Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου 2019
To περίφημο MusicHall Show της Βηρυτού έρχεται στη Κύπρο στις 8 Απριλίου για μία και μοναδική παράσταση στο Παττίχειο θέατρο, που αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό.
Για όσους δεν έχουν ακούσει για τη μοναδική αυτή παράσταση, είναι ένα κονσέρτο με πρόγραμμα συνεχούς ροής, όπου όλοι οι κορυφαίοι αστέρες του MusicHall παρουσιάζουν το δικό τους διαφορετικό σε στυλ και είδος νούμερο με μια τεράστια ποικιλία με Αραβική, Αγγλική μουσική, ΡΟΚ, Γαλλική και Latin. Όλοι οι καλλιτέχνες προέρχονται από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες με ανόμοιες μουσικές ρίζες, κάτι που κάνει τη παράσταση πολύ πιο ενδιαφέρουσα αλλά και πιο εντυπωσιακή.
Ο ταλαντούχος και χαρισματικός τραγουδιστής Rocky, γνωστός διεθνώς θα είναι επίσης στη σκηνή, του οποίου το ταλέντο, η ενέργεια, η φωνή αλλά και οι χορευτικές του ικανότητες χαρίζουν εξαιρετικό ακουστικό και οπτικό θέαμα.
Στο show αυτό όπου παρουσιάζεται η αφρόκρεμα, η Εlite των Λιβανέζων τραγουδιστών θα βρίσκεται και ο Bilal, γνωστός ως the Arab Gipsy Prince ο οποίος βρίσκεται συνεχώς σε παγκόσμια περιοδεία, με σταθμούς από το Λίβανο στο Λονδίνο στην Ιορδανία, Αίγυπτο και στο ΜusicHall στη Βηρυτό.
Η Fadia Najem, μία από τις κορυφαίες Τarab τραγουδίστριες του αραβικού κόσμου με την μοναδική γοητευτική φωνή της και το ιδιαίτερο της ρεπερτόριο σαγηνεύει το κοινό αλλά και ο γνωστό Rawad φέρνει τα λιβανέζικα τραγούδια σε ένα άλλο επίπεδο με την δυναμική φωνή του αλλά και την εντυπωσιακή παρουσία του. Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Νohad, που τον παρομοιάζουν με τον Claude Francois στην όψη, ο οποίος θα ερμηνεύσει Γαλλικό, Ιταλικό και Αγγλικό τραγούδι.
Η βραδιά MUSICHALL σίγουρα θα εντυπωσιάσει και όπως πάντα θα είναι ένα από τα καλύτερα ζωντανάshows.
-
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού
08 Απριλίου 2019
Σχετικά
Ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται στο Olio για μια ξεχωριστή βραδιά
Ο αγαπημένος δημιουργός συναντά το κοινό της Λευκωσίας μαζί με τέσσερις ερμηνευτές.
Ζορμπαλά, Σαΐα και Διονυσίου σε τρεις βραδιές αφιερωμένες στο ελληνικό τραγούδι
Η «Διάσταση» παρουσιάζει τις «9 Μουσικές Εικόνες» σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα, με μουσική επιμέλεια Νεοκλή Νεοφυτίδη.
Το Quatuor Diotima γιορτάζει 30 χρόνια και επιστρέφει στη Λευκωσία
Το διακεκριμένο γαλλικό κουαρτέτο εγχόρδων συναντά ξανά το κυπριακό κοινό στις 30 Οκτωβρίου στο The Shoe Factory, με έργα Μπραμς, Μπετόβεν και Γιώργου Απέργη.
Ο Χάρι Στάιλς ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την περιοδεία του «Together, Together»
Ο τραγουδιστής πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη σειρά συναυλιών που έχει φιλοξενηθεί ποτέ στο Madison Square Garden από έναν καλλιτέχνη, στο πλαίσιο της περιοδείας του «Together, Together»
Ο Papazó έρχεται στη Λευκωσία για ένα live στο DownTown
Ο τραγουδοποιός που ξεκίνησε με διασκευές από το μπαλκόνι του δίνει ραντεβού με το κυπριακό κοινό στις 18 Δεκεμβρίου.
Ο Maurizio Mastrini παρουσιάζει το CAPELLI στο Κυπριακό Οινομουσείο
Ο Ιταλός πιανίστας και συνθέτης ερμηνεύει δικά του έργα στις 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών μουσικής δωματίου Commandaria Orchestra & Friends.
Eurovision 2027: Στη Θεσσαλονίκη ο ελληνικός εθνικός τελικός - Πότε θα πραγματοποιηθεί
Το «Sing for Greece - Εθνικός Τελικός Eurovision 2027» θα περιλαμβάνει τρεις μουσικές βραδιές, δύο ημιτελικούς και έναν μεγάλο τελικό
Η Camille έρχεται πρώτη φορά στην Κύπρο με μια «ερωτική επιστολή» γεμάτη τραγούδια
Από τη Sinéad O’Connor και τον David Bowie μέχρι τον Nick Cave, η Ιρλανδή περφόρμερ μεταμορφώνει αγαπημένα τραγούδια σε προσωπικές ιστορίες στο «Loveletter».
«CINEMA IN CONCERT»: Η sold out μουσική εμπειρία έρχεται στη Λευκωσία για έναν ξεχωριστό σκοπό
Έρχεται για να στηρίξει το Simba Animal Aid Cyprus
Μάθαμε την ημερομηνία για τη μεγαλειώδη συναυλία του Robbie Williams στην Κύπρο
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Bending Time: Η Λευκωσία γίνεται μουσική και εικόνα σε μια παράσταση που «κάμπτει» τον χρόνο
Οι Copper Curios και η εικαστικός Αυγή Σταύρου συναντιούνται στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, συνδυάζοντας ακουστικά όργανα, ηλεκτρονικούς ήχους και εικόνες που δημιουργούνται ζωντανά.
Το κρητικό λαούτο συναντά το rock και το metal στη Λευκωσία
Το Ιδαίον Project παρουσιάζει για πρώτη φορά τις νέες του συνθέσεις, σε μια βραδιά που μοιράζεται με το Andreas Krambias Quintet στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.