Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κάνε στάση για κοκτέιλ, στέικ και θαλασσινά στο νέο ψαγμένο στέκι του Πρωταρά

Θα το βρεις σε μία από τις καλύτερες παραλίες της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2019

Το Siko Seaside στον Πρωταρά βρίσκεται σε μία ονειρική τοποθεσία του Πρωταρά σε μία από τις καλύτερες παραλίες της Κύπρου, που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει σε ψηλές θέσεις στις λίστες μεγάλων διεθνών ταξιδιωτικών οδηγών. Πρόκειται φυσικά για την μαγευτική παραλία του Fig Tree Bay που λίγο πολύ όλοι θα ρίξουμε μία βουτιά στα κρυστάλινα νερά της αυτό το καλοκαίρι.

Το Siko Seaside δεν είναι απλά ένα all day beach bar αλλά ένας πολύ προσεγμένος χώρος όπου θα βολευτείς στους αναπαυτικούς του καναπέδες της καναπέδες και ξαπλώστρες από νωρίς το πρωί για καφέ απολαμβάνοντας την παραλία και τη θάλασσα ενώ το μεσημέρι θα γευτείς πιάτα από τη διεθνή κουζίνα μέχρι αργά το βράδυ που το μπαρ θα σου φτιάξει δροσερά signature cocktails. Από το μενού του εστιατορίου ξεχωρίζουμε από τα κρύα ορεκτικά το ταρτάρ σολομού που σερβίρεται σε πίτα τορτίγιας (€6.90) και το δροσερό αβοκάντο με γκρέιπφρουτ, καρύδια, πίκλα από κρεμμύδι και χαρουπόμελο.

Στη συνέχεια από τα ζεστά ορεκτικά σου προτείνω τις παναρισμένες γαρίδες με σάλτσα τσίλι (€6.90) και το συκωτάκι κοτόπουλου με πικάντικη σάλτσα κουμανταρίας πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί και τραγανό μπέικον (€5.90). Το εστιατόριο προσφέρει πολύ καλές επιλογές από σαλάτες τόσο κλασικές όσο και με θαλασσινά αλλά και πιο casual πιάτα όπως wraps, burger, σάντουιτς, πίστες και πάστα. Από τις σαλάτες ξεχωρίσουμε τη σαλάτα θαλασσινών (€11.50) μαζί με μακαρονάδα με γαρίδες και φρέσκα κρέμα (€15.90) φαντάζουν ένα τέλειο συνδυασμός. Για τους πιο ψαγμένους υπάρχουν και οι επιλογές των στέικ και των θαλασσινών αλλά και κυρίως πιάτων όπως τα αρνίσια παϊδάκια (€14). Θα βρεις επίσης ενδιαφέρουσες επιλογές για τα παιδιά και μια καλή επιλογή από κρασιά και αλκοολούχα ποτά. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close