News , Guide

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας το βράδι

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Τρίτη αναμένεται σχετικά θερμή αέρια μάζα.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2020

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, θα παρατηρούνται και πάλι κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. 

Την Πέμπτη, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και από νωρίς το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Τρίτη άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close