Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου 2019
Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα δρόμου Λεμέσια Fun Race 3KM έχει αρχίσει! Ενώστε δυνάμεις και ετοιμαστείτε για την πιο διασκεδαστική διαδρομή, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 9 το πρωί, στο Μόλο Λεμεσού.
Ο Αγώνας Λεμέσια Fun Race 3KM, εντάσσεται στις τρεις διαδρομές του 22ου Διεθνούς Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να τρέξουν, να κάνουν jogging, δυναμικό περπάτημα, είτε απλά να περπατήσουν… με τους συναδέλφους, τους φίλους ή την οικογένειά τους.
Το κόστος συμμετοχής για ομάδες από 1-50 άτομα ανέρχεται στα €70, ενώ για ατομικές συμμετοχές η εγγραφή είναι €5 (κάντε κλικ και δηλώστε συμμετοχή εδώ https://bit.ly/2n1q4Ar).
Τα βήματά μας σε αυτό τον αγώνα, αποκτούν ιδιαίτερη αξία, αφού όλοι τρέχουμε για ένα πολύ καλό σκοπό. Με κάθε συμμετοχή προσφέρουμε στήριξη στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.
Στο πλαίσιο του 22ου Διεθνούς Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου» θα πραγματοποιηθούν επίσης και οι διαδρομές, Askanis Group Road Race 10KM για συμμετέχοντες από 12 ετών και άνω και Kids Fun Run 1KM, για τους μικρούς μας φίλους από 5-12 ετών.
Οι εγγραφές για τις τρεις διαδρομές γίνονται μόνο διαδικτυακά στο www.dromearacing.com/races, μέχρι τις 17 Οκτωβρίου και όλοι οι συμμετέχοντες θα εξασφαλίσουν φανέλα, αριθμό συμμετοχής, chip χρονομέτρησης και μετάλλιο. Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής (bib number) θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τις 07:30 – 08:30 στην αποβάθρα του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου.
Στηρίζουν: Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», ΔΡΟ.ΜΕ.Α Racing, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Σωματείο Δρομέων «Ευ Ζην».
Σχετικά

Δωρεάν παλουζές, τραχανάς, ρέσι και χαλούμι με παραδοσιακή μουσική στις "Γεύσεις Παράδοσης"
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παρασκευή πιάτων και εδεσμάτων

10+1 παραστάσεις που θα σε κάνουν να γελάσεις δυνατά το φετινό φθινόπωρο
Βραδιές γέλιου στην Κύπρο: Θέατρο, φεστιβάλ και αγαπημένοι κωμικοί από εξωτερικό και Κύπρο

Όλα όσα θα δούμε στον Δήμο Αγίας Νάπας τον Σεπτέμβριο
Φεστιβάλ, θέατρο, κεραμική και άλλες εκπλήξεις

Η Ειρήνη Πελαγία μας ταξιδεύει στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου
Εορτασμός της Παγκόσμιας Μέρας Τουρισμού με μουσική, παραδοσιακά προϊόντα και λαϊκή τέχνη

Το European Researchers’ Night ετοιμάζεται για ακόμη ένα «Mission Possible» τον Σεπτέμβριο
Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς, παρακολουθείστε πειράματα και συνομιλήστε με τον αγαπημένο σας επιστήμονα στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης

Η γειτονιά των Αγίων Ομολογητών μεταμορφώνεται σε ζώνη χωρίς αυτοκίνητα
Δραστηριότητες, ποδηλατάδες, τέχνη, μουσική και δημιουργία γεμίζουν τους δρόμους της Λευκωσίας

Δωρεάν ξεναγήσεις στη Λευκωσία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Μία ολοήμερη περιήγηση στα μνημεία, κρυμμένα διαμάντια, εργαστήρια και πολιτιστικούς θησαυρούς του Δήμου Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου

Η Λευκωσία (για μία βδομάδα) θα κινείται αλλιώς!
Όλα όσα θα συμβούν σε Λευκωσία, Αγλαντζιά, Έγκωμη & Άγιο Δομέτιο, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Ο Δήμο Ιεροκηπίας γεμίζει το πρόγραμμά του με τέχνη και μουσική
Ένα φθινόπωρο γεμάτο θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και μοναδικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια

1ο Moto Expo Cyprus 2025: Η πρώτη και μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας έρχεται στη Λεμεσό!
Το Πάθος σε δύο τροχούς!

Σεπτέμβριος πολιτισμού και δημιουργίας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Δερύνειας
Ένας μήνας γεμάτος μουσική, θέατρο, κινηματογράφο και τέχνη για όλους

Ετοιμαστείτε για ένα θρυλικό Tennis Showdown στην Ακαδημία Τένις Μάρκος Παγδατής
Ένα αθλητικό γεγονός που θα μείνει αξέχαστο