News , Guide

Σκόνη και νεφώσεις στο σημερινό σκηνικό του καιρού

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2020

Ασθενής χαμηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή, σήμερα και την Πέμπτη, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται την Τρίτη και την Τετάρτη.

Σήμερα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική ομίχλη, στο εσωτερικό ή και τα ανατολικά παράλια, που σύντομα θα διαλυθεί.

Το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται και αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, κατά διαστήματα αυξημένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα δυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.  Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις και αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με σκόνη στην ατμόσφαιρα.Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 10 εκατοστά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close