωματικές εμπειρίες
Αυτή η κυπριακή πόλη είναι ανάμεσα στους πιο οικονομικούς προορισμούς για city break στην Ευρώπη
Το συνολικό ημερήσιο κόστος για έναν επισκέπτη
6 παραμυθένιοι προορισμοί της Ευρώπης -Πύργοι, μεσαιωνικά τείχη και υπέροχη αρχιτεκτονική
Πόλεις που εντυπωσιάζουν με τα ατμοσφαιρικά σοκάκια τους, την μεσαιωνική αύρα τους και την ιστορία τους.
«Πάφος 2017–2027»: Ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες με στήριξη έως €40.000 ανά έργο
Η πόλη ετοιμάζει το επετειακό της πρόγραμμα για το 2027 και δέχεται προτάσεις από την Κύπρο και το εξωτερικό μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.
Ryanair: Τι αλλάζει για τις αποσκευές από τις 10 Νοεμβρίου – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Η αλλαγή αφορά όλα τα αεροδρόμια του δικτύου της
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες- Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο