Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2020
Μετά από την επιβεβαίωση των πρώτων δύο κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο και ως μέτρο πρόληψης ακυρώνονται ή αναβάλλονται οι ακόλουθες εκδηλώσεις.
Δείτε αναλυτικά ποιες εκδηλώσεις αναβάλλονται:
- Οι τέσσερις συναυλίες της Μαρινέλλας. Στη Λευκωσία 11 & 12 Μαρτίου και στην Λεμεσό 15 και16 Μαρτίου 2020 στην Λεμεσό.
- Το Fork Food Market 13 και14 Μαρτίου 2020 στην Λευκωσία.
- Η συναυλία «Τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω» - Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα. Στο Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός και στο Δημοτικό Θέατρο Στοβόλου, Λευκωσία, 10 και 11 Μαρτίου 2020.
- Οι διαλέξεις, εγκαίνια εκθέσεων, εκπαιδευτικά προγράμματα και ομαδικές ξεναγήσεις στην Λεβέντειο Πινακοθήκη για του μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2020.
- Οι συναυλίες του Χρήστου Θηβαίου στις 11 Μαρτίου στο DownTown στις 12 Μαρτίου στο Savino και στις 13 Μαρτίου στον Κουρσάρο
- Το Charity Gala Dinner με τον Γιώργο Θεοφάνους. Στο Annabelle Hotel και το Round Table 7 Πάφου, 13 Μαρτίου 2020.
- Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού - ΓΣΟ, 21 & 22 Μαρτίου 2020. Αποφασίστηκε ότι η εκδήλωση θα μετατεθεί για τις 21 και 22 Νοεμβρίου 2020.
- Οι συναυλίες της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Παττίχειο Λεμεσού στις 18 Μαρτίου και στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 19 Μαρτίου
- Η συναυλία της Ελένης Βιτάλη / Παναγιώτη Μάργαρη στις 18 και 19 του Μάρτη 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και στο Θέατρο Ριάλτο αντίστοιχα.
- Οι συναυλίες του Fred Wesley στις 22 Μαρτίου, Ravens Music Hall στη Λεμεσό, 23 και 24 Μαρτίου 2020, Θέατρο Δέντρο στη Λευκωσία και 25 Μαρτίου 2020, Μαρκίδειο Θέατρο στη Πάφο.
- Οι συναυλίες της Νατάσας Μποφίλιου 25 Μαρτίου στο Θέατρο Ριάλτο και 26 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
- Aκυρώνεται το Live του Γιώργου Σαμπάνη και της Καίτη Γαρμπή στις 24 Μαρτίου στο Μόντε Καπούτο.
- Ακυρώνονται από τον ΘΟΚ μέχρι νεωτέρας όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις από τις σκηνές του (Κεντρική Σκηνή, Νέα Σκηνή, Σκηνή 018, Θέατρο Αποθήκες, Εκτός Έδρας). Παρακαλούνται όσοι έχουν κάνει προκράτηση εισιτηρίων να επικοινωνήσουν με το Ταμείο του ΘΟΚ: 77 77 27 17 (Τρίτη-Κυριακή: 10:00-13:30, 16:00-18:00).
- Ακυρώνονται τα εγκαίνια της έκθεσης «ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», τα οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο 14 Μαρτίου, αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας ειδοποίησης.
- Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στις 31 Μαρτίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
- Η προγραμματισμένη εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου στις 31 Μαρτίου στο Lush Beach Bar Resto αναβάλλεται και θα προγραμματιστεί ξανά άμεσα με την λήξη των περιορισμών του Υπουργείου Υγείας. Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους μπορούν να επικοινωνήσουν στο 70008089 για επιστροφή χρημάτων.
- Το Φεστιβάλ Μανταρινιού αναβάλλεται (και αλλάζει ημερομηνία). Το φεστιβαλ δεν θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί (προ γεγονότων κορωνοϊού), αλλά τον Απρίλιο και συγκεκριμένα στις 26 Απριλίου.
>>> ΑΚΟΜΑ:
- Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 στα πολιτιστικά κέντρα του Δήμου Λευκωσίας, ενώ το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 και όλες οι εκδηλώσεις αναβάλλονται.
Όλες οι συγκεντρώσεις όπως εκδηλώσεις, παρελάσεις και αγώνες. Θα μπορούν να διεξάγονται χωρίς φιλάθλους. Άρα όλοι οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.
Όλες οι εκδηλώσεις άνω των 75 ατόμων σε κλειστούς χώρους μέχρι 31 Μαρτίου 2020.
Σχετικά

Την Κυριακή στον Καλοπαναγιώτη θα στηθεί μία γιορτή, αλλιώτικη
Κοινοτική Τράπεζα Σπόρων: Μια αλλιώτικη… τράπεζα από τους αγρότες για τους αγρότες

“Γιορτής της Γειτονιάς”: Μια όμορφη γιορτή με χορό από μία όμορφη γειτονιά
Με εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό, για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

To ίδρυμα ENAVSMA διοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά - Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Guest εμφάνιση ο Antonis Dominos

Η Πάφος γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί στην Πάφο το Σάββατο 10 Μαΐου 2025

30+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Με πολλή μουσική, θέατρο και εκδηλώσεις

8+1 ενδιαφέρουσες παραγωγές τον Μάιο στη σκηνή του Ριάλτο
Θεατρικές παραστάσεις από Ελλάδα και Κύπρο, μουσική, προβολές και ο υπέροχος Θανάσης Αλευράς

Η Πάφος (την Κυριακή) θα γεμίσει αθλητές
Αναβαθμισμένος και με αυξημένη συμμετοχή ο Αγώνας Τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο την Κυριακή 4 Μαΐου 2025


Όλα όσα θα γίνουν την Πρωτομαγιά στην Κύπρο
10 υπέροχες προτάσεις για να κάνεις την αργία σου

«Στιγμές»: Μία παράσταση σύγχρονου χορού εμπνευσμένη από την ποίηση του Κώστα Μόντη
Έξι χορευτές ερμηνεύουν επί σκηνής με ζωντανή μουσική από τέσσερις μουσικούς

Πεζοπορία στον Αγρό με αφορμή το Φεστιβάλ Τριαντάφυλλου
Δες αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες

Ένα μαγιάτικο πανηγύρι αγάπης θα στηθεί για καλό σκοπό στην Λευκωσία
Με φαγητό, ποτό, εργαστήρια, παζαράκι και πολλά άλλα