Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2019
Ο φετινός τελικός του America's Got Talent ανέδειξε έναν αληθινά ξεχωριστό νικητή: Ο 22χρονος Kodi Lee, που έσπειρε ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο τον κόσμο με την ερμηνεία του, είναι τυφλός και αυτιστικός.
Ο Lee γεννήθηκε με υποπλασία οπτικού νεύρου και στα 4 χρόνια του διαγνώστηκε με αυτισμό. Το πάθος του, ωστόσο, για τη μουσική τον έκανε να διαπρέψει και να εντυπωσιάσει τους κριτές του αμερικανικού ριάλιτι. Ένας από αυτούς, ο Simon Cowell, του είπε: «Είσαι, ειλικρινά, ένας από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους και ταλέντα που είχαμε τη σπουδαία τύχη να παρουσιάσουμε στο σόου μας».
Ο Lee ήταν φαβορί από την αρχή της συμμετοχής του στο talent show και, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό που αντιμετώπισε, κατάφερε να θριαμβεύσει, κερδίζοντας όχι μόνο την προτίμηση της κριτικής επιτροπής αλλά και εκείνη του κόσμου. Από χτες η εκπληκτική ερμηνεία του τραγουδιού «Lost Without You» της Freya Ridings, του κομματιού που επέλεξε για τον τελικό, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Μια λαμπρή καριέρα ανοίγεται μπροστά του καθώς πέρα από την τεράστια αναγνωρισιμότητα και το βραβείο του 1 εκ. δολαρίων εξασφάλισε και μια σειρά συναυλιών στο Λας Βέγκας. Πώς σκοπεύει να εξαργυρώσει την επιτυχία του ο ίδιος; «Ο Kodi θα ήθελε να έχει ένα μεγάλο πιάνο σε κάθε χρώμα» αποκάλυψε η μητέρα του, συνεχίζοντας: «Επιπλέον θα του άρεσε να συνεργαστεί με άλλους σπουδαίους μουσικούς και να φέρει την αγάπη στον κόσμο μέσα από τη μουσική και την ψυχαγωγία... θα συνεχίσει όσο μπορεί να κυνηγά το στόχο του να γίνει επαγγελματίας μουσικός».
Δείτε την ερμηνεία του στον τελικό του America's Got Talent:
Σχετικά
Βίσση, Ρέμος, Οικονομόπουλος, Φέρρης αλλάζουν το σκηνικό της νυχτερινής Αθήνας την επόμενη σεζόν
Μετά την αποχώρηση της Άννας Βίσση από το Hotel Ermou, σχεδιάζεται ξανά από την αρχή ο χάρτης της νυχτερινής Αθήνας.
Ο μεγάλος συνθέτης Denis Stelmakh έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Ο νεαρός πιανίστας και συνθέτης Denis Stelmakh μας προσφέρει δυο ώρες νεοκλασικής μουσικής. Ένα ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων και της μουσικής
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή στις Notes Live
Το δίδυμο που ετοιμάζεται να κάνει Reunion στη Λεμεσό
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια φιγουράρει στην Times Square της Νέας Υόρκης
Αφορμή το νέο της τραγούδι
Το φεστιβάλ Φέγγαρος πάτησε "pause": Θα ακουστεί φέτος το soundtrack του καλοκαιριού;
Οι διοργανωτές ανακοινώνουν παύση προετοιμασιών, περιμένοντας επίσημη ενημέρωση από το Υφυπουργείο Πολιτισμού για τα μέτρα στήριξης του 2026
"Καλησπέρα και καλή βραδιά": Το Αmmos μετατρέπεται σε μπουζούκια των 80s
Το δημοφιλές μαγαζί φοράει βάτες, ανεβάζει τα φώτα και γυρίζει τον χρόνο πίσω… στα πιο καψουροτράγουδα 80’s που αγαπήσαμε!
Οι αγαπημένοι Xατζηφραγκέτα έρχονται Λευκωσία
Το χιουμοριστικό ύφος τους μας βάζει στην παρέα για μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης
Οι Γιαγκίνηδες ανοίγουν «Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών» στο Παλλάς
H μια πρωτοποριακή μουσική παράσταση στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία, συνεχίζεται
Eurovision 2026: Άνοδος στα στοιχήματα για την Κύπρο - Μία «ανάσα» πριν την κορυφή ο Akylas
Το τραγούδι που θεωρείται φαβορί για τη νίκη του φετινού διαγωνισμού
Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στο DownTown Live
Η γνώριμη φωνή του έρχεται να ταξιδέψει το πλήθος για ακόμη μια φορά