The Mall of Cyprus: ανοίγει σήμερα με 6 νέα εστιατόρια και 15 καταστήματα

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης των εργασιών του βρίσκεται το Mall of Cyprus με το έργο «Expanding Experiences» να παίρνει σάρκα και οστά από τις 28 Μαρτίου!

Με την προσθήκη επιπλέον 6.000 τ.μ, καθώς και 300 επιπρόσθετων θέσεων στάθμευσης σε συνολικά 4 επίπεδα, αλλά και με νέες προσθήκες σε καταστήματα και εστιατόρια, το Mall of Cyprus στοχεύει να αποτελέσει τον αγαπημένο προορισμό για μοναδικές εμπειρίες σε αγορές, ψυχαγωγία και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, και φυσικά για όλη την οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 28 Μαρτίου το κοινό θα έχει τη χαρά να έρθει και να ζήσει από κοντά τη νέα εμπειρία του Mall of Cyprus, ενώ την Κυριακή 31 Μαρτίου, το μουσικό συγκρότημα “On Tour” θα ξεσηκώσει το κοινό από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα. 

Διάβασε ακόμα: 14 ιδανικοί χώροι για να βγεις για καφέ με τα παιδιά

Στο ανανεωμένο Mall of Cyprus 15 καινούργια καταστήματα ανοίγουν τις πόρτες τους για τους καταναλωτές, ενώ το food court που μεταφέρεται πλέον σε ανακαινισμένους χώρους, ενισχύεται με 6 ολοκαίνουργιες επιλογές εστίασης. Μάλιστα, η αναβάθμιση του χώρου εστίασης, που υπήρξε εξ αρχής καθοριστικής σημασίας για την επέκταση του Mall of Cyprus,  έχει στόχο να τον καταστήσει πόλο έλξης για χαλάρωση και έξοδο για φαγητό, ενώ η χρήση των βεράντων θα δώσει μια απόλυτα νέα διάσταση στην απόλαυση. 

Νέο food court
Ο σημερινός χώρος στον οποίων υπάρχουν τα εστιατόρια όπως ακριβώς τον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν κατά τη διαδικασία επέκτασης του The Mall of Cyprus. Εκεί, δημιουργείται ένας μοντέρνος, υψηλού επιπέδου και ποιότητας χώρος για φαγητό που έχει σαν στόχο σύμφωνα με τον Δειυθυντή, Κύπρο Χατζηστυλλή, να μη μοιάζει με κανένα άλλο στην Κύπρο και να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία εστίασης στον εκάστοτε επισκέπτης. 

Στο νέο food court του The Mall of Cyprus έρχονται να προστεθούν μεγάλες και δημοφιλείς αλυσίδες του εξωτερικού με πιο σπουδαίο όνομα το Paul το οποίο θα ακολουθήσει το κόνσεπτ του πρώτου Paul που άνοιξε πέρσι στο κέντρο της Λευκωσίας. Ακολουθεί μία ακόμη πολύ επιτυχημένη και βραβευμένη αλυσίδα ασιατικής κουζίνας, το Wagamama, το δημοφιλές Nero Café, το Ocean Basket, το Tavernaki Express που έρχεται να αντικαταστήσει το Derlicious και το αγαπημένο Burger King το οποίο θα συνυπάρξει για πρώτη φορά στην Κύπρο σε κοινό χώρο με το McDonald’s. Τέλος, ερωτηματικό παραμένει η παρουσία ή όχι της Pizza Hut, πράγμα που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. 
Όλα τα παλαιότερα εστιατόρια του The Mall of Cyprus διατηρούνται, ανανεώνονται, μεγαλώνουν τον χώρος τους και θα διαθέτουν όπως και τα καινούργια τόσο εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο με καλυμμένες βεράντες για άνετη απόλαυση φαγητού και ποτού.

Διάβασε ακόμα: 10 καταλύματα στο χωριό ιδανικά για τις μέρες της Άνοιξης

ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Στο νέο food court του The Mall of Cyprus έρχονται να προστεθούν μεγάλες και δημοφιλείς αλυσίδες του εξωτερικού με πιο σπουδαίο όνομα το Paul το οποίο θα ακολουθήσει το κόνσεπτ του πρώτου Paul που άνοιξε πέρσι στο κέντρο της Λευκωσίας. Ακολουθεί μία ακόμη πολύ επιτυχημένη και βραβευμένη αλυσίδα ασιατικής κουζίνας, το Wagamama, το δημοφιλές Caffé Nero, το Ocean Basket (το οποίο εισέρχεται εντός του mall), το Tavernaki Express που έρχεται να αντικαταστήσει το Derlicious και το αγαπημένο Burger King το οποίο θα συνυπάρξει για πρώτη φορά στην Κύπρο σε κοινό χώρο με το McDonald’s.

Όλα τα παλαιότερα εστιατόρια του The Mall of Cyprus διατηρούνται, ανανεώνονται, μεγαλώνουν τον χώρος τους και θα διαθέτουν όπως και τα καινούργια τόσο εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο με καλυμμένες βεράντες για άνετη απόλαυση φαγητού και ποτού.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το TGI Fridays υπόσχεται να κάνει την ανατροπή με ένα ολοκαίνουργιο, ανανεωμένο look, στον εσωτερικό και εξωτερικό του χώρο, το οποίο γίνεται ακόμα ένα από τα εστιατόρια TGI Fridays της Κύπρου που ανανεώνεται με το νέο design του TGI Fridays International.

Aλλαγές σε Gloria & Starbucks 
Επίσης το δημοφιλές Gloria Jean’s Coffees μεταφέρεται πλέον στον ισόγειο χώρο του Mall of Cyprus. Ένα κατάστημα στα μέτρα των καταναλωτών, ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς shopping με όλα τα απολαυστικά Gloria Jean’s ροφήματα και snacks που θα κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο γεμάτη. Την ίδια ώρα, τα Starbucks, για πρώτη φορά στην Κύπρο, θα παρουσιάσουν ένα μοντέρνο κιόσκι προφέροντας στους λάτρεις του καφέ μοναδικές στιγμές απόλαυσης μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Το νέο κιόσκι θα βρίσκεται στο ισόγειο του Mall of Cyprus και θα χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη αισθητική που διακατέχει τα Starbucks, αλλά και το μοντέρνο σχεδιαστικό ύφος. 

*Σημειώνεται ότι το Food Court παραμένει κλειστό για 2 μέρες, δηλαδή στις 26 και 27 Μαρτίου λόγω των ανακαινίσεων και της μεταφοράς σε νέους χώρους. 

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Ανάμεσα στα νέα καταστήματα, με τα οποία εμπλουτίζεται το Mall of Cyprus είναι τα Sacoor Brothers, Shoebox Kids, Timberland και το πλήρως ανανεωμένο Zara, το οποίο ανακαινίζεται εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της μάρκας και concept των καταστημάτων του εξωτερικού.

Το SHOEBOX μεταφέρεται πλέον στο ισόγειο της επέκτασης του The Mall of Cyprus και ενισχύεται με την παιδική μόδα (Shoebox Kids), ενώ η διεθνής μάρκα Timberland εγκαινιάζει στο The Mall of Cyprus το δεύτερο κατάστημά της στην Κύπρο.

Το The Mall of Cyprus ενισχύεται επίσης στην κατηγορία Athleisure με τρία καινούργια καταστήματα: Αθλοκίνηση, SNEAKERSHERO και Adidas Store από τον όμιλο Vassos Christoforou LTD.
Ο όμιλος Voici La Mode θα εκπροσωπείται από τα Marks & Spencer, Wallis, Dorothy Perkins, Topshop/Topman και Celio. Σημειώνεται ότι στις 18 Μαΐου μεταφέρεται σε μεγαλύτερο κατάστημα το Topshop/Topman. Το ανανεωμένο Celio θα λειτουργήσει στις αρχές Ιουλίου, ενώ τον Νοέμβριο αναμένεται να ανοίξει το ολοκαίνουργιο Marks & Spencer.

Ανάμεσα στα νέα καταστήματα του ανανεωμένου Mall of Cyprus είναι επίσης τα American Eagle, Flying Tiger Copenhagen, Lynne, Socks & Tights και Holland & Barrett.

Διάβασε ακόμαΟ Αγρός ετοιμάζεται για τη 13η Γιορτή Τριαντάφυλλου

Οι αλλαγές συνεχίζονται...
Στη δεύτερη φάση, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2019, το έργο θα έχει σχεδόν πάρει την τελική του μορφή, με περισσότερα καταστήματα αλλά και μετακινήσεις υφιστάμενων καταστημάτων σε νέους χώρους.

Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο του «Expanding Experiences» ο αναβαθμισμένος χώρος στάθμευσης του Mall of Cyprus, έχει αναδιαμορφωθεί με στόχο να προσφέρει περισσότερη ευκολία και άνεση στο παρκάρισμα, αλλά και να κάνει την επίσκεψη του κόσμου ακόμα πιο άνετη και απολαυστική, κάθε ώρα της ημέρας. Πιο συγκεκριμένα, έχουν προστεθεί ακόμα δύο επίπεδα, μεσοπάτωμα και 1ο όροφος, πάνω από τον υπόγειο και ισόγειο χώρο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν 300 επιπλέον νέες θέσεις για parking. Η πλειοψηφία των θέσεων στάθμευσης θα είναι πλέον καλυμμένες. Παράλληλα, η διακίνηση μεταξύ των επιπέδων θα είναι ιδιαίτερα εύκολη για τα αυτοκίνητα, ενώ οι πεζοί θα μπορούν να μετακινούνται από και προς τους εμπορικούς χώρους του Mall of Cyprus με σκάλες, αλλά και με τη χρήση ανελκυστήρων. 

Αγαπημένος προορισμός για όλους
Έχοντας συνάψει πολλαπλές εμπορικές συμφωνίες με δημοφιλή brands από την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και νέα καφεστιατόρια που φέρνουν μια νέα φιλοσοφία στην έννοια του «shopping & leisure», το Mall of Cyprus δίνει την υπόσχεση στους καταναλωτές ότι θα αποτελέσει τον αγαπημένο προορισμό για δυνατές συγκινήσεις και εμπειρίες για όλους, κάθε στιγμή! Το μόνο που μένει είναι να έρθεις και να το ζήσεις από κοντά!

Γράφει η συντακτική ομάδα του Check In Cyprus

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30