Eating News , Εστιατόρια

Hans & Gretel: Το παραμυθένιο σπιτάκι με τα ζαχαρωτά, έρχεται στη Λευκωσία

Δεκάδες γλυκά από όλο τον κόσμο, προσγειώνονται στην πρωτεύουσα

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2019

Τον προηγούμενο Μάρτιο, το παραμυθένιο ζαχαρωτό σπιτάκι των Hans & Gretel άνοιξε τις πόρτες του στη Λάρνακα, κερδίζοντας φανατικό κοινό αλλά και την αγάπη του κόσμου. 

Μόλις 2 μήνες μετά, το πιο γλυκό και παραμυθένιο concept μάθαμε ότι ετοιμάζεται να ανοίξει τις «ζαχαρωτές του πύλες», στην πρωτεύουσα, και συγκεκριμένα στο ανανεωμένο The Mall of Cyprus, το οποίο θα γεμίσει με μυρωδιές που θα μας… σπάσουν τη μύτη καθώς και απίστευτες λιχουδιές που θα απογειώσουν την έννοια της γλυκιάς απόλαυσης.

Πρόκειται για ένα ελληνικό franchise, ένα πραγματικό candy store που έρχεται στο Mall of Cyprus για όσους έχουν λατρεία για τις καραμέλες και τα ζαχαρωτά!

Το Hans & Gretel, από το ομώνυμο διάσημο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, είναι έτοιμο να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, αφού κάθε επίσκεψη είναι ένα γλυκό ταξίδι στις παραμυθένιες χώρες των αναμνήσεών μας. Στο Hans & Gretel μπορείτε να βρείτε δεκάδες διαφορετικά είδη καραμέλας και ζαχαρωτών, σε κλασικές ή πιο περίεργες γεύσεις, από κεράσι και mint μέχρι blueberry, pina collada ή gourmet, τα οποία γεμίζουν σωλήνες, προθήκες, βαζάκια, χωνάκια παγωτού και διάφορες συσκευασίες, καθώς και πολλές γεύσεις γρανίτας, βάφλες με παγωτό μηχανής ή gelato και το περίφημο “chimney cake” ή αλλιώς κύλινδρος σφολιάτας πασπαλισμένος με ζάχαρη και κανέλα, που επίσης μπορεί να σερβιριστεί γεμιστός με παγωτό και διάφορα toppings. 

Ανυπομονούμε! 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close