Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2013
Η πραγματική ιστορία τριών μποντιμπιλντεράδων, οι οποίοι στις αρχές της δεκαετίας του ’90 αποφάσισαν να απαγάγουν έναν πλούσιο επιχειρηματία στο Μαϊάμι, με το σχέδιο τους όμως να μην εξελίσσεται όπως το είχαν προγραμματίσει αρχικά. Συγκεκριμένα, ο Daniel Lugo (Mark Wahlberg) δουλεύει σε ένα γυμναστήριο μαζί με το φίλο του Adrian Doorbal (Anthony Mackie). Έχοντας όμως βαρεθεί τη φτωχική ζωή του και πιστεύοντας ότι αμείβεται πολύ λιγότερα από όσα του αξίζουν, επινοεί ένα σχέδιο απαγωγής του Victor Kershaw (Tony Shalhoub), ενός τακτικού πελάτη του γυμναστηρίου, που τυχαίνει να είναι ζάμπλουτος. Προσπαθώντας να τον εκβιάσει, με την απειλή βασανιστηρίων, θα χρειαστεί να προσλάβει και τον πρόσφατα αποφυλακισμένο εγκληματία Paul Doyle (Dwayne Johnson), μόνο που κάπου εκεί όλα θα στραβώσουν... Ο Michael Bay (“Transformers”) προσπαθούσε για πολλά χρόνια να γυρίσει την συγκεκριμένη ιστορία, η οποία είναι βασισμένη σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε το 1999 στους ‘Miami New Times’. Το σενάριο υπογράφουν οι Christopher Markus και Stephen McFeely (“Chronicles of Narnia”) και πρόκειται για μια χαμηλού κόστους παραγωγή (μόλις 25 εκατομμύρια δολάρια) κάτι που δεν μας έχει συνηθήσει μέχρι τώρα ο επιτυχημένος σκηνοθέτης.
-
Ρίο 1-7 Πάφος
27 Σεπτεμβρίου - 03 Οκτωβρίου 2013
Σχετικά
To «Κράτα με» της Μυρσίνης Αριστείδου βάζει πλώρη για τα Όσκαρ
Η επίσημη επιλογή της Κύπρου για τα Όσκαρ
Το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου επιστρέφει στο Θέατρο Ριάλτο
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.
Οι Rolling Stones ετοιμάζουν τη δική τους κινηματογραφική ιστορία
Eνα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στην ιστορία της ροκ ετοιμάζεται να μεταφέρει την πολυτάραχη διαδρομή του στη μεγάλη οθόνη.
Ολική επαναφορά: Πρώτες πληροφορίες για το (νέο) reboot του «Star Trek»
Η νέα ταινία του δημοφιλούς franchise θα διαθέτει νέους χαρακτήρες και το ύφος θα είναι επηρεασμένο από ταινίες όπως το «Training Day» και το «Crimson Tide»!
Το βραβευμένο στο Sundance “Hold Onto Me” (Κράτα Με) συναντά το κοινό της Κύπρου
Από τις sold-out προβολές και το Audience Award του Sundance, στις μεγάλες οθόνες της Κύπρου. Από τις 17 Σεπτεμβρίου, στους κινηματογράφους K-Cineplex σε όλη την Κύπρο
«La Bola Negra»: Η πολυσυζητημένη ταινία των Καννών έρχεται στο Netflix – Με φόντο τη ζωή και τον θάνατο του Λόρκα
Οι δύο δημιουργοί της ταινίας, γνωστοί ως «Los Javis», κέρδισαν το Βραβείο Σκηνοθεσίας του φεστιβάλ.
Αυτές είναι οι 4 κυπριακές ταινίες που πάνε στο 49ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας
Στο φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα προβληθούν συνολικά 157 ταινίες μικρού μήκους
Λίαμ Νίσον: Κινηματογραφική επιστροφή με το θρίλερ δράσης «Κωδικός Τεχεράνη»
Το κυνήγι του χρήματος οδηγεί σε μια νέα επικίνδυνη αποστολή
4 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους
Αγωνία σε ιλιγγιώδες ύψος, σκοτεινός Πινόκιο, προϊστορικές περιπέτειες και ένας σπουδαίος Willem Dafoe συνθέτουν το κινηματογραφικό μενού
Pinocchio: Unstrung
Ο Πινόκιο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά, στην πιο... τρομακτική του εκδοχή!
Late Fame
Μια μελαγχολική και απρόσμενα αστεία ιστορία για την τέχνη και τις δεύτερες ευκαιρίες
Στην όμορφη αυλή του Έρμα για θερινό σινέμα και τον Σεπτέμβριο
Τις Δευτέρες του Σεπτέμβρη το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει υπέροχες ταινίες, με ελεύθερη είσοδο