Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Άνοιξε τις πύλες του σήμερα το πολυτελές Parklane

Tο νέο πεντάστερο της Kύπρου, τo μοναδικό Luxury Internationally Branded Resort του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2019

Ένα νέο ξενοδοχείο–κόσμημα, ήρθε στη Λεμεσό και φιλοδοξεί -δίκαια- να κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο Parklane Resort & Spa που μόλις τη Δευτέρα 4 Μαρτίου άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του στη Λεμεσό.

Το νέο και εντυπωσιακό ξενοδοχείο της Λεμεσού (πρώην Meridien) βρίσκεται σε μία έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων, με πανέμορφους κήπους και μία αμμώδη παραλία που φτάνει τα 300 μέτρα.

 

Διαθέτει ανέσεις μοναδικές για τα δεδομένα της Κύπρου που κλέβουν τις εντυπώσεις. Ανάμεσά τους 53 πολυτελείς σουίτες, τρεις διαφορετικές πισίνες, μία εσωτερική, μία εξωτερική με θαλασσινό νερό και μία μόνο για ενήλικες.

 

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι και οι Park Suites. Πρόκειται για μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με δικές τους ιδιωτικές πισίνες που βρίσκονται μέσα στους χώρους τους ξενοδοχείου.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα μικρά παιδιά που θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο με τους γονείς τους. Το ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο για παιδιά έκτασης 3.000 τετραγωνικών μέτρων με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και πολλές δραστηριότητες.

Ακόμη το Parklane διαθέτει μέχρι και 11 αίθουσες συσκέψεων, όπως το άκρως εντυπωσιακό The Diamond Ballroom έκτασης 800 τ.μ., με σκηνή με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Το Parklane διαθέτει πέντε εστιατόρια (το ελληνικό Dafne, το ιταλικό Il Teatro, το διεθνές Lanes, το Islands που "μυρίζει" θάλλασσα και το steakhouse The Grill), δύο μπαρ (το The Gallery και το Vithos), γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου, τρία γήπεδα τένις, αλλά και γυμναστήριο (Parkfit).

Το Kalloni Spa συνολικής έκτασης 3,000 τ.μ διαθέτει δεκαεπτά δωμάτια θεραπείας, τρεις σουίτες θεραπείας και πέντε πισίνες θαλασσοθεραπείας.

Πληρ. 25 862000 & www.ParklaneCyprus.com

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close