Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2019
Ο όμιλος Thanos Hotels and Resorts ανακοινώνει ανακαίνιση αξίας εκατομμυρίων στο ξενοδοχείο ALMYRA, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουαρίου του 2020.
Το μοντέρνο Μεσογειακό ξενοδοχείο θα επαναλειτουργήσει το Φεβρουάριο του 2020, μετά από μια ανακαίνιση που αναμένεται να ανέλθει στα 4 εκατομμύρια ευρώ στα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου, όπως επίσης και του εστιατορίου Αeras και των κοινών χώρων.
Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Almyra του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts, ένα από τα πιο καλαίσθητα και κομψά ξενοδοχεία της Μεσογείου και μέλος του Design Hotels, θα ανακαινιστεί πλήρως φέτος το χειμώνα. Το ξενοδοχείο, που περιβάλλεται από πανέμορφο κήπο 8 εκταρίων στην καρδιά της παραλιακής Πάφου, θα είναι κλειστό από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 και θα επαναλειτουργήσει τον Φεβρουάριο του 2020, όποτε και θα παρουσιαστεί ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα, μετά από μία σημαντικού κόστους ανακαίνιση.
Η ανακαίνιση θα γίνει υπό την επίβλεψη της κορυφαίας σχεδιάστριας, Joëlle Pléot η οποία συνεργάζεται με τον Όμιλο επί σειρά ετών. Τα καινούρια δωμάτια και οι σουίτες θα ανανεωθούν με ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα, που ακολουθούν την στιλιστική υπογραφή της Pléot. Τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα με λεπτές γραμμές και έρχονται σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε, εμπνευσμένες από την Μεσόγειο θάλασσα που αγκαλιάζει το νησί. Κρατώντας την υπόσχεση που έχει δώσει η Thanos Hotels and Resorts στην τοπική κοινότητα, η σχεδιάστρια έχει αναθέσει σε εγχώριους τεχνίτες την κατασκευή των χειροποίητων τραπεζιών από βελανιδιά και ελιά όπως επίσης και τη δημιουργία υφασμάτινων ειδών επίπλωσης από μετάξι και δέρμα. Όλα τα δωμάτια θα επενδυθούν με έργα τέχνης από τον φωτογράφο Μιχάλη Κούλουμο και θα απεικονίζουν σκηνές από την προκυμαία της Πάφου. Επιπλέον, η ψυχαγωγία στα δωμάτια ανεβαίνει επίπεδο με την προσθήκη τηλεοράσεων με εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Παράλληλα, ο χώρος του μπάνιου σε όλα τα δωμάτια θα εντοιχιστεί με ολοκαίνουρια πολυτελή ντους φτιαγμένα από Ιταλικό μάρμαρο Carrara.

Το lobby του ξενοδοχείου θα ανανεωθεί επίσης με ολοκαίνουρια έπιπλα και φωτισμό, δίνοντας νέα πνοή στους κοινούς χώρους. Το εστιατόριο Aeras με θέα στη θάλασσα θα αποκτήσει επίσης μια καινούρια αισθητική, με έπιπλα σε σκούρες μπλε αποχρώσεις και ένα νέο ατμοσφαιρικό σύστημα φωτισμού.
Αυτή η ανακαίνιση διαδέχεται τη μεγάλη ανακαίνιση του Almyra που ολοκληρώθηκε το 2017. Τα άλλα δύο ξενοδοχεία του Ομίλου Annabelle και Anassa ανακαινίστηκαν το 2018 και το 2016 αντίστοιχα και οι ανακαινίσεις βοήθησαν τα ξενοδοχεία να επανέλθουν στις λίστες με τους πιο hot προορισμούς του κόσμου. Το ξενοδοχείο Almyra αποτελεί σύμβολο της «cool», μοντέρνας Κύπρου, προσφέροντας μια άνετη και ιδιαίτερα καλόγουστη εκδοχή της Μεσογειακής πολυτέλειας.
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 187 καλόγουστα και ευρύχωρα δωμάτια και πέντε διαφορετικούς χώρους εστίασης, συμπεριλαμβανομένου και του εστιατορίου Notios (ασιατική-μεσογειακή fusion κουζίνα), το οποίο βραβεύτηκε πρόσφατα με Top Notch στα βραβεία ‘Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2019’, καθώς επίσης και το βραβευμένο Almyraspa, το οποίο αναδείχθηκε ως Best Spa στα Madame Figaro Beauty Awards 2019.
Επιπλέον, το Almyra κατέκτησε το βραβείο Κορυφαίας Εμπειρίας (Golf Experience Award) για την Κύπρο, στα 20α Ετήσια Βραβεία Τουρισμού Γκολφ IAGTO 2020.
Σχετικά
Aya Resort: Βουτιές, χαλάρωση και luxury vibes στον ολοκαίνουριο, lifestyle προορισμό του νησιού
Ένα adults-only 5 αστέρων καταφύγιο όπου η premium φιλοξενία συναντά την ενέργεια του ΑΥΑ Summer Club, την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμπειρία του νησιού
Το νέο Toyota RAV4 παρουσιάστηκε επίσημα στην Κύπρο
Η έκτη γενιά του εμβληματικού SUV της Toyota έκανε πρεμιέρα σε μια εντυπωσιακή βραδιά στο Pavilion, στη Λευκωσία
Ελληνικό νησί κορυφαίος βιώσιμος προορισμός στην Ευρώπη: «Η επιτομή της αυθεντικής Ελλάδας»
Η διάκριση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς προέρχεται από μία διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα
9 κομψά κτήματα και αίθουσες γάμου, για ονειρεμένες δεξιώσεις
Ο απόλυτος οδηγός για υπέρλαμπρα events, γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και άλλα
Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό σημείο του Πρωταρά
Ένα νέο floor mural στην καρδιά του Πρωταρά, θα αποτελέσει το νέο καλλιτεχνικό σημείο αναφοράς και φωτογραφικό τοπόσημο
Οι καλύτερες παραλίες της Ευρώπης αποκαλύφθηκαν και ανάμεσά τους βρίσκονται τρεις ελληνικές
Στη φετινή κατάταξη βρέθηκαν συνολικά 11 ευρωπαϊκές παραλίες, από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Γαλλία, αλλά και η Ιρλανδία
Πτώση θερμοκρασίας και βροχές στα ορεινά - Ανοικτό το ενδεχόμενο καταιγίδων
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Καλοκαίρι στον προορισμό που τα έχει όλα: Πολυτελή διαμονή, κορυφαίες εγκαταστάσεις και ολοκληρωμένες εμπειρίες
Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, υποδέχεται την καλοκαιρινή περίοδο με πλήρη λειτουργία και ολοκληρωμένη εμπειρία lifestyle
Τρέιλερ για την 4η σεζόν του «Ted Lasso»
Με το Μουντιάλ προ των πυλών, η Apple προγραμματίζει τη νέα σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς τον Αύγουστο μην και υπάρξουν ποδοσφαιρικά στερητικά σύνδρομα
Ήρθε κι Έδεσε: Δεν λέμε αντίο, κάνουμε πάσα στο μουντιάλ και λέμε «στο επανιδείν το Φθινόπωρο»!
Το αγαπημένο, ανατρεπτικό δίδυμο, ολοκληρώνει αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου τη φετινή σεζόν
Ετοιμαζόμαστε για βουτιές στην «πισίνα του Λέλλου»
Ανοίγει για το καλοκαίρι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας
10 φθηνά ελληνικά νησιά για διακοπές το 2026
Αναζητάτε νησιά με φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια και φθηνά ξενοδοχεία; Δείτε τη λίστα με τα πιο οικονομικά νησιά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.