Θέατρο , News

25 θεατρικές παραστάσεις για τον Απρίλιο

Θέατρο για όλα τα γούστα τον Απρίλιο στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2019

Με νέα έργα αλλά και παραστάσεις που συνεχίζονται θα μας βρει ο Απρίλιος στην Κύπρο. 



Όλα τα υπέροχα πράγματα 
Η Θεατρική Ομάδα Persona μετοιμάζει την καινούργια της παραγωγή που έχει τίτλο «Όλα τα υπέροχα πράγματα» (πρωτότυπος τίτλος Every Brilliant Thing) των Duncan Macmillan και Jonny Donahoe σε μετάφραση Μαρίας Κωνσταντίνου. Ένας διαδραστικός μονόλογος σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη με τη Χριστίνα Κωνσταντίνου επί σκηνής και την ενεργή συμμετοχή του κοινού όπου κάθε φορά διαφορετικοί θεατές καλούνται να ερμηνεύσουν τα βασικά πρόσωπα της ιστορίας. Το έργο, ανέβηκε για πρώτη φορά το 2013 στην Αγγλία και έκτοτε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας το βραβείο «Critics’ Pick» των New York Times και διθυραμβικές κριτικές από τους Guardian, Time Out, Independent, Evening Standard, Telegraph και Sunday Times. Οι συγγραφείς με περίτεχνο τρόπο τοποθετούν απέναντι στην κατάθλιψη την απόλυτη χαρά, απέναντι από την αίσθηση της ματαιότητας τον ενθουσιασμό για το καθετί «μικρό κι ασήμαντο», κι απέναντι στην αυτοχειρία τη λαχτάρα για να ζήσεις: ένα «αντικαταθλιπτικό» έργο, ένας ύμνος στη ζωή που μιλάει κατευθείαν στις καρδιές των θεατών.
Πρεμιέρα Παρ 5 Απρ, κάθε Τετ & Παρ μέχρι Παρ 3 Μαΐου (εκτός από Τετ 24 & Παρ 26 Απρ), Υφαντουργείο, Λευκώνος 67-71, Λευκωσία, 20.30, €10. Πληρ. 70000138 & www.tickethour.com.cy.



Ριχάρδος Γ’ 
Ένα από τα καλύτερα θεατρικά έργα του Σαίξπηρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και συνεχίζει τις παραστάσεις της τον Απρίλιο. Η ιστορία του δύσμορφου αλλά και απροσδόκητα γοητευτικού βασιλιά Ριχάρδου Γ’ είναι μια μελέτη για την εξουσία. Σκηνοθεσία: Πάρις Ερωτοκρίτου. 
Κάθε Παρ, Σ (20.30) & Κ (18.00), Κεντρική Σκηνή ΘΟΚ, Λευκωσία μέχρι 21 Απρ. Πληρ. 77772717 / Τετ 10 Απρ, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77777745.
 

 

Η αρρώστια της νιότης 
Η Νέα Σκηνή του ΘΟΚ συνεχίζει τον Απρίλιο τις παραστάσεις με το σπάνια παιγμένο έργο του Φέρντιναντ Μπρούκνερ. Η Αλίκη Δανέζη και οι συνεργάτες της φωτίζουν την ατμόσφαιρα μιας ολόκληρης εποχής. Παίζουν: Δημήτρης Γεωργιάδης, Κίκα Γεωργίου, Νίκη Δραγούμη, Φώτης Καράλης, Βένια Σταματιάδη, Ανδρέας Τσέλεπος, Νιόβη Χαραλάμπους.
Κάθε Παρ, Σ (20.30) & Κ (18.00), Νέα Σκηνή ΘΟΚ, Λευκωσία μέχρι 20 Απρ. / Τετ 3 Απρ, Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, 20.30. Πληρ. 77772717. 



Ύπερος 
Το νέο θεατρικό έργο του Κώστα Μαννούρη μετά από ένα sold-out κύκλο παραστάσεων στην Μπιενάλε της Λάρνακας παρουσιάζεται τον Απρίλιο στη Λευκωσία. Η ιστορία του έργου περιστρέφεται γύρο από τον Νείλο ο οποίος οφείλει να υποταχθεί στα κελεύσματα μιας βούλησης έξω απ’ αυτόν που θέλει διακαώς να τον στείλει σε κάποια χώρα της Άπω Ανατολής. Γιατί να πρέπει σώνει και καλά να εξοριστεί στα τριάντα του; Του είναι παραπάνω από σαφές πως δεν μπορεί παρά να συμμορφωθεί. Ανάθεμα τη δύναμή της, ανάθεμα την αδυναμία του, ας όψεται η ξηρασία του βίου του. Πόσο, όμως, θα ήθελε να υπήρχε κάτι ή κάποιος που να του έλεγε, «μείνε!». Και θα έμενε. Παίζουν: Δημήτρης Αντωνίου, Λένια Σορόκου. Σκηνοθεσία: Αιμίλιος Χαραλαμπίδης. 
Παρ 5 & 12, Σ 6 & 13, Κ 7 & 14 Απρ, Θέατρο Χώρα, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 99519771. 



Πέτρες στις τσέπες του 
Η παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του», το απολαυστικό ρεσιτάλ εναλλαγής ρόλων με τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, μετά από δύο χρόνια μεγάλης επιτυχίας στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στο Θέατρο Κιβωτός και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, έρχεται στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Θέατρο Ριάλτο για μία μόνο παράσταση. Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ σε σύγκρουση με τη σκληρή πραγματικότητα μιας επαρχιακής πόλης, μέσα από τα μάτια δύο ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων, μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση, μέσα… μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς. 
Τρ 2 Απρ, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77777745. 


Ένας Πικάσο 
Μετά τους τρανούς εικαστικούς Μαρκ Ρόθκο, Φράνσις Μπέικον, Λούσιαν Φρόιντ και τον πλασματικό Jonathan Waxman, που η θεατρική συνεργασία της Alpha Square με την Λεβέντειο Πινακοθήκη μάς χάρισε τα τελευταία χρόνια, ήρθε η σειρά του θρύλου που ακούει στο όνομα Πικάσο, με αφορμή τα πέμπτα γενέθλια της Πινακοθήκης. Παρίσι, 1941. Ο Πάμπλο Πικάσο έχει κληθεί από τη Γερμανική κατοχή σε ένα υπόγειο για ανάκριση. Η δεσποινίς Φίσερ είναι μια όμορφη πολιτιστική ακόλουθος από το Βερολίνο, και η αποστολή της: να ανακαλύψει ποιοι από τους τρεις πίνακες του Πικάσο που πρόσφατα οι Ναζί έχουν κατάσχει από τους Εβραίους ιδιοκτήτες τους είναι πραγματικοί. Το υπουργείο προπαγάνδας έχει προγραμματίσει μια έκθεση και μόνο ο μεγάλος ζωγράφος μπορεί να πιστοποιήσει την αυθεντικότητά τους. Το έργο «Ένας Πικάσο» του Τζέφρι Χάτσερ ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Ανδρέα Αραούζου και σε μετάφραση του Βαρνάβα Κυριαζή, ο οποίος υποδύεται τον ομώνυμο εικαστικό γίγαντα. Το δραματικό ντουέτο ολοκληρώνεται με την Νιόβη Χαραλάμπους. 
Κάθε Τρ, Τετ & Πεμ εκτός 3 & 10 Απρ, Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Λεβέντης», Λεβέντειος Πινακοθήκη, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22668838.  


 

Δωμάτια 
Η περφόρμανς «Δωμάτια» παρουσιάζεται στο πλαίσιο των Δράσεων Β' Τριμήνου «Δύο... Πέντε... Ένα» με επιμελητές τους Θανάση Γεωργίου και Φώτη Νικολάου. Με έμπνευση από τα cabinet of curiosities (μικρές ιδιωτικές συλλογές ασυνήθιστων αντικειμένων του 16ου και 17ου αιώνα, οι οποίες επιχειρούσαν να πουν ιστορίες για τα θαύματα και τις παραδοξότητες του κόσμου) τα Δωμάτια, μέσα από τη ματιά πέντε εικαστικών καλλιτεχνών και σκηνογράφων, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στον θεατή, που βρίσκεται μόνος του απέναντι στον ερμηνευτή. Τα πέντε Δωμάτια, έχουν στηθεί γύρω και μέσα στο κτίριο των Αποθηκών σε διαφορετικά σημεία και θα υποδέχονται, σε κάθε περφόρμανς μόνο πέντε θεατές. Κάθε θεατής θα εισέρχεται σε ένα Δωμάτιο, όπου θα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα «δικό του» αισθητικό και αισθησιακό περιβάλλον, καθοδηγούμενο είτε από έναν ηθοποιό ή από μία (διά)Δράση. Σύλληψη-σκηνοθεσία: Θανάσης Γεωργίου, Φώτης Νικολάου. Συμμετέχουν: Θανάσης Γεωργίου, Άντρια Ζένιου, Μάριος Κωνσταντίνου, Φώτης Νικολάου, Στέλα Φυρογένη. 
Τρ 9 & 16, Πέμ 11 & 18 Απρ, Θέατρο Αποθήκες, Λατσιά, Λευκωσία. Διπλές παραστάσεις 20.30 & 21.30. Πληρ. 77772717.\



Ένα καπέλο γεμάτο βροχή
Το Θέατρο Σκάλα παρουσιάζει το έργο του Μάικλ Γκάτσο σε σκηνοθεσία Μόνικας Μελέκη με τον κεντρικό ήρωας του έργου να αγωνίζεται να ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Ο αγώνας του αυτός δοκιμάζει την ηθική αντοχή και την ποιότητα του ως ανθρώπου καθώς το πάθος του τον φέρνει αντιμέτωπο με την αγάπη και την οικογένεια του. Παίζουν: Σοφοκλής Κασκαούνιας, Άντρεα Δημητρίου, Αλέξανδρος Αχτάρ, Δημήτρης Χατζηπαύλου, Ανδρέας Μελέκης, Μαρία Μεσαρίτη, Χρίστος Χρυσάνθου.
Kάθε Σ (20.30) & K (18.30) μέχρι Κ 14 Απρ | Θέατρο Σκάλα, Λάρνακα. Πληρ. 24652800, 24652801, 99490102.



Λαχταρώ
Σε χώρο και χρόνο απροσδιόριστο, τέσσερις φωνές συνθέτουν μια ποιητική κραυγή,  ξετυλίγοντας τις αγωνίες, τα αδιέξοδα, τους φόβους και τις επιθυμίες τους. Το ανατρεπτικό έργο της Σάρα Κέιν παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, στο πλαίσιο των πολύ επιτυχημένων Δράσεων του Β’ τριμήνου, στις Αποθήκες του ΘΟΚ. Σκηνοθετεί ο Θανάσης Γεωργίου και πλαισιώνεται από την ξεχωριστή ομάδα των ηθοποιών και των συντελεστών των Δράσεων. Με το έργο αυτό η Κέιν σπάει τη φόρμα της συμβατικής δραματικής πλοκής και μέσα από τις λέξεις μάς παρασύρει, μαζί με τους ήρωες, σε ένα λυτρωτικό τέλος – σε μια πτώση προς το φως. Παίζουν: Θανάσης Γεωργίου, Άντρια Ζένιου, Μάριος Κωνσταντίνου, Στέλα Φυρογένη. Σκηνοθεσία: Θανάσης Γεωργίου. 
Πρεμιέρα Παρ 5 Απρ, Θέατρο ΘΟΚ Αποθήκες, Λευκωσία. Κάθε Τετ, Παρ, Σ & Κ Πληρ. 77772717. 



Βίκτορ ή Τα παιδιά στην εξουσία 
Το Θέατρο Versus παρουσιάζει το σπουδαίο έργο του Βιτράκ Ροζέ το οποίο αποτελεί μια ανελέητη σάτιρα της αστικής τάξης που αποκαλύπτει όλη την κενότητα και την ανηθικότητα που την χαρακτηρίζει. Μέσα από καταιγιστικούς ρυθμούς και συνεχή κωμικά ευρήματα, γκρεμίζει τρόπους, ψευδείς συμπεριφορές και κώδικες πίσω από τους οποίους κάθε κοινωνία κρύβει το κούφιο και χυδαίο πρόσωπό της. Σκηνοθεσία: Μηνάς Τίγκιλης. Παίζουν: Μάριος Ιωάννου, Παντελίτα Μαυρογιάννη, Μαρία Φιλίππου, Ελεάνα Παπαδοπούλου, Μανώλης Μιχαηλίδης, Δανάη Χρίστου κ.α.  
Πρεμιέρα Τετ 3 Απρ, Θέατρο Ένα, Λεμεσός, 20.30. 

Το παγκάκι 
Ο Γιώργος Κιμούλης πρωταγωνιστεί με την Φωτεινή Μπαξεβάνη και σκηνοθετεί ο ίδιος το σημαντικό ρωσικό θεατρικό έργο του Αλεξάντερ Γκέλμαν «Το Παγκάκι» που γράφτηκε το 1983. Δύο άγνωστοι συναντιούνται σε ένα πάρκο και κάθονται στο ίδιο παγκάκι. Είναι όμως πραγματικά άγνωστοι; Μπορεί κάποτε να ήταν κάτι άλλο; Είναι τυχαία αυτή η συνάντηση ή όχι; Μήπως έχουν επινοήσει μία ζωή που δεν μπόρεσαν ποτέ να ζήσουν; Πρόκειται για μια κωμικοτραγική ιστορία δύο μοναχικών και απελπισμένων ανθρώπων, που θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη. 
Δεύτερα 8 Απριλίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου Λευκωσία / Τρίτη  9 Απριλίου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού / Δευτέρα 15 Απριλίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας / Τρίτη 16 Απριλίου, Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, 20.30. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy & ACS Couriers. 

Αναφορά στον Γκρέκο 
Ο Τάκης Χρυσικάκος επιστρέφει στη Κύπρο μετά τις παραστάσεις στη Λεμεσό τον Ιανουάριο με την επιτυχημένη παράσταση «Αναφορά στον Γκρέκο» του Νίκου Καζαντζάκη για τρεις παραστάσεις στο Κιηματοθέατρο Παλλάς στη Λευκωσία στις 12, 13 και 14 Απριλίου.  Η «Αναφορά στον Γκρέκο» είναι το τελευταίο έργο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα. Ένα είδος πνευματικής αυτοβιογραφίας ή, όπως τη χαρακτηρίζει ο ίδιος ο Καζαντζάκης, μια «αναφορά» με τη στρατιωτική έννοια του όρου, σχετικά με τους στόχους του και τις προσπάθειές του. Ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια και σταματά στην ημέρα της «κρητικής ματιάς» και στη σύλληψη της Οδύσσειας. Δεν αφηγείται το σύνολο της ζωής του, αλλά παρουσιάζει τους σταθμούς της πνευματικής του πορείας, χωρίς να ακολουθεί την αυστηρή χρονολογική σειρά της πραγματικής του βιογραφίας. Στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο Τάκης Χρυσικάκος, που ερμηνεύει τον Νίκο Καζαντζάκη και πρόσωπα του έργου του και συνομιλεί με τους πρωταγωνιστές του, τον Καπετάν Μιχάλη, τον Αλέξη Ζορμπά, τον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο και την Ωραία Ελένη του Ομήρου. Μια παράσταση, που μέσα από τους ήρωες των έργων του Νίκου Καζαντζάκη και τις εξομολογήσεις του (στον παππού του, όπως αποκαλεί τον Ελ Γκρέκο) συναντάμε το μεγαλείο της Ελλάδας και το ανυπόταχτο πνεύμα του ίδιου του συγγραφέα.
Παραστάσεις Παρασκευή 12, Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Απριλίου, Κινηματοθέατρο Παλλάς, Λευκωσία, 20.30. 

School of Rock
Φέτος το Senior School διοργανώνει ένα νέο εντυπωσιακό μιούζικαλ στην κεντρική σκηνή του Σατιρικού θεάτρου. Το θρυλικό hit «School of Rock» λαμβάνει χώρα στο Broadway και στο West End και είναι βασισμένο στην ομώνυμη ταινία. Αυτή η γεμάτη περιπέτεια ιστορία έχει πρωταγωνιστή το Dewey Finn, ένα αποτυχημένο, wannabe ροκ σταρ που αποφασίζει να βγάλει λεφτά παριστάνοντας ένα αντικαταστάτη καθηγητή σε ένα διάσημο ιδιωτικό σχολείο. Το έργο σκηνοθετείται από τους καθηγητές θεάτρου και μουσικής του σχολείου, Ελένης Κοσμά και Ειρήνης Φιλίππου, με πάνω από 70 νέους μαθητές και δική του ζωντανή μπάντα. 
Πέμ 4 & Παρ 5 Απρ, Σατιρικό Θέατρο Λευκωσία, 19.30. Εισιτήρια: tickethour.com.cy. 

Δεσποινίς Τζούλη
Το έργο του Αύγουστου  Στρίντμπεργκ, «Δεσποινίς Τζούλη» παρουσιάζει το «θέατρο ένα» από την Τετάρτη 3 Απριλίου. Το έργο θεωρείται ίσως το πιο αξιοσημείωτο από τα δράματα  που έγραψε ο Σουηδός  συγγραφέας. Ένα έργο καθαρά συμβολικό, στο οποίο ο  Στρίντμπεργκ  καταπιάνεται με  διαχρονικά θέματα όπως  ο έρωτας, η εξουσία, η σύγκρουση κοινωνικών τάξεων, ο γυναικείος ψυχισμός καθώς και η περιβόητη μάχη των δύο φύλων. Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται στην κουζίνα του πλούσιου σπιτιού του Κόμη, πατέρα της Τζούλη, την ημέρα της Γιορτής του Μεσοκαλόκαιρου, μιας από τις μεγαλύτερες γιορτές της Σουηδίας. Η Τζούλη «εισβάλλει» στην ζωή των δύο υπηρετών του σπιτιού, του Ζαν και της Κριστίν, που είναι αρραβωνιασμένοι, κι αρχίζει να ερωτοτροπεί με τον Ζαν. Αρχίζει έτσι  ένα αθώο φλερτ, έρωτα και εξουσίας, που εξελίσσεται σε παιχνίδι ερωτικού τριγώνου, χωρίς όρια που ανατρέπει συνεχώς τις ισορροπίες και οδηγεί προς την καταστροφή. Είναι ίσως από τα πρώτα θεατρικά που καταπιάνονται με την απελευθέρωση της γυναίκας και πόσο αυτή είναι καταστροφική όταν φτάσει στα άκρα.
Πρεμιέρα 3 Απριλίου, Θέατρο Ένα Λευκωσία, 20.30. 

Ο Νικολάκης Master Chef
Ο Νικολάκης έρχεται σε νέες πεντανόστιμες  περιπέτειες για να σκορπίσει γέλιο σε μικρούς και μεγάλους όπως αυτός ξέρει τόσα χρόνια. Θα τα καταφέρει άραγε να είναι ο επόμενος Master Chef ; Μέσα από από μία διαδραστική παράσταση τα παιδιά θα μάθουν για την υγιεινή διατροφή και πόσο σημαντικά είναι τα φρούτα και τα λαχανικά στη διατροφή τους.
Πρόγραμμα παραστάσεων
ΛΕΜΕΣΟΣ: Σάββατα 30 Μαρτίου και 6 Απριλίου στο Θέατρο ΕΝΑΦ ( Αγία Φύλα). Διπλές παραστάσεις. Στις 15.00 & 16.30
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυριακές 31 Μαρτίου , 7 , 14 και 21 Απριλίου στο Θέατρο ΑΝΕΜΩΝΑ .Στις 10.45 το πρωί .
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Δευτέρα 1 Απριλίου στο ΞΕΝΙΟΝ Αμφιθέατρο στις 16.00
ΠΑΦΟΣ: Σάββατο 13 Απριλίου στο ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ Θέατρο στις 16.00.
ΛΑΡΝΑΚΑ: Κυριακή 5 Μαίου στο Δημοτικό Θέατρο στις 16.00 
Θα ακολουθήσουν και άλλες παραστάσεις όπου θα ανακοινωθούν αργότερα. 
Κρατήσεις: 99055537 
Γενική είσοδος: 8 ευρώ.  

Elevator 
H θεατρική ομάδα Point To Contemporary Theatre παρουσιάζει το έργο ‘Elevetor’ των Mauro Graianni και Ricardo Irerra σε θεατρική διασκευή από την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία, από την Ευαγγελία Ονουφρίου και σκηνοθεσία Ανθούλλη Δημοσθένους. Η παράσταση αντιμετωπίζει το ασανσέρ ως ένα δοκιμαστικό σωλήνα μέσα στον οποίο δοκιμάζονται οι αντοχές όχι μόνο των χαρακτήρων αλλά και των θεατών. Παίζουν: Ιάκωβος Ιακώβου, Ευαγγελία Ονουφρίου, Κώστας Κωνσταντίνου, Σαλώμη Ιεροπούλου-Μυλωνά, Παναγιώτης Ζαμπακκίδης, Κωνσταντίνος Φρίξου, Εύα Μιλτιάδου.
Κάθε Σ (21.00) & Κ (19.00) μέχρι 14 Απρ, Wherehaus 612, Λευκωσία. Πληρ. 99122552/ 99588103.

Βανίλια 
Η Silver Spotlight Productions παρουσιάζει το μιούζικαλ «Βανίλια» με πρωταγωνιστές τους Χρυσή Ανδρέου και Ανδρέα Παπαμιχαλόπουλο παρέα με τριμελή ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής και σκηνοθεσία του Φίλιππου Κωνσταντίνου. Πρόκειται για ένα φρέσκο ωραίο έργο, μια ρομαντική κομεντί η οποία διαδραματίζεται σε ένα μικρό καφέ, το «Βανίλια». 
Κάθε Πέμ & Παρ μέχρι 19 Απρ, Θέατρο Ένα, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 97876760 & 22444443.



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ 
Pανωλεθρίa - stand-up tragedy από τη θεατρική ομάδα Αντί-Σκηνο. Τετ 3, Παρ 5, Τετ 10 & Παρ 12 Απρ, Flea Theatre, Λευκωσία / Τρ 30 Απρ, Πολυχώρος Συνεργείο Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 99574678. 

7 Ρίχτερ από το Θέατρο Αντίλογος. Κάθε Σ & Κ, Flea Theatre, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 99251331.

Ο Γαργαληστής από το Θέατρο Δέντρο. Κ 21 Απρ, Θέατρο Δέντρο Λευκωσία, 12.00 & 16.00. 

Τα τρία Γουρουνάκια και ο λύκος ο Τελευταίος από το Θέατρο Βεστιάριο. Δ 1 Απρ, Θέατρο Πάνω Πολεμιδιών, Λεμεσός, 11.00 / Σ 6 Απρ, Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, 11.00 / Κ 7 Απρ, Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας, 11.00. Πληρ. 96403029 – 96020301.

Κατάδικος μου 
Το Θέατρο Ανεμώνα συνεχίζει τις παραστάσεις της κωμωδίας της Ελένης Ράντου «Κατάδικός μου» σε σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου. 
Κάθε Παρ, Σ (20.30), Κ (19.00) μέχρι 21 Απρ Θέατρο Ανεμώνα, Λατσιά, Λευκωσία. Πληρ. 70007721.

O κόμπος της καρδιάς
Το Σατιρικό Θέατρο ολοκληρώνει τις παραστάσεις του έργου του συγγραφέα των μεγάλων επιτυχιών Ντέιβιντ Έλντριτζ σε σκηνοθεσία Νεοκλή Νεοκλέους. Μια συγκλονιστική σπουδή πάνω στον εθισμό και τις μοιραίες επιπτώσεις του στις ανθρώπινες σχέσεις. 
Κάθε Σ (20.30) & Κ (19.00), Σατιρικό Θέατρο, Πάνω Σκηνή (Αίθουσα Παντελής Κούρος), Λευκωσία. Πληρ. 22312940, 22421609.

Ο θάνατος και η κόρη
Ένα πολιτικό θρίλερ από το διασημότερο και βραβευμένο έργο του σπουδαίου συγγραφέα Άριελ Ντόρφμαν, παρουσιάζει ο Θεατρικός Πολυχώρος Εστία, σε σκηνοθεσία Άγη Παΐκου. Παρ 7 Απρ & Κ 9 Απρ, Θεατρικό Πολυχώρος Εστία, Λευκωσία. Πληρ. 99588330.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close