Έρχεται στην Κύπρο η μουσικοθεατρική παράσταση "Oνειρα γλυκά"

Μετά την εξαιρετικά θερμή υποδοχή που είχε στην Αθήνα, για δύο συνεχόμενες σεζόν η πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση αυτοβελτίωσης «Όνειρα Γλυκά» της Σαλίνας Γαβαλά που κοινό και κριτικοί αποκάλεσαν το διαμάντι της χρονιάς, έρχεται στην Κύπρο για δύο παραστάσεις, την Πέμπτη 2 Μαΐου στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού και την Παρασκευή 3 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας (υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Λ/κας κ.Ανδρέα Βύρα).

Πρόκειται για μια πρωτότυπη παράσταση, λυτρωτική, με χιούμορ, μηνύματα, συγκίνηση και τραγούδια με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας. Ένα μιούζικαλ δωματίου με στοιχεία αυτοβελτίωσης, όπου γνωστά ελληνικά τραγούδια γίνονται ένα με το θεατρικό κείμενο. Η παράσταση μέσα από τα τραγούδια που εναλάσσονται με το κείμενο και γίνονται όχημα για να ξεδιπλωθεί η ιστορία και τα συναισθήματα,  αποκαλύπτει τελικά στον θεατή τον τρόπο για να κατακτήσει την ευτυχία, αποτελώντας έναν οδηγό αισιοδοξίας και λειτουργώντας λυτρωτικά και θεραπευτικά.   

Η υπόθεση:
Το έργο πραγματεύεται τη ζωή μιας κοπέλας 30 ετών η οποία καθώς κάνει μια ανασκόπηση , ξεδιπλώνει  αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια μέχρι το παρόν, ερχόμενη αντιμέτωπη με τον μελλοντικό της εαυτό, ο οποίος εμφανίζεται για να τη βοηθήσει να δει τα πράγματα πιο θετικά , να συμφιλιωθεί με τα λάθη του παρελθόντος και να επικεντρωθεί στις απλές στιγμές και στο τώρα. Ένα ταξίδι που θα την οδηγήσει στην αυτογνωσία.

Η Σαλίνα Γαβαλά αυτοαναλύεται, σχεδόν βιογραφείται μέσα από το κείμενο που είναι ουσιαστικά ένας ατομικός διάλογος για την ταυτότητα και τα θέλω μας, μέσα από τον καθρέφτη μιας μελλοντικής ηλικίας, ένα ταξίδι στο παρόν και το μέλλον.

Στον ρόλο της μελλοντικής ηρωίδας, η γνωστή τραγουδίστρια  Ελπίδα εκπλήσσει με τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και τις ερμηνείες της σε τραγούδια όχι μόνο δικά της αλλά και άλλων  όπως των Σταμάτη Κραουνάκη, Λίνας Νικολακοπούλου, Νίκου Ζούδιαρη, Παρασκευά Καρασούλου, Δήμητρας Γαλάνη, Χαρούλας Αλεξίου, Γιώργου Ανδρέου, Θέμη Καραμουρατίδη, Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Ρεβεκκας Ρουσση, Κώστα Χατζή, Κώστα Τουρνά.κ.α

Θεατρικό κείμενο: Σαλίνα Γαβαλά
Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος
Παίζουν και τραγουδούν με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας: Ελπίδα & Σαλίνα Γαβαλά

Παραστάσεις:
Πέμπτη 2 Μαΐου Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού
Παρασκευή 3 Μαΐου Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας (υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Λ/κας κ.Ανδρέα Βύρα)

Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού
Gmap: 
ΠΕΜ02 ΜAΙΟΣ
Αγίας Ζώνης 4, Πεντάδρομος
Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας
Gmap: 
ΠΑΡ03 ΜAΙΟΣ
Λεωνίδα Κιουππή, Δημοτικός Κήπος

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30