News , Guide

4 σειρές του Netflix που έχουν βασιστεί σε κόμικς και θα σε ενθουσιάσουν

Μερικές εξαιρετικές σειρές που μπορείς να βρεις στο Netflix έχουν βασιστεί σε κόμικς!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2020

 Tο Netflix είναι γεμάτο από σειρές που είναι μικρά (ή μεγάλα) διαμαντάκια περιλαμβάνοντας όλα τα είδη που μπορεί κανείς να φανταστεί. Εμείς όμως συγκεντρώσαμε 4 σειρές που έχουν κάτι κοινό: έχουν όλες βασιστεί σε κάποιο κόμικς.

Αν λοιπόν μεγάλωσες με ένα κόμικ στο χέρι, αγαπώντας κάποιους super ήρωες και αυτή την περίοδο ψάχνεις να ξεκινήσεις μία νέα σειρά, ρίξε μία ματιά στην παρακάτω λίστα. Σίγουρα θα βρεις κάτι ενδιαφέρον!

 

 

The end of th f*** world
Περίληψη: Ο 17χρονος James είναι σχεδόν σίγουρος ότι είναι ψυχοπαθής. Η επίσης 17χρονη Alyssa είναι η νέα και κάπως περίεργη μαθήτρια του σχολείου. Τα παιδιά γνωρίζονται και ξεκινούν μία περιπέτεια μαζί στην προσπάθεια να βρουν τον βιολογικό πατέρα της Alyssa.
Κόμικ: The end of the f*** world του Τσαρλς Φόρσμαν
Γιατί αξίζει: Η συγκεκριμένη σειρά περιγράφει μέσα από το χαρακτηριστικό βρετανικό της χιούμορ την άβολη, αλλά αναγκαία μετάβαση στην ενήλικη ζωή, τους προβληματισμούς ενός εφήβου και το παράξενο συναίσθημα που νιώθει κανείς όταν ερωτεύεται για πρώτη φορά.

 

 

Riverdale
Περίληψη:  Οι κύριοι πρωταγωνιστές του Riverdale είναι ο Άρτσι, η Βερόνικα, η Μπέτυ και ο Τζάγκχεντ. Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μία επαρχιακή πόλη -το Riverdale- όπου πολλά γεγονότα συμβαίνουν και διαταράσσουν μία επιφανειακά απ’ ότι αποδεικνύεται ήσυχη πόλη.
Κόμικ: Archie Comics
Γιατί αξίζει: Είναι μία σειρά γεμάτη ανατροπές και μυστήριο, ενώ όσο προχωράει η σειρά γίνεται λίγο πιο dark με αποτέλεσμα να κεντρίζει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

 

 

Οι ανατριχιαστικές περιπέτειες της Σαμπρίνα
Υπόθεση: Μισή μάγισσα, μισή θνητή. Στα 16α γενέθλιά της, η Σαμπρίνα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον κόσμο των μαγισσών της οικογένειάς της και τον κόσμο των ανθρώπων των φίλων της. Παρέα με τις θείες της, τον γάτο της, τον Σέιλεμ, και το αγόρι της, τον Χάρβεϊ Κινκλ, η Σαμπρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με τον τρόμο και νέες περιπέτειες στη μυστηριώδη πόλη του Γκρίντεϊλ.
Κόμικ: Η Σαμπρίνα εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κόμικ του Άρτσι, αλλά μετά από 9 χρόνια «αυτονομήθηκε» αποκτώντας δικό της κόμικ.
Γιατί αξίζει: Όλο το κλίμα που δημιουργεί η σειρά προσωπικά με παραπέμπει στις πρώτες ταινίες του Χάρι Πότερ: δεν είναι ούτε πολύ spooky, αλλά ούτε και πολύ παιδικό. Είναι δηλαδή ό,τι πρέπει. Οι δημιουργοί της σειράς μάλιστα είναι αυτοί που δημιούργησαν το Riverdale, οπότε αν σου άρεσε η προαναφερθείσα σειρά, μπορείς να δεις και αυτήν.

 

 

Daredevil
Περίληψη:  Ο Ματ  Μέρντοκ είναι δικηγόρος το πρωί, και ήρωας το βράδυ. Το όνομα του ήρωα είναι Darevil και υπερασπίζεται πάντα τους αδύναμους, χωρίς όμως ποτέ να σκοτώνει τους κακούς. Καθ’ αυτό τον τρόπο ο Daredevil πολεμάει το έγκλημα στη Νέα Υόρκη.
Κόμικ: Ήρωας Daredevil από τα κόμικ της Marvel
Γιατί αξίζει: Αρχικά είναι ήρωας της Marvel και η Marvel είναι εγγύηση. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ήρωας είναι πολυεπίπεδος, αφού μέσα από τις περιπέτειές του τίθενται σοβαρά θέματα σχετικά με την δικαιοσύνη και τον τρόπο απονομής της

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close