Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου 2020
Με τις φήμες να έχουν πάρει φωτιά, πρίγκιπας Ουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι βάζουν τέλος σε όσα γράφονται με την πρώτη τους κοινή ανακοίνωση μετά το Megxit.
Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το Megxit να αποτελεί απόρροια της στάσης του πρίγκιπα Ουίλιαμ απέναντι σε πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, οι δύο πρίγκιπες εξέδωσαν την πρώτη τους κοινή ανακοίνωση για να βάλουν τέλος στις φήμες.
Τα δύο αδέρφια χαρακτηρίζουν «προσβλητικές» και «δυνητικά επιβλαβείς» τις φήμες περί bullying του πρίγκιπα Ουίλιαμ στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.
«Παρά τις σαφείς αρνήσεις μας, μια ψευδής ιστορία δημοσιεύτηκε σε βρετανική εφημερίδα για τη σχέση ανάμεσα στον Δούκα του Σάσεξ και τον Δούκα του Κέιμπριτζ. Για αδέρφια που νοιάζονται τόσο βαθιά για θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική υγεία, η χρήση τέτοιας γλώσσας με αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής» τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Στο δημοσίευμα των Times γίνεται αναφορά πως πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ επέλεξαν να απομακρυνθούν από τη βασιλική οικογένεια λόγω bullying από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Οι Times επικαλούνταν στο άρθρο τους πηγή κοντά στο ζευγάρι που δήλωσε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν καλωσόρισε τη Μέγκαν Μαρκλ όταν αποκαλύφθηκε η σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι.
Η ανακοίνωση έρχεται ενώ τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα επιδιώξουν να βρεθεί λύση μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα ώστε να μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής.
Σχετικά
Lidl Κύπρου και ΑΚΤΗ: 5 χρόνια κοινής δράσης ενάντια στην πλαστική ρύπανση μέσω του «Project Zero»
Με έναν εντυπωσιακό απολογισμό 17,9 τόνων απορριμμάτων, η συνεργασία επεκτείνεται φέτος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για έναν κόσμο χωρίς πλαστικά
Νέες τιμές για ξαπλώστρες και ομπρέλες: Οι επαρχίες με τις μεγαλύτερες αυξήσεις
Αναλυτικά τις νέες χρεώσεις ανά επαρχία, αλλά και τις θέσεις τόσο των δήμων όσο και του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών.
Το ελληνικό νησί που ξεχωρίζει ως διεθνής πόλος έλξης ποιοτικού τουρισμού
Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στους προορισμούς που προωθούν μορφές αυθεντικής ταξιδιωτικής εμπειρίας, σύμφωνα με την τουριστική ιστοσελίδα Travel & Tour World
Το έβδομο επεισόδιο του «The Floor», που θα μεταδοθεί αυτή την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 21:30, στο ΣΙΓΜΑ
Ένας νέος παίκτης έρχεται στο προσκήνιο και μπαίνει δειλά - δειλά στο παιχνίδι
Η Aegean ανακοίνωσε εκπτώσεις έως -50% σε όλους τους προορισμούς της (για δύο μέρες)
Επίλεξε ανάμεσα στους 162 προορισμούς της
Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πότε τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Leonardo Days: Μια ξεχωριστή γιορτή φιλοξενίας από τη Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean
Mια γιορτή φιλοξενίας που πραγματοποιείται σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου και συνδυάζει μοναδικές εμπειρίες διαμονής με αποκλειστικά προνόμια για τα μέλη του Leonardo Advantage Club.
Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας αναζητά τις νέες κυπριακές δημιουργίες
Ανοικτή πρόσκληση σε Κύπριους δημιουργούς για το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας
H Ryanair ανακοίνωσε καλοκαιρινά ταξίδια σε 12 προορισμούς, με τιμές που αρχίζουν από €14.99
Για 5 μέρες
Βροχές κυρίως στα ορεινά για σήμερα – Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Ελλάδα αναδείχθηκε η ομορφότερη χώρα του κόσμου για το 2026 -«Αυτό το στοιχείο της το έχουν ελάχιστες χώρες»
Το 2026, σύμφωνα με την κατάταξη του World Population Review, η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση ως η ομορφότερη χώρα του κόσμου
Leonardo Hotels Mediterranean: Ενισχύει την παρουσία της σε Ελλάδα και Κύπρο με νέο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
Ξεχωριστό στοιχείο του ξενοδοχείου αποτελεί το rooftop garden με πισίνα και pool bar, το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα στο κέντρο