Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2019
Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις περιοχές των καταιγίδων δυνατό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ ενώ σε καταιγίδα θα είναι μεταβλητοί, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα τα απογεύματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή και καμία μεταβολή μέχρι την Κυριακή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
«Καμίνι» και σήμερα η Κύπρος-Τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση για 40αρι
Σε ισχύ τίθεται σήμερα η νέα κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Το Pernera Beach Hotel γιόρτασε 50 χρόνια ιστορίας
Από ένα οικογενειακό περιβόλι σε σημείο αναφοράς της κυπριακής φιλοξενίας
Ακόμα ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό επιστρέφει και ετοιμάζεται να μας βάλει ξανά στο γιορτινό κλίμα
Όσα πρέπει να ξέρεις
Κυπριακές & Ελληνικές μετοχές τώρα διαθέσιμες στο Wealthyhood x BoC
Το Wealthyhood x BoC φέρνει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και το Χρηματιστήριο Αθηνών σε μία σύγχρονη εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν πλέον να επενδύουν σε κυπριακές και ελληνικές μετοχές από μόλις €1, με τις χαμηλότερες προμήθειες της αγοράς.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που περιμένουμε κάθε χρόνο μόλις ανακοίνωσε την επιστροφή του!
Για 5η συνεχόμενη χρονιά… η μαγεία συνεχίζεται στο Φικάρδου
Όλα όσα θα δούμε τον Αύγουστο στο Netflix
Το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
Βρείτε τις επόμενες διακοπές σας σε 6 μαγευτικούς προορισμούς και 25 ξενοδοχεία και επαύλεις
Η νέα ιστοσελίδα της Louis Hotels σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις επόμενες διακοπές σας
«Ανάσα» από τα 40αρια με πτώση θερμοκρασίας και μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτές είναι οι πιο βιώσιμες πόλεις του κόσμου για το 2026
Πώς είναι η ζωή και η καθημερινότητα στις πιο βιώσιμες πόλεις του πλανήτη μας μέσα από τα μάτια και τα αυτιά των ίδιων τους των κατοίκων