Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2020
Το ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο είχε κλείσει για τρεις μήνες λόγω ανακαίνισης. Το διάσημο ξενοδοχείο, το μοναδικό κυπριακό ξενοδοχείο το οποίο αποτελεί μέλος της διεθνούς αλυσίδας Design Hotels και το οποίο ανήκει στον όμιλο Thanos Hotels and Resorts, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Η ανακαίνιση εκατομμυρίων αφορούσε τα δωμάτια και τις σουίτες και το λόμπι.
Εξάλλου, η ανακαίνιση αποτελεί προϊόν συνεργασίας της κορυφαίας Γαλλίδας σχεδιάστριας Joëlle Pléot και μιας ομάδας Κυπρίων τεχνιτών και καλλιτεχνών. Η Pléot, είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια των εσωτερικών χωρών του Almyra από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά το 2003. Όπως και στο παρελθόν, η καλλιτέχνιδα σχεδίασε έπιπλα ειδικά για το ξενοδοχείο, ενώ τις ιδέες της υλοποίησαν ξυλουργοί και επιπλοποιοί απ’ όλη την Κύπρο.

Οι νέες αναβαθμίσεις ενισχύουν την αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, η οποία εμπνέεται τόσο από τον Μεσαίωνα όσο και από το σύγχρονο, με βασικά χαρακτηριστικά τις οριζόντιες γραμμές, τα απλά υλικά και την προσαρμογή των κτιρίων στο υπάρχον περιβάλλον.

Όσον αφορά τους κοινόχρηστους χώρους, κι εκεί η ατμόσφαιρα έχει... αλλάξει! Το λόμπι έχει αναβαθμιστεί, με την προσθήκη ζεστού φωτισμού στο χώρο της εισόδου. Παράλληλα, η επίπλωση του χώρου έχει ανανεωθεί πλήρως. Το εστιατόριο «Αέρας», που βρίσκεται στο λόμπι, διαθέτει τώρα μια κομψή παλέτα χρωμάτων με σκούρες μπλε αποχρώσεις, δίνοντας νέα πνοή στο εστιατόριο.

Από το δάπεδο μέχρι την οροφή...
Η ανακαίνιση βεβαίως, έχει αναβαθμίσει φανερά και τα δωμάτια του ξενοδοχείου, τα οποία απέκτησαν μεταξύ άλλων, ηχομονωτικές πόρτες, ειδικά σχεδιασμένες ντουλάπες και κομψό μπρούντζινο φωτισμό.
Επιπλέον, απέκτησαν ευρύχωρες ντουζιέρες, επενδυμένες με ιταλικό μάρμαρο Carrara. Επίσης, βάσει της θεματικής «θάλασσα», έργα τέχνης του Μιχάλη Κούλουμου έχουν αναρτηθεί σε όλα τα υπνοδωμάτια, τα οποία απεικονίζουν σκηνές από την παραλία της Πάφου.

Τέλος, η ψυχαγωγία εντός των δωματίων εκσυγχρονίστηκε με την προσθήκη έξυπνων τηλεοράσεων (Smart TV) σε κάθε δωμάτιο.
Μαζί με το ξενοδοχείο, επέστρεψαν και τα εστιατόριά του, τα οποία μας περιμένουν για μια αναβαθμισμένη γαστρονομική εμπειρία. Έτσι λοιπόν τo ιαπωνικό Notios και το μεσογειακό Ουζερί σε περιμένουν κι αυτά για να σε εντυπωσιάσουν!


Σχετικά
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η παράδοση του Bring Your Child to Work της Pafilia στο Minthis
To Minthis μετατράπηκε σε έναν χώρο εξερεύνησης για μερικούς πολύ ξεχωριστούς επισκέπτες
Γνωστό κτήμα της Λευκωσίας αποκτά νέα εντυπωσιακή αίθουσα για γάμους
Μια νέα εποχή ξεκινά στο Κτήμα Κουσιουμή!
9 μεγάλες εικόνες από την Αφροδίτη της Λευκόλλας που επέστρεψε στον Πρωταρά
Μεγαλειώδης τελετή υποδοχής της Αφροδίτης της Λεύκολλας στον Πρωταρά
Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με πρεμιέρες στο ΣΙΓΜΑ
Τα προγράμματα που κάνουν δυναμική αρχή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Lidl και WWF επιτυγχάνουν σημαντικά ορόσημα στη βιώσιμη προμήθεια φοινικέλαιου
Έμπρακτη Δράση για Υπεύθυνη Προμήθεια
Η Ryanair ανακοίνωσε προσφορές για 15 προορισμούς, με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις €14.99
Ετοιμάσου για υπέροχα φθινοπωρινά ταξίδια
Το ήσυχο ελληνικό νησί που αναμένεται να γίνει top τουριστικός προορισμός το 2027
Διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι μετά την κινηματογραφική επιτυχία της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, η Ιθάκη θα είναι από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς το 2027
The Deck: Εκεί όπου οι ξεχωριστές βραδιές αποκτούν νόημα
Το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσεις κάθε στιγμή