Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2019
Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας!
Η 'Οικογένεια Άνταμς' επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για αυτήν την παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια.
Μπορεί να νομίζεις πως η οικογένειά σου είναι περίεργη, όμως αυτή η απόμακρη, εκκεντρική και τελείως αλλόκοτη οικογένεια, θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς! Η μάλλον τρομακτική οικογένεια των Άνταμς έρχεται αντιμέτωπη με τον 21ο αιώνα, καθώς μετακομίζουν στο Νιου Τζέρσι. Και καθώς όλοι προετοιμάζονται για μια κρίσιμη σύναξη όλων των εξίσου περίεργων συγγενών, τους βάζει στο μάτι η άπληστη τηλεπαρουσιάστρια Μαργκό Νίντλερ.
Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικς του Charles Addams, η ιστορία που έγινε και επιτυχημένη σειρά, θα ξανά προβληθεί αυτήν την φορά με την μορφή 3D κινουμένων σχεδίων. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Conrad Vernon και Greg Tiernan, ενώ ακούγονται οι φωνές διάσημων σταρ του Χόλιγουντ όπως: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Bette Midler και Allison Janney.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
19 Δεκεμβρίου - 25 Δεκεμβρίου 2019
Σχετικά
Only Terrestrial: Τρεις βραδιές Καλλιτεχνικού Φιλμ στο Μουσείο Μοντέρνας και Σύγχρονης Τέχνης
Η πλατφόρμα Shasha Movies ενεργοποιεί την ταράτσα του μουσείου μέσα από προβολές που εξερευνούν μνήμη, τόπο και συλλογική ταυτότητα
H Lionsgate υπόσχεται πως το σίκουελ του «Michael» θα είναι μια καλύτερη ταινία
Το στούντιο πίσω από τη βιογραφική ταινία του Μάικλ Τζάκσον φαίνεται πως έχει ακούσει τις όποιες κακές κριτικές για την πρώτη ταινία και υπόσχεται ένα «μεγαλύτερο και πιο ικανοποιητικό» σίκουελ.
Ο «Νονός» επιστρέφει με νέα ιστορία και η Κόνι Κορλεόνε περνά για πρώτη φορά στο επίκεντρο
Eνα νέο βιβλίο ανοίγει ξανά την πόρτα στον κόσμο της οικογένειας Κορλεόνε και ήδη στο Χόλιγουντ συζητούν για την κινηματογραφική του μεταφορά, πιθανότατα όμως χωρίς τον Φράνσις Φορντ Κόπολα πίσω από την κάμερα
Πρώτο τρέιλερ του «Victorian Psycho» με τη Μάικα Μονρό σε έναν ανατριχιαστικό ρόλο
Μετά το «Sanctuary», ο Ζακ Γουίγκον επιστρέφει στο Φεστιβάλ Καννών με ένα γοτθικό ψυχολογικό θρίλερ που υπόσχεται ατμόσφαιρα, μυστήριο και μια πρωταγωνίστρια φτιαγμένη για τον κόσμο του τρόμου.
Η Σάντρα Χίλερ μπορεί να γράψει ιστορία στα Όσκαρ με τέσσερις υποψηφιότητες την ίδια χρονιά
Με το Fatherland να συζητιέται ήδη στις Κάννες, το Project Hail Mary να την κάνει γνωστή στο μεγάλο αμερικανικό κοινό και άλλες δύο ταινίες στον δρόμο προς τα βραβεία, η Σάντρα Χίλερ μπαίνει πρόωρα σε μια οσκαρική συζήτηση που μέχρι φέτος θα ήταν αδύνατη.
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας: Το Star Wars επιστρέφει δυναμικά στη μεγάλη οθόνη
Από το πολυαναμενόμενο “The Mandalorian and Grogu” μέχρι horror, animation και συγκινητικά δράματα, αυτές είναι οι κινηματογραφικές πρεμιέρες που ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα στους κυπριακούς κινηματογράφους
Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ επιστρέφει στον θρόνο του ως «King Conan»
Υστερα από δεκαετίες αποτυχημένων προσπαθειών, αλλαγών δημιουργικών ομάδων και αμέτρητων φημών, το «King Conan» φαίνεται επιτέλους να παίρνει τον δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη.
Το Netflix κάνει remake το «The Getaway» με σκηνοθέτη τον Φίλιπ Μπαραντίνι
Η κλασική περιπέτεια του Σαμ Πέκινπα ετοιμάζεται να αποκτήσει νέα ζωή μέσα από τα χέρια του δημιουργού του «Adolescence», σε μια κίνηση που ήδη προκαλεί συζητήσεις στη βιομηχανία
Διάκριση στις Κάννες για το κυπριακό ντοκιμαντέρ «Tracking: The Cyprus Tigers»
Το πρόγραμμα Frontières επέλεξε μόλις έξι κινηματογραφικές παραγωγές από όλο τον κόσμο
Ο Τζέιμς Κάμερον μιλάει για το μέλλον του «Avatar»
Μετά τη σαρωτική αλλά πιο συγκρατημένη εμπορικά πορεία του «Avatar: Φωτιά και Στάχτη», ο Τζέιμς Κάμερον σκέφτεται να ολοκληρώσει τα επόμενα φιλμ πιο γρήγορα και με μικρότερο κόστος.
Οσκαρ: Ο Κόναν Ο’ Μπράιεν οικοδεσπότης της τελετής απονομής και το 2027
Ο βραβευμένος με 6 Primetime Emmy κωμικός παρουσίασε τις δύο προηγούμενες τελετές κερδίζοντας ως επί το πλείστον τις εντυπώσεις.