Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Γάμος με προορισμό... το όνειρο

5 αληθινοί λόγοι για να επιλέξετε τη Food2Impressγια τις πιο όμορφες στιγμές σας...

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2019

Αρχίζει η νέα σεζόν γάμων και εσείς ψάχνετε το καλύτερο φαγητό και τον εξοπλισμό για να στήσετε μία γιορτή στα μέτρα σας, την οποία θα απολαύσετε κι εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας; Αλλά δεν ξέρετε σε ποιον ακριβώς να απευθυνθείτε.

Επειδή ο γάμος σας είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής σας και είναι σημαντικό να τον σχεδιάσετε προσεκτικά, απαραίτητο είναι να επιλέξετε πρώτα από όλα τους σωστούς επαγγελματίες. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι όλα θα έχουν την τέλεια εμφάνιση και την αίσθηση που πάντα ονειρευόσασταν.

Τι χαρακτηρίζει όμως έναν σωστό επαγγελματία γάμου και τι τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους; Θα πρέπει σίγουρα κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά του να είναι η συνέπεια, η δημιουργικότητα και η ευγένεια. Και οι ειδικοί σε αυτήν την περίπτωση είναι οι άνθρωποι του Food2Impress. Μία εταιρεία που θα φροντίσει να σου παρέχει άψογες υπηρεσίες catering και εξοπλισμό! 

Φανταστικό Catering: Ως γνωστό, όσο καλύτερο είναι το φαγητό τόσο καλύτερα θα περάσουν οι καλεσμένοι σας. Με ένα μεγάλο εύρος επιλογών σε μενού μπορεί να διασφαλίσει πως η μέρα του γάμου σας θα είναι ξεχωριστή. Επιλέξτε από διαφορετικά cocktail μενού αλλά και μενού δείπνου, όπως το International Menu με μια πληθώρα πιάτων, αλλά και το New Elegant Era για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους. 

Άρτιος εξοπλισμός: Πέρα από το φαγητό, η Food2Impress θα φροντίσει  να σας παρέχει και άψογο εξοπλισμό όπως τραπέζια, καρέκλες, μπαρ, τραπεζομάντιλα αλλά και σερβίτσια σε διαφορετικά στυλ, που θα ταιριάξουν απόλυτα με το θέμα του γάμου σας και θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Επιλέξτε για την εκδήλωση σας ορθογώνια ξύλινα τραπέζια ή προτιμήστε τα κλσσικά στρογγυλά τραπέζια. Μια πληθώρα από επιλογές καρεκλών που θα προσθέσουν φινέτσα και γούστο στην εκδήλωσή σας είναι διαθέσιμες, όπως οι Gold Napoleon Plexi Transparent και οι Gold Chiavari. Επίσης, τα τραπεζομάντιλα σε διάφορους χρωματισμούς, όπως dusty blue και dusty pink, αλλά και οι ολοκαίνουργιες επιλογές που προσφέρουν σε σερβίτσια (ανταποκρινόμενοι στις στάσεις της εποχής), θα δημιουργήσουν μια διαφορετική αισθητική στην εκδήλωση σας.

Εντυπωσιακό στήσιμο: Η εντυπωσιακή παρουσίαση των buffets, θα μαγνητίσει τα βλέμματα των καλεσμένων σας, και οι δημιουργίες των chefs της ομάδας, θα σας ταξιδέψουν σε έναν πλούσιο κόσμο γαστριμαργικών απολαύσεων!

Έμπιστη Ομάδα: Η Food2Impress έχει βοηθήσει στον σχεδιασμό και την εκτέλεση ενός μεγάλου αριθμού γάμων. Ξεκινώντας από την πρώτη σου συνάντηση μαζί τους μέχρι και την υλοποίηση της μέρας του γάμου σας, το προσωπικό θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα και κάθε σας απόφαση, όσον αφορά τις υπηρεσίες τους. Το αφοσιωμένο προσωπικό του έχει χρόνια εμπειρία στο χώρο των εκδηλώσεων και είναι αποφασισμένο να διασφαλίσει ότι ο γάμος σας θα είναι όπως τον έχετε φανταστεί.

Η εμπείρα μετρά: Το Food2Impress έχει την κατάλληλη εμπειρία ώστε να αναλάβει την εκδήλωση σας, αφού έχει βοηθήσει στην υλοποίηση πολυάριθμων εταιρικών εκδηλώσεων με επιτυχία. Μπορούν να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη επιμελώντας το μενού, είτε αυτό που επιθυμείτε είναι ένα cocktail μενού για ένα πάρτι, είτε ένα buffet μενού για μια πιο επίσημη εκδήλωση. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει επιλογή σε εξοπλισμό όπως τραπέζια, καρέκλες, μπαρ, τραπεζομάντιλα, σερβίτσια και άλλα, που θα βοηθήσουν στην καλαίσθητη διακόσμηση του χώρου σας.

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας ζήστε τις χωρίς να σας απασχολούν οι σκέψεις για το πώς θα οργανώσετε τη δεξίωση.

Φροντίστε να επιλέξετε χώρο δεξίωσης που σας προσφέρει την σιγουριά που χρειάζεστε, για να τις απολαύσετε και ακολούθως αφήστε τους ειδικούς να αναλάβουν τα υπόλοιπα!

Δώστε στο γάμο σας ό,τι του αξίζει! 

Κλείσε το ραντεβού σας σήμερα!

Επικοινώνησε μαζί τους στο τηλ. 77770577, μέσω email  info@food2impress.com.cy ή επισκέψου το www.food2impress.com. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close