Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου 2019
Συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Karl Shiels είναι όλοι οι φαν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Peaky Blinders». Την τραγική είδηση ανακοίνωσε η ατζέντης η οποία είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού. «Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες, αλλά σήμερα οι σκέψεις μας είναι με τη σύντροφό του, Laura και την οικογένειά του, τα παιδιά του, τη μητέρα τους, Dearbhla και τους πολλούς στενούς φίλους του», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Lisa Richard στην ανακοίνωσή της.
Ο Ιρλανδός ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τη δραματική σειρά Fair City και άλλες παραγωγές, άφησε χθες την τελευταία του πνοή. Ο ίδιος μεταξύ άλλων συμμετείχε στη ταινία «Batman begins», αλλά και στις τηλεοπτικές σειρές «Foyles War», «Doctors», «Into the Badlands» και «The Tudors». Είχε συμμετάσχει και σε ένα επεισόδιο της πασίγνωστης σειράς Peaky Blinders. Λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή και συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό σόου λίγες ώρες πριν πεθάνει, ενώ για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Το 1999 είχε κερδίσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο φεστιβάλ θεάτρου του Δουβλίνου, για τον ρόλο του στους «Comedians».
Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του LADBible, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η 5η σεζόν της ατμοσφαιρικής γκανγκστερικής σειράς Peaky Blinders του Steven Knight, αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Birmingham, έχοντας έτσι την τιμητική του το μέρος απ’ όπου ξεκίνησαν όλα για τους ‘Shelby’. Την όλη διοργάνωση ανέλαβαν το BBC Birmingham και το BBC One, με το γεγονός αυτό να έχει δρομολογηθεί για τις 18 Ιουλίου του 2019 στο δημαρχείο της περιοχής, στο Birmingham Town Hall.
Ο ίδιος ο δημιουργός της τηλεοπτικής αυτής ανθολογίας τοποθετήθηκε χαρακτηριστικά επ’ αυτού λέγοντας: «Το Birmingham είναι φυσικά η πρώτη επιλογή που θα έκανα για την παγκόσμια πρεμιέρα. Το cast και το επιτελείο των συντελεστών το λατρεύουν! Το Birmingham είναι το επίκεντρο του σόου και σημαίνει τόσα πολλά για ‘μένα το να επιστρέφω εδώ χρόνο με τον χρόνο και να αρχίζει η σειρά μ’ ένα “μπαμ”! Φέτος θα είμαστε στο Town Hall, που είναι μία υπέροχη τοποθεσία, αφήνοντας περισσότερους fans απ’ ό,τι πιο πριν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα. Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις όλων εκείνη την νύχτα!».
Όλο το cast θα δώσει το παρόν εκεί φυσικά, οπότε εν όψει του επερχόμενου 5ου κεφαλαίου του Peaky Blinders, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να δει από κοντά τους αγαπημένους του σταρ. Ανάμεσα τους προφανώς θα βρίσκονται: ο Cillian Murphy ως ο ‘Tommy Shelby’, η Helen McCrory ως θεία ‘Polly’, ο Paul Anderson ως ο ‘Arthur Shelby’, η Sophie Rundle ως η ‘Ada Shelby’ κ.ά.
Σχετικά

Χρυσές Σφαίρες 2026: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής
Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026 θα λάβει χώρα η 83η απονομή των Χρυσών Σφαιρών στο Beverly Hilton, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Το Stranger Things, η επιτυχημένη σειρά του Netflix, γίνεται animation
Η περιπέτεια συνεχίζεται για τους αγαπημένους ήρωες


Wednesday 2: Στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ teaser
Η Jenna Ortega επιστρέφει στον ρόλο της κόρης της διάσημης οικογένειας Addams

Ινστιτούτο Γκαίτε Κύπρου: Προβολές ταινιών και συζητήσεις στο πλαίσιο της σειράς «GoetheKino»
Με τρεις ταινίες που προβληματίζουν η σειρά υπόσχεται να δώσει το έναυσμα για ουσιαστικές συζητήσεις και αναστοχασμούς

To Enola Holmes 3 έρχεται στο Netflix - Η νέα περιπέτεια της έφηβης ντετέκτιβ, αδελφής του Σέρλοκ Χολμς στη Μάλτα
Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Φίλιπ Μπαραντίνι του «Adolescence»

Ο νέος κανονισμός που θα εφαρμοστεί στην επόμενη απονομή των βραβείων Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε σήμερα την τροποποίηση στους κανόνες

To Adolescence είναι η 3η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix
Δες τις 10 πιο δημοφιλείς αγγλόφωνες τηλεοπτικές σειρές

Το φινάλε του «You» και οι νέες σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix
Μέχρι τις 27 Απριλίου

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου