Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Νέες αεροπορικές εταιρείες από τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο

Ηζήτηση από την κυπριακή αγορά για ταξίδια στο εξωτερικό είναι στο ψηλότερο επίπεδο της τελευταίας 10ετίας

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2019

Εντός Σεπτεμβρίου αναμένουμε τα νεότερα για την κάθοδο νέων αεροπορικών εταιρειών στην Κύπρο. Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, σύμφωνα με το IN Business. 

Όπως αναφέρει ο ίδιος, τους τελευταίους τέσσερις-πέντε μήνες, το Υφυπουργείο δουλεύει πυρετωδώς πάνω στο θέμα, αφού είχε συναντήσεις με εταιρείες του εξωτερικού.

«Συνεχίζουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Ενημερωνόμαστε για τα προγράμματα των αεροπορικών εταιρειών για το 2020. Το σημαντικό είναι ότι προλάβαμε να είμαστε στα υπόψιν των αεροπορικών εταιρειών πριν καθορίσουν τα τελικά τους προγράμματα. Άρα, έχουμε ακόμα την ευκαιρία κι αναμένουμε ότι θα έχουμε νεότερα εντός του Σεπτέμβρη», σημείωσε.

Ο κ. Περδίος εξήγησε ότι φέτος είχαμε ένα κοκτέιλ συμβάντων που έφερε την αύξηση στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων. «Πρώτα απ’ όλα, η ζήτηση από την κυπριακή αγορά για ταξίδια στο εξωτερικό είναι στο ψηλότερο επίπεδο της τελευταίας δεκαετίας», είπε.

Και πρόσθεσε: «Η καθήλωση των boing, σημαίνει ότι ο στόλος των αεροπλάνων μειώθηκε, όπως και η παραλαβή νέων. Δεύτερον, έκλεισαν εταιρείες χαμηλού κόστους, όπως η Germania, η Air Berlin και η Cobalt κι αυτό δεν μας έδωσε τον χρόνο να αναπτύξουμε νέα δρομολόγια, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα αεροπλάνα. Έτσι, έχουμε φέτος λιγότερες θέσεις σε συνθήκες αυξημένης ζήτησης και ψηλές τιμές».

Καταλήγοντας εξέφρασε την αισιοδοξία του για νέα δρομολόγια προς την Κύπρο και για προσέλκυση κι άλλων αεροπορικών εταιρειών. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close